Szia.Én egyszer voltam ott.Nem a legkedvesebb vendégfogado volt ,vagyis nekem nem volt annyira szimpi,de igen ott van .Nekem ő nyitott ajtót csak a telón beszéltem a "diszpécserrel"
Szia.Én egyszer voltam ott.Nem a legkedvesebb vendégfogado volt ,vagyis nekem nem volt annyira szimpi,de igen ott van .Nekem ő nyitott ajtót csak a telón beszéltem a "diszpécserrel"
Lara 21 véletlenül nem a Budai 100 sorait gyarapítja? Merd eddig sok embertől azt hallottam hogy nála is az a helyzet hogy sokszor nem ő nyitja az ajtót úgy 99%
Nagyon ajánlott kategoria.
Sziasztok Lara 21 érdekelne, valaki tudna írni infót vele kapcsolatban ?
Régen voltam nála, domina játékra ...Erősen retusált képek, de azért még mindig jó kis Milf, nekem bejönnek a magas Lányok, Ő sem volt kivétel...
Részemről ajánlott.
Kedves Nick91.
Nagyon szépen köszönön az értékelésed. Én is nagyon jól éreztem magam veled!!!!!! . :) örülök,hogy nem csalódtál.
Puszi,Lili :)
Üdv!
Mivel a forum elég csendes mostanság és a lányok felhozatala is elég szegényes (a jóké) tegnap voltam Lili (22)-nél már jó ideje terveztem hogy megyek hozzá de kicsit tartottam hogy ő is egy zsákba macska, de nagyon kellemes csalódás volt. Nem tudom meddig lesz itt de valami fantasztikus amit művel. A franciája valami isteni, ott kerek ahol kell, a mellei hihetetlenek, és a hozzá állása fenomenális. Nem nyafog az ágyban mindent megtett hogy mind a ketten élvezzük az egyűt létet. Az órát nem figyeli, csak a pácienst. Egyéb részleteket pw-ben adok de ha valaki azon filozik hogy el menjen e az ne habozzon megéri.És még szerintem én is vissza térek hozzá :)
Nekem is van friss élményem de nem innen hanem az***moderálva***-ról :)
Én is ezeket hallottam amit te, a Budai úti lányokról!
Régen sokat voltam lányoknál,és lehet én is beléjük futottam,ha jól emlékszem telón amit beszéltünk,hogy mit vállal,a helyszinen már teljessen mást mondott!
Nem emlékszem a nevére,és csak arra emlékszem a Budai úton volt.A házszámot nem írom le ide!Ha a Budain nincs más hírdető lány(lányok) akkor valószinű náluk voltam!De miután mást mondott a hölgyike ,mint telefonban sarkon fordultam és eljöttem a lakásból!De milyen jól tettem!Akkor felhívtam Dominikát nála akkor voltam előszőr!Ő nagyon jó csaj!
Szia!
Mi az a nem sok jó?Konkrétan mit hallottál róla?
Én egy ideje nézegetem,fel is hívtam,de nem beszéltünk meg konkrét dolgot...aztán később felhívtam Mayát,ott is ugyan az a nő vettel fel,aki Tímeánál...aztán ugyan ez Izánál is...Nahát mennyi egyforma hangú és *rú nő van itt :-)
Ez egy Tatabányai trió,forgószinpadszerűen jelennek meg itt vagy ott,vagy amott..Ezt csak azért írtam le,ha netán csókolózni támad kedve valakinek,gondolja végig lehet egy Tbányai sukár csávó bránerén játszott indulót gumi nélkül előtte :-D Na viccet félretéve,azonkívül ,hogy a rosszhírű Budai úti csapat,semmi konkrét negatív,vagy pozitív véelmény nem született azóta sem.Miért rossz,miért nem az?Kinek rossz és kinek nem az?Van egy két túl finnyás vendég,vagy a többség igénytelen?
kezdjünk el újra véleményeket cserélni,nagyon beállt a fórum!
Karináról van friss élményem cserébe megosztom ;-)
Timea 19-nél még nem voltam,de nem is tervezem!
Nem sok jót hallottam rólla!
De ha mégis mennél kérnénk 1 beszámolót,mert szóbeszédre nehéz alapozni!
köszi
Leijla 21 nála még tavaly voltam,akkor más névvel hírdetett!
Nagyon jó volt vele,tervezem most is a látogatását!
Fehérvár mellett rendelt tavaly!
Sziasztok!
Felfigyeltem már többször Tímea19 nevű hölgyre többször, de eddig még nem látogattam meg.
Aki esetleg már összefutott Tímeával, annak a tapasztalatát szívesen elolvasnám.
Mivel viszonylag messze van tőlem (150km), így nem a próba-szerencsére bíznám a dolgot.
Segítségeteket köszönöm!
Szia, szerintem ne fog visszatérni. :-( Marad Budapest, ott nincs extra extra hátán. Persze kinek mi tetszik...
Jó lenne ha visszatérne, hiába van a városban sokkal több hirdető de minőség egyre gyengébb, Korina hiányzik
Az tény, hogy sok a hirdetö. De még a minőségben van hova fejlődni
Maryann is régi ismerősöm, aki kedveli a korosztályát annak nyugodt szívvel ajánlom.
Sziasztok, én is régóta ismertem. Sajnálom hogy abbahagyta, de remélem sikerül megvalósítani az elképzeléseit. Ha esetleg visszatér akkor már megyek is. Addig is minden jót neki, megérdemli.
Elvileg ő már Bea (19) néven járt már itt párszor
más pályán esetleg folytatja, nagyon sajnálom