Szexpartner fórum nagykanizsa

Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
báró · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. október 09. 13:17

Na ez még mindíg azt hiszi ,hogy keresi valaki.Mért csinálja?Én inkább arra lennék kiváncsi,hogy hol a Szamuráj? Mert az mindent megmondana róla.

Enduro · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. október 07. 20:19

Sziasztok, valaki tud Szanoról? régen itt hírdetett.

sdf · Újonc (30 hozzászólás) · 2015. szeptember 03. 20:00

Vivi fényképei közül kettő biztos nem az övé,hanem egy régebben hirdető Móni néven hirdető lányé.

platina40 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. augusztus 23. 16:23

Mi a baj Bellával?

Danig · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. augusztus 13. 21:42

Kedves Bandi Bella kivetelevel szinte bárkihez :)

bandy87 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. augusztus 07. 21:01

Sziasztok ! Érdeklödnék nálatok férfi társak hogy Bella , Barbi , és Dalma , no meg persze Katrina , milyen partnerek ? Válaszaitokat előre is köszönöm .

gabor123 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. augusztus 01. 18:51

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Sziasztok. Én tegnap  meglátogattam Dalmát, nem bántam meg. :) igaz autós kalandot tudott biztosítani de az valami leírhatatlanul jó volt. Nem volt feszült, lehetett vele beszélgetni és hamar megtaláltuk a közös hangot .a fr*nciája isteni igaz a szex is az. :)  az *raival nincs elszállva és az időt sem nézi véresen komolyan. Igaz nehezen tudtam elérni mert mint az olvashattuk is van ,,rendes" munkahelye is. Nem az a széthajszolt lány és ha veled van veled foglalkozik senki és semmi mással. Biztos vagyok benne hogy lesz még alkalmunk találkozni. érte megérte 50kmrel távolabbról lemennem Nagykanizsára. :) 

platina40 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. július 27. 11:46

Sziasztok!

Gina nagyon aranyos,kedves hölgy.A lakás egyszerű,tiszta,ő pedig nagyon szolgálatkész.

A fotókon ő szerepel!

Maximálisan elégedett voltam vele.

Ezúton is köszönöm neki!

Danig · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. július 21. 20:03

Nagyon fullos teste van nem 40 èves :D

szobandras · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. július 14. 20:15

És élőben is olyan mint a képeken? Mert a telóban a hangja alapján nem 26 évesnek tünt hanem legalább 40-nek.

Danig · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. július 13. 22:19

Bonitaval kapcsolatban èn szerencsès voltam elsö osztályú volt a szolgáltatás ;)

zaza · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. július 09. 20:56

Én voltam nála. csak ajánlani tudom.éjjel hivtam azonnal mehettem.

Kamuráj · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. július 08. 17:25

Szia!

Nem voltam nála személyesen, viszont jókat hallottam róla. Tapasztalt, rutinos kedves szolgáltató. Állítólag az időt se nézi véresen komolyan.

tiborka · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. július 06. 20:02

Sziasztok. tudnátok véleményeket mondani Amira-ról? elöre is köszi :)

Kamuráj · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. július 06. 12:42

Bonitával kapcsolatban nekem sajnos rossz tapasztalataim voltak. Több néven is futott már, váltogatja a nevét. Az a pár alkalom elég volt. Lehet hogy éppen a sok vendég miatt, de nagyon siettette a dolgot miközben több vendéggel egyeztetett az akció közben. Volt alkalom hogy félidőnél rájött wc-re kell mennie, hadd ne mondjam elég illúzióromboló volt. Ezek csak a személyes tapasztalataim, lehet hogy más több szerencsével járt vele.

Hellord · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. július 02. 13:46

Sziasztok!

Voltam Bonitánál, nagyon kellemes élménnyel lettem gazdagabb. Számomra igazán vonzó teremtés, gyönyörü alkat, formás kerek mellek, markolni való popsi. Jó fej volt, lehetett vele a szünetben beszélgetni, mosolygós kedves. Nem siettette a dolgokat.

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 29. 09:59

Helló !

Én beszéltem Majával is telefonba elég rendes volt tájékoztatott mindenről de mondjuk Lillát is dicsérték régebben.

Bellával igazán annyi hogy még egyeztetni sem lehet vele.

zaza · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 28. 20:58

Mi a probléma vele?

zaza · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 28. 18:27

volt már valaki Ninánál vagy Majánál? Tapasztalat?

Káliba · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. június 27. 13:42

Szija! Ehhez csak annyit szertnek hozzafuzni,hogy nálam az ápoltság nagyon fontos...biztos oka van annak hogy nem vettem fel...  

Téma indítva: 2010.02.26., 1047 hozzászólás összesen