sry akinek nem egyértelmű a Brigiről irtam.
sry akinek nem egyértelmű a Brigiről irtam.
Félre értesz ! Nem a parfűmtől volt jó illata. Ápolt volt friss és üde. Smink parfüm nélkül volt eszméletlen illata.
Én is jártam ilyen hasonló jó illatú lánynál Fehérváron, mindig meg kellett előre kérnem, mellőzze a parfűmöt magáról, mert órák múlva is érezni lehetett az intenzív illatot!És akkor még nős voltam!
Brigi egy ISTENNŐ!!!Ha tudod mindenképp látogasd meg. Igazi barátnő érzés akit haza vinnél. Gyönyörű teste van okos az arckitakarástól ne félj. Szép a lány nagyon. És ami nagyon fontos hogy végtelenségig kedves. Elolvadsz tőle ezt garantálom. Higiénia 110%. Csak egy apróság még másnap is éreztem az illatát pedig zuhanyoztam. Felejthetetlen élmény volt. Azt hiszem megvan az a lány akihez rendszeresen járni fogok.
Köszi szépen!
Üdv. Végre van egy jó csaj Nagykanizsán, szal tessék rá nagyon vigyázni. Érdemes időben telefonálni, mert annyian mennek hozzá hogy valószínűleg várnod kell, és a fogadási idők között tart fél óra szünetet ami alatt egy tusolással felfrissíti magát.Figyelmes annyira hogy a közösen töltött idő alatt lenémítja a telefonját és nem fogad hívásokat amig veled van. Már a belépés pillanata után azonnal beleszerettem :) Magassarkúba fogad és finom kis falatnyi bugyiba. Gyönyörű szép kerek popsija van ( amig a szobáig kísért le se tudtam róla venni a szemem :) ) látszik hogy foglalkozik a testével. Aki fél az arckitakarástól elmondom nincs mitől tartani ugyanis teljesen elvarázsol a kék szemeivel és a finom falni való szájával :) Igazi kis szőke harcibarbie ( figyelem a hajat megérinteni tiltott zóna:) :) de érthető is ugyanis nagyon rendben van :) Higéniára is rettentő módon ad ( szájvíztől tusfürdőig minden van és használja is, imádnivalóan finom illata volt :)Nagyon figyelmes és lesi, hogy mikor éppen mit szeretnél csinálni. Igazi barátnő feeling, lehet vele mindenről beszélni és viszonozza a kedvességet és a gyengédséget. Csupa kellemes és jo emlékkel távoztam tőle és még sokszor menni fogok ha ittmarad a közelben, szal igyekezzünk az ilyen embereket nagy becsben tartani. Millió csók drágám :)
Aki esetleg volt Briginél, ne fojtson magába egy véleményezést :)
Hát ő … ha tetszik a tényleg kicsi lány feeling akkor hívd fel. Konkrétan mintha egy lány gyereket pumpálnál. Hozzá állása nekem nem jött be. Sokat beszél főleg hol mennyi kuncsaftja van. Aztán az akció előtt bejelenti nincs nála ***moderálva***. A franciája masszív másfél perc volt. Nyalhattam de úgy éreztem hogy elhúzza magát. Röviden ennyi.
Menj el hozzá! Próbáld ki, és írd meg nekünk! 😉
Sziasztok! A Hannáról valami infót tudtok? Tetszik a leányzó!
Nagyon szépen köszönöm . A kor nekem is gyanus de már régota tervzem h meglátogatom.esetleg belláról is tudnál páe szót írni?
Szia!
A képek amiket felöltött magáról valódiak. Tényleg egy szép lányról van szó. Cicik szilikonok, a tetkó egész jól néz ki. A popsi, punci és amúgy az egész csaj rendben van. Igaz, azért az, hogy 28-29 évesként van fennt, egy kicsit félrevezető. Szerintem olyan 32-36 között lehet. De lehet, hogy tévedek. A hozzáállása azt sugallja, hogy profi szolgáltatóról van szó. Ha bejönnek a sokat beszélő lányok, akkor csak ajánlani tudom. :)
Amúgy amit csinál, ahogy csinálja egy kicsit gépies, de lehet élvezni. Főleg a látvány miatt. A barátnő feelinget felejtsd el! De szerintem itt Kanizsán nem is nagyon van barátnő feelenget nyújtó szolgáltató.
