Srácok! Ha valakinél voltatok és jó volt, írjatok már ide egy mondatot, hogy xy ajánlott, jó csaj! Köszi!
Szexpartner fórum nagykanizsa
Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Vago · Újonc (12 hozzászólás) · 2020. szeptember 08. 08:31
Miauuuuu · Újonc (2 hozzászólás) · 2020. június 18. 01:50
Sziasztok! Klaudia vagyok azért írok mert sokan azt hiszitek hogy az a Klaudia vagyok aki Bellával dolgozik szeretném ezeket a félre érteseket itt elkerulni én itt Nagykanizsán dolgozóm nem lebujban lasztonyan se bánok Szentgyörgyon semmi közöm hozzájuk remělem már nem kapok esemeseket mąr hogy szeszes ital fejébe dugnatok xd mert ott azt kaptatok! 😘 Szép estět köszönöm a meg ěrtěst puszikálok minden cuki vendéget akik olvastátok!!! 😘 😘 ❤️
Hannsg · Újonc (38 hozzászólás) · 2020. június 16. 12:36
Kitti (24) hölgynél járt már valaki? Tapasztalat?
Köszi.
csabyy · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. december 07. 15:46
Klári néven hirdető hölgy nagyon hisztis! Talán nem is százas!
Lindabi · Újonc (7 hozzászólás) · 2019. szeptember 11. 12:27
Örülök hogy jól érezted magad 😊
Casanowa · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. szeptember 10. 20:05
Sziasztok férfi társaim . Nemrég jártam Honey (21) nevezetű hölgynél , aki nagyon sexy , markáns,nyitott, intelligens bomba nő , már a hangjától teljesen be indultam😋 Minden kívánságom teljesíette és összhangban együtt működve sexeltünk, vadul, egymásnak esve. Teljes erő bedobással orálisan (is )neki esik az embernek. Olyat spricceltem nála mint még senkinél 😄😄😄 Ajánlom bárkinek. Aki veszettül akar egy vad, perzselő vágyakat kirobbanó felejthetlen félórát , akár órát ezzel az istennővel eltölteni 😉
Olivia00 · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. július 25. 19:30
Sziasztok. :) 2019.06.27-tol Kanizsan leszek 4 napig aki szeretne velem talalkozzni megteheti☺️
Joke1 · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. május 30. 14:25
Ma voltam Viki masszázsnál nagyon csinos kedves és jól masziroz.
Köszönöm nagyon elégedett vagyok.
Mester1 · Újonc (14 hozzászólás) · 2018. október 25. 16:53
Üdv régota jarok virginiahoz korrekt a kepeken valoban ö van nem a mamája plusz kilokal a lakása teljesen renben van hozáálása is rendben sajnos néha kiváncsi voltam más lányokra de sajnos kanizsán más értelmes valamire valo lánytnem találni
kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2018. június 07. 21:12
Hi!
Maya masszázsa felülmúlta minden elképzelésem,egy-két tevékenységét tanítani lehetne,sőt kellene is néhány kolléganőjének!Remélem hamar visszatér Kanizsára!Üdv.!
kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2018. május 12. 07:14
Hi! ***moderálva*** Helyette Szkárlet nevű hölgyeményt látogattam meg,a hölgy rendben van,de a kéróban kicsit balkáni állapotok fogadtak!Szerencsére Szkárlet magára vonta a figyelmet,így teljesen élvezhető volt az akció!Elégedetten távoztam!Üdv.!
szabolcs1 · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. május 01. 21:35
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Én voltam nála több alkalommal is. Egyedül fogad a lakás tiszta igényes a hölgy nagyon kedves figyelmes én csak ajánlani tudom.
kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2018. május 01. 16:15
Mesélj róla valamit szabolcs1!Kíváncsivá tettél!
szabolcs1 · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. április 26. 20:03
Viktoria végre újra elérhető :)
Gáborod · Újonc (5 hozzászólás) · 2018. április 25. 22:06
Köszi, jó infó, régóta gondolkodom rajt, hogy meglátogatnám. Ha husibb az nem gond :)
Panama7 · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. április 21. 15:12
Sziasztok! Meglátogattam a Szkárlet művésznevű hölgyet, a tapasztalataim a következők: A lakás nem éppen álmaim netovábbja, de nem volt vészes. Látszott, hogy a tulajdonosa nem sűrűn lapozta a Lakáskultúra c. újságot. Az ajtót nyitó hölgy megegyezik a képen szereplő szolgáltatóval, azonban néhány év bizony eltelt azok készülte óta, felszedett néhány kilót, és a haja sem szőke. Vagy valaki nagyon jól használta a Photoshoppot. Ezt ellensúlyozza Szkárlet kedvessége, mosolya, a vendéghez való hozzáállása. Kérdezte, hogy mit szeretnék, natúr franciával kezdett, melyet nagyon kellemesnek találtam, közben végig tartottuk a szemkontaktust, ami nagyon izgi volt. Ezután megkértem, hogy lovagolni egy kicsit, majd misszionáriusban fejeztük be. Nagyon jól éreztem magam vele, jól elbeszélgettünk, szerintem meglátogatom még. Főleg mivel említést tett egy barátnőjéről is, akivel hármasban is lehetünk. Összegezve a dolgot, külsőre nem azt kaptam amit a képek alapján vártam, azonban Szkárlet velem való kedvessége miatt kellemes emlékekkel távoztam.
kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2018. április 16. 11:46
Hi!A hétvégére megérkezett Réka is,már nagyon vártam!Ismételten hozta a jó formáját,pedig igencsak kora reggel hívtam!És már el is ment,nem látom a hirdetését,úgy hogy megint várni kell három hetet!
kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2018. április 03. 17:52
Yvettnél jártam a minap,és valóban az Ő popsija van a képen!Ajánlom!
Scaniás · Újonc (9 hozzászólás) · 2018. január 09. 22:05
Mi volt a tapasztalat?
Panama7 · Újonc (2 hozzászólás) · 2018. január 07. 11:49
Én sajnos mást tapasztaltam vele kapcsolatban....