Ja csak valami nyomorék tele pakolta az összes forumot a baromságával aztán irtam neki szépeket :D
Ja csak valami nyomorék tele pakolta az összes forumot a baromságával aztán irtam neki szépeket :D
Ki volt az? Én is akarom útálni.
Fogalmam sincs mi volt a nick neve már de valami unatkozó impotens barom lehetett az biztos...
|
ez elég szomorú! én jártam ugy, hogy az illető erőszakos volt segítséget akartam hívni mert megharapott és még a telefonom is elvette!
Ez már erősen a durva kategória. Mindig azt mondom becsüllek benneteket, ennyi beteg állattal........
Pedig azt hittem fehérváron nincsenek ilyen balhés vendégek... hát tévedtem.
álltalában nincs semmi gond a fiatalok erőszakosak csak,néha előfordul inzultus de ez sajnos ezzel jár! az említett incidens sem nálam történt hanem hézhoz kellett mennem, tehát idegen terepen történt! ezért is tertok attol, h lakásra menjek,mert az idegen terepen nagyobb a kockázat!
olyan is volt amikor volt egy vendég fél időt igényelt majd 10 perc után azt mondta meggondolta magát adjam vissza ***moderálva***mert ő meggondolta magát nem tudja megcsalni a párját s ha nem adom vissza a ***moderálva***rendőrt hív! Erre persze mondtam hogy nyugodtan s gondolom ha Ő a gyorsétteremben fizet egy menüt akkor visszakéri az árát mert elment az étvágya! ugyhogy vannak furcsa egyének
a hozzád helyett házhoz meg pár betüt mellé ütüttem elnézést érte :)
Valahol olvastam hogy a kurvázás nem számit megcsalásnak mert fizet érte az illető. Ugyan ez vonatkozik a lányokra is mert ez a munkájuk nem számit megcsalásnak. / Elnézést a szóért csak a gyengébbek kedvéért irtam igy :-) / Az számit igazán megcsalásnak ha mindenféle ribanccal félre vonulnak a disco-ban az emberkék... meg stb.
De hát lehet másnak más a véleménye :-) Én elég féltékenytipus vagyok mondjuk de ahhoz képest járnák ilyen csajjal :D
Sziasztok,a Linda nevü lánynál járt már valaki?
Ezt had másoljam be egy másik fórumból:
"Üdv mindenkinek. Székesfehérváron a Szuzi nevű lány megbízhatatlan. Telefont nagyon ritkán veszi fel, a megbeszélt randin percre pontosan megjelentem, de a telefont akkor sem vette fel. Fél órát áltam az utcán, aztán hazamentem."
Kortex társunk írta, és én is így jártam. Pofátlanság ilyet csinálni. Megbeszéljük, odamegyek, aztán nem veszi fel a telefont.
Szia Mol!
Kukkants át a szombathelyi fórumba és nézz egy kicsit vissza, és mindjárt meg is találod a magyarázatot arra, hogy miért jártatok így! :)))
Minden félrelépés megcsalásnak számít. Ezzel ne álltasd magad. De ameddig nem derül ki nem fáj senkinek.
Szerintem a modern civilizáció velejárója ez a fajta ipar.
Jó hogy vannak ilyen lányok, és az ember el tud tölteni pár percet-orat velük, elvonulva a mindennapok monoton robotjától.
Én örül nektek! De csak azoknak akik ezt becsülettel csinálják!
Nem szeretem, ha a 30 éves lány 22-nek hírdeti magát, vagy a képek a múlt évtizedben készültek.
Higgyétek el kiderül a találkozónál, és sok kellemetlenségtől lehet megkímélni magunkat, ha igaz dolgok vannak fent az adatlapon.
Nincs ezzel semmi baj, nekünk szex kell, nektek ***moderálva***, ez egy tök normális folyamat.
Van aki lapátol, vagy aki könyvel, van aki masszíroz, és van aki szexet ad ***moderálva***.
Szia Lusy!
Jó volt veled, valóságosak a fotóid, és valóban vonzó szexi lány vagy, de ezt a fertőtlenítéses dolgot elhagyhatnád.
Amit használsz az metil alkohol származék, és szigorúan külső fertőtlenítésre van. Szájba kerülve mérgezést is okozhat.
Voltam már pár lánynál, de még senki nem ügyelt ennyire a biztonságra.
Aha. Így már értem.
Nem lehet ezeket a lányokat valahogy megjelöltetni?
Hogy kerül egy lányra a kétes hírdető felirat?
Úgy, hogy a képe alatt, van lehetőség elküldeni a szerkesztőség felé, de itt már megcsinálták ezt, és mégis valahogy humbukolt képgaranciát! Tehát, volt már kétes hirdető, de ez van.
Anikó sem a saját képvel hirdet...
Lehet nincs képe hozzá:-)))