Ami viszont zavaró, hogy az időkorlát az szent és sérthetetlen. Elég gyakran nézi az óráját.:( Szabályok vannak nála. Vagy elfogadod, vagy mehetsz! A fél óra, az fél óra, ha 1, akkor az 1 óra. Egy percel sem több.
A környezet, ahol szolgáltat szerintem szuper. Nyugodt, tiszta és kultúrált. Az, hogy valaki kirabol, elveszik a cuccaidat, pénzed, szerintem elő nem fordulhat nála. Ilyen szempontból teljesen megbízható. *** moderálva ***.:(
Amúgy rendben van a csaj. Csak az a sok beszéd. :)
Sziasztok ! Virginia 28 ról szeretnék beszámolót kérni férfi társaimtól , válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok !
Rengeteg üzenetet kapok, kérlek titeket telefonon keressetek !
Kedves Kamuráj !
Köszönöm a pozitív értékelést !
Én csak ebben a városban voltam, de rengeteg más Zsaniról olvashattál vagy 200 véleményt aki az országban erre arra meg amarra dolgozott !
Többségébe a kanizsai fórumban jó vélemények voltak rólam, aminek örültem !
Lehetett adott városra véleményt keresni lánynévvel , jó lenne ha volna ez a lehetőség !
Minden lánynak megvan a maga varázsa !
BOLDOG ÚJ ÉVET !
Erre én is kíváncsi lennék!
Zsaninál jártam ma. Szeretném megosztani a véleményemet. Nem nagyon teszek ilyet általában de visszaolvasva találkoztam már vele kapcsolatban sok negatív hozzászólással. Nagyon Precíz, részletesen elmagyarázta mit szabad mit nem, hogy működnek a dolgok nála. Első benyomásra egy igényes ápolt nőnek tünt. Ruháitól megszabadulva egy számomra nagyon vonzó teltebb nő állt előttem. Kedves volt végig, nem kapkodta el az időt. Egy zuhannyal inditottunk, utólag visszagondolva jó lett volna együtt, na majd legközelebb :). Az élmény elsőosztályú volt (nem a zuhanyra gondolok). Éreztem rajta hogy próbál mindenben a kedvemre lenni. Hát, nem is bírtam sokáig :) Szeretnék még találkozni vele a jövőben, ajánlom mindenkinek aki szereti az ápolt, igényes, teltebb nőket.
Édeseim !
Mindenkitől elnézést kérek aki hozzám bejelentkezett illetve tervezte hogy meglátogat !
Rajtam kivűlálló okok miatt el kellett jönnöm a városotokból amit nagyon sajnálok mert már voltam Nagykanizsán ,csupa jófej inteligens férfiak látogattak meg .
A hölgy akitől béreltem a helyet,Romina enyhén szólva inkorrekt volt !
Nagyon sajnálom és ígérem mihelyt találok normális lakást jelentkezem.
Millió puszi nektek !!!
Veronika
Nekem elhiheted, hogy nem azért váltott nevet és nem azért váltogatja a városokat, mert gond lenne vele. Ha ez így lenne, akkor már a második alkalommal se mentem volna el hozzá, nemhogy háromszor! Viszont ha megfigyeled, nagyrészt ugyanazokban a városokban szokott lenni (mostanában főleg Zalaegerszegen, Szombathelyen és Nagykanizsán). Velem nagyon kedves volt és korrekt, emellett bombajól is néz ki, nagyon jól éreztem magam vele.
Kedves régi és új vendégeim !
A jelenlegi munkám és életvitelem azt teszi lehetővé , hogy többnyire azokon a napokon legyek csak amikor az oldalon láttok ,
minden nagyjából változatlan maradt , ugyanaz a kedvesség és korekktség fogad amit eddig is megismertetek !
Kedveseim szeretettel gondolok rátok
megértéseteket köszönöm !
Üdvözletem Mindenkinek! Zsani (30)-ról tud-e valaki? Nem látni a hirdetését. Visszavonult,vagy mit lehet tudni vele kapcsolatban? Privátban is jöhet a válasz,ha valaki tudja!!! Köszönöm szépen előre is!!!