pdf te nem azért vagy szánalmas, mert nem szeretnéd, hogy a lányokat kihasználják, hanem a hozzászólásaid, ill. a mentalitásod miatt... Azért nem mész vkihez, mert valakinek dolgozik? És..? Ha neki ez így jó és te ebből semmit nem érzel, hát akkor csinálja. Megkapod, amit szeretnél, nem vagy lehúzva, ennyi... Ha meg nem mész hozzá, nem mész.. Majd megy más... Ülj le, egyes...
Szexpartner fórum nagykanizsa
Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
A_B. · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. november 26. 16:11
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 15:15
A_B -nek a SZANO önmagában jó de a mariann tönkre teszi a hirnevét. Hogy ki a***moderálva***? Az aki szenet huny a MENAGEREK felett vagy az aki nem szeretné ha lányokat kihasználják.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 15:02
Szanonak ha már nem leszel eggyüt a mariannal akkor nagyon szivesen megkereslek,mert te mariann nélkül jó vagy.-ez dicséretnek szánom.Egyépként elárultad hogy létezik a szemüveges nenager mert megvédesz töle. Ha önáloszodsz a marianntól nagyon szivesen megkeresnélek.***moderálva***. ***moderálva** GONDOLKODJ!!!
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 14:41
csemegézönek melinda ta vagy.A Mariann elmondta hogy***moderálva***. Ne találgas Feri vagyok most már tudod ki.
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 26. 08:31
mitől félsz?? nem kell semmit kockáztatnod, neked... de tudod, aki nem kockáztat az nem is nyer! de azt garantálom hogy nem esed bajod nálunk. ha kell megvédelek.. csak szólj. :D
A_B. · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. november 26. 07:49
Csemegézőnek teljesen igaza van... Szánalmas vagy pdf... A te és hozzád hasonló társaid miatt hiteltelen a fórum. Voltam Szanónál, managernek nyoma sincs, vagy csupán jól titkolja. Ajánlott kategória, bomba test, nem futószalag.
csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2012. november 26. 00:23
Pdf! Mi nem vagyunk a kollégáid! Neked spa a kollégád, bár én magamat, nem szoktam annak szólítani.
Jó társalgást magaddal, csak ne itt a fórumon!
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 23:03
Nekem NEM !! KOLLEGÁK!! Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? VÉLEMÉNYETEKRE VAGYOK KIVÁNCSI , VÁLASZOTOKAT VÁROM.
spa · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. november 25. 22:52
KOLLEGÁK ha a Mariannt látjátok szürke francia kocsiban és egy szemüveges vezeti vagy vele van akkor nekem vam igazam mondjuk a muanyagkajásnál este
ha nem akkor a szanonák és ha nem a rozsában tanyáznak.MINDENKI MEGÉRI E ÉRTÜK KOCKÁZTATNI.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 22:35
a Mariannt én is azzal a *** sticivel lattam *** nem egyszer.tényleg ugy viselkedik mint egy strici.Ha valakinek az kell hogy befenyegessék javaslom a Mariannt. Én azokhoz sem megyek akikkel együtt vannak vele. Van még elég megbizhato lány kanizsán. LÁNYOK ennyit érnek a stricik,inkább szükölködsz csakhogy stricid legyen?
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 22:19
kedves Szavo ha szeretnék veled beszélni akkor a 20 -as számodon hívlak.Érdekes a *** boltban megismertél a nyáron,mi nekked adunk ajándékot nem mariann str*c*jének, Ha továbra is a a mariannal és a str*c*jével vagy a *** utcában *** akkor elpártolunk töled. Te tudod hogy a mariann és a str*c*je a fontosabb vagy az ügyfelek. Vajon ismerjük -e egymást?
vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. november 25. 20:43
Ez itt a "szabad" emberek találkahelye!
géza34 · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 20:07
"Az rabszolga igazán, aki szabadnak hiszi magát, holott nem az. "
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 25. 17:34
CSAK A SZABAD EMBEREK TEHETNEK AMIT AKARNAK, ha akarom, senkinek nem veszem fel a telefon.. de aki fontos az mindig el tud érni.
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 25. 17:27
PDF ha te úgy gondold, hogy azért nem veszem fel a telefont (minden jött-mentnek), mert "strigóm" van, akkor gratulálok. elképesztően nagy logikával és inteligenciával rendelkezel!! :D :D
szano · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. november 25. 17:24
SPA, PDF!! ha ismernéd mariant, nem irnál ilyeneket róla. nem tudom te hol élsz?? :D de nem a valóságba az biztos. ;)
spa · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. november 25. 16:01
pdf probáld meg Virginiát .Amikor kezdö volt akkor voltam nála akkor tudott ,valoszinü azota még jobb.igaz valamit valamiért.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 15:42
srácok akkor kit keresek aki megbizható és nem átbaszos.javaslatokat várok.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 15:28
Szano ha neked is stricid van akkor én se megyek hozzád akkor ezért nem veszed fel a telefont senkinek bár igy nem megyek hozzád ugyhogy kár is hivni téged.
pdf · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 25. 15:23
spa együtt dolgoziott a Mariann meg a Szano egyszer voltam egyszere náluk együtt gyatrák voltak, majdhogynim lehuzosak.Utána a Szanot még meglátogatam ugy lényegesen jobb volt. Ha a Mariannak egy szemüveges stricije van akkor a Szanonok is ö a stricije?