Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 09:59

Rocco gumi nélkül? ezt bárki mondhatja, nem nehéz nick névvel bármilyen beszámolot írni.

Igazán nem voltam higénikus? Es ennek ellenére maradtál és megvoltam neked?

Volt gusztusod bármire egy koszos nővel? Érdekes .

Hogy ki mit miért hagy abba azt nem tudhatod, több oka lehet. Akár egészségügyi és Nem arra

gondolok amit írtál, akár személyes is. De te rágalmazol , mert ez annak minősül annak

ellenére hogy odairtad hogy csak feltételezés. De jóindulatu vagy...

Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 09:43

Rocco a fél megyének megvoltam? Tévedsz ! Nem a fél megyének, hanem a fél országnak.

Igaz hogy délutánig dolgoztam a munkahelyemen, amikor túlóra volt tovább is, de ügyes

kislány vagyok, es szavaiddal élve üztem az ipart rendesen. 

Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 09:35

xx82xx Hol az a több hely ahol hirdetésem volt? Amit valóban én adtam fel, vagy valaki a

megbízásomból . Akkor még net közelben sem voltam, ha figyeltél volna Hexe megirta hogy

azt sem én adtam fel. 

Ica · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. november 17. 09:28

xx82xx Honnan tudod hogy most valóban masszirozok-e?

Ide látsz? Vagy része vagy az életemnek, a minden napjaimnak?

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2011. november 16. 21:08

Nincs azzal semmi gond :-) nekem jöhet az olyan :-) 

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2011. november 16. 21:06

Jó az :-) megnézhetem?? szeretem az extrém külsöt :-P

Törölt felhasználó · 2011. november 16. 20:59

Azt teszem :) Tényleg nem értem, miért írnak ilyen ocsmányságokat róla???

Senkinek nem konkurencia.

Láttad a szemem? :)

Törölt felhasználó · 2011. november 16. 20:38

A barátnőm, 11 éve ismerem. :)

Törölt felhasználó · 2011. november 16. 20:22

Szia Gróf! :)

Látod, ennyit a "valós" beszámolókról. XD

Törölt felhasználó · 2011. november 16. 19:45

Most nézem. 2003-as??? Tudod mi volt akkor? Gyógyszertári asszisztens. ( Bocsi Icus, ha titok volt a végzettséged.)

Törölt felhasználó · 2011. november 16. 17:13

Na figyeljetek! hagyjátok má szegényt élni, mer esküszöm levágatom a hajam punkra, befestetem zöldre, és egy hónapig nem borotválkozom. Nahát! XD

Törölt felhasználó · 2011. november 16. 11:12

Na figyu! Hogy jó kedved legyen, üsd be a youtube-ra hogy Szőrös pina! :)

Csá, jó szórakozást! XD

Törölt felhasználó · 2011. november 16. 10:28

Lehetek én idióta. :)

Sokáig nem reagált se ica, se én, de ami sok az sok.

Konkrétan két oldalon céltábla most, az okát itt 2, azaz kettő ember, te, meg az az xx... tudja. a PL-en pedig már Ica is válaszolt, aki hagyni szokta. Csak, mert nem csengett le.

Ismétlem, az írjon rőla beszámolót, aki volt nála. Te nem.

De nyugodtan írjátok a ti igazságotokat! Este beszéltem vele, azt mondta nem érdekli, tehát engem sem.

Még csak annyit. A PL-re anno nem ő tette fel magát, mint k..., hanem valami "jóakarója", 2 hétig volt fent, kérésére törölték.

Erről ennyit. 

Gondolom, folyt. köv. nélkülünk. :D

Törölt felhasználó · 2011. november 15. 21:58

Gratulálok! Ez szép volt, csak nem igaz.

Remélem, elégedett vagy, Icát miért kell hazugságok tömkelegével bemocskolni?

Te boldogabb, gazdagabb leszel ettől?

Az meg, hogy, hol, mit írnak róla, én is olvastam, csak tudom, hogy hazugság.

Innentől ő jön. Birka türelemmel hallgatott, egy betűt nem írt a sok hazugságra, lejáratásra.

Konkrétan hányingerem van tőletek fórumozó ágyról ágyra járó, szánalmas, férfinak nem nevezhető kurafik.

Írjátok a mocskos berszámolóitokat, megvan a stabil vendégköre, neki elég.

Én konkrétan nem egyet láttam közülük. Az állatok leesne, olyan jó pasik, tiszták, ápoltak, öltönyben, az utcán észreveszem.

Ők nem írnak, de biztos oka van, hogy évek óta visszajárnak hozzá.

Mikor jártál nála, te szánalom? Veled is gumi nélkül ***moderálva***???

Joci · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. november 12. 07:24

Tegnap voltam egy őrületes masszázson Fehérváron (tantra-lomi...). Felejthetetlen élmény volt, jóval többet nyújt kolléganőinél. Az együttlét minden percét tényleg élvezi, vidám, szexi, kedves és abszolút odaadó, teljesen elfelejti az ember, hogy ***moderálva***. Mindenkinek tudom ajánlani. Voltam már pár lánynál, de többet nem akarok kísérletezni, Nekem eddig Ő a legjobb.

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2011. november 09. 14:51

Kedves Fehérváriak!  Pécsi vagyok, segítséget kérnék tőletek! Az itt hirdető Suzy szemei és mosolya nagyon megragadtak. Szeretnék részletes adatokat, beszámolókat, tudnivalókat olvasni róla, a testéről, hozzáállásáról tudásáról, mentalításáról, meg műsoráról, estleg ***moderálva***.Mit vállal, mit nem?

Legyetek szívesek írjatok! Ezer köszönet, és néhány sör a beszámoló írójának:  Üdv.: kuksi

Törölt felhasználó · 2011. november 07. 20:26

Kedves xx82xx!

Ica 11 éve az egyetlen barátnőm, nálam csak az anyja ismeri jobban, vagy ő se, én meg konkrétan azt is tudom, amit az anyukája nem.

A Blikkben hirdetett, és hirdet ma is időnként, meg itt, amire konkrétan ÉN beszéltem (nagy nehezen) rá.

Blikkes szövege a következő: Masszázs Székesfehérváron tel.sz.  (5 éve változatlan :))

Itt szintén változatlan, csak fotókat cserél néha.

Tudom, milyen hívásai vannak, kikkel türelmes, akiknek én már a telefont letettem volna.

Sejtésem szerint, valamire Neked NEM-et mondott, és ezért húzod le immár másodