Sziasztok! Lily egy tünemény és végtelenül korrekt! Örülök hogy újra elérhető! Ajánlom mindenkinek!
Szexpartner fórum nagykanizsa
Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Gyöngyhalász · Újonc (6 hozzászólás) · Május 30, 09:32
Faust · Újonc (2 hozzászólás) · Június 5, 11:44
nem tudja valaki, hogy Szimonetta feneke tényleg bírja a kiképzést, vagy csak marketing fogás?
had · Újonc (1 hozzászólás) · Június 14, 16:51
Sziasztok volt valaki Gina?
Gyöngyhalász · Újonc (6 hozzászólás) · Június 14, 23:20
Szelussal vigyázzatok,egy ócska csaló! Kerüljétek nagy ivben!
kampo · Újonc (14 hozzászólás) · Június 15, 10:38
Korábban voltam nála.Nagyon messze elkerülöm.
Gáborur · Újonc (5 hozzászólás) · Június 24, 09:35
Üdv!
Nemrég voltam Magyar utcában, talán 4x...elsőre még normális volt, bár lelkes már akkor sem. Most az 7-8. Percben "meleg van" sóhajokkal abbahagyta a kishölgy ( utolsó cigány szuka) a szopást. Nyilván nyáron nem lehet szopni..úgy 10 perc után el is jöttem, eleve erre játszik rá, 1 óra lett fizetve. 3x voltam a Király utcában, sztem ott is ez menne már.
Csak hogy mit kerüljetek el.
Outsider · Újonc (152 hozzászólás) · Június 24, 17:03
Ha nem az utca nevét írnád, akkor többet segítenél. Pl Platán soron 2 lánynál is voltam már, utcanév alapján nem tudnám, melyikről van szó.
Gáborur · Újonc (5 hozzászólás) · Június 24, 18:18
Írjam az aktuális nicket amit használ? Képeket is igen lassan frissitik. Jövő héten más név más telefonszám. A hely viszont évek óta állandó.
Outsider · Újonc (152 hozzászólás) · Június 25, 08:43
Szerencsére eddig nem voltam egyik utcában sem az említettek közül. Petőfiben igen, top szolgáltató volt. Platánon mindkettő elmegy, nem volt rossz élményem. Csengery, Pivári sem okozott csalódást.
Gáborur · Újonc (5 hozzászólás) · Június 25, 09:33
Piváris lányok se véletlen cserélődnek sűrűn.
Örülök hogy ennyi jó élményed volt.
Fiatals · Újonc (7 hozzászólás) · Június 25, 10:34
Helló !
Melyik lányról van szó ? Jó lenne tudni.
Pasika · Újonc (6 hozzászólás) · Június 25, 11:55
A Magyar utcán már hetek óta gondolkodom, de nem mertem bevállalni, pedig nagyon vonzó az a pár db fotó.
Petőfiben illetve Platánon ki a hirdető?
Laci04 · Újonc (7 hozzászólás) · Június 25, 12:46
Inez 20 kerülni. Igénytelen semmit nem csinál
Fiatals · Újonc (7 hozzászólás) · Június 25, 14:13
Helló !
Állitólag helye sincs mivel telefonba nekem azt mondta hogy ő tudna csak jönni hozzám házhoz.
Amúgy Nagykanizsai lány az Inez ?
Outsider · Újonc (152 hozzászólás) · Június 25, 23:01
Piváriban felvettem egy lányt autós kalandra kb 2 évvel ezelőtt, de manapság is ugyanott hirdet, végig ott volt, tehát nem valószínű, hogy ugyanarról beszélünk.
Outsider · Újonc (152 hozzászólás) · Június 25, 23:03
Petőfiben pár napra szokott jönni (de viszonylag rendszeresen) egy lány, aki nekem nagyon bejött, ezért voltam nála más helyeken is (Hévíz, Kaposvár, Zalaegerszeg)
sdf · Újonc (29 hozzászólás) · Június 26, 07:10
Hali! Kiről van szó?
Falloszka · Újonc (8 hozzászólás) · Június 26, 09:54
Sziasztok van valaki akihez ajánlott menni ? alig van értékelés,Rebekánál vagy Nórikánál volt már valaki ?
Outsider · Újonc (152 hozzászólás) · Június 26, 10:17
Hát pl én többet értenék az aktuális névből, mert a képek alapján rá fogok jönni más néven is, ha átkeresztelődik, Az utcát viszont többnyire akkor adják meg, amikor már késő. Nekem kb 45 perc autóval, tehát általában 1 órával későbbre beszélek meg randit, és amikor a városban vagyok már akkor adják a címet.
Gáborur · Újonc (5 hozzászólás) · Június 26, 10:23
A fotók régiek de valósak, plusz 8-10 kg, bár sztem ez jól áll-testnek. Egyébként nem egy szép nő. Valahol 40 körül lehet, talán 45is. A gond a hozzaállás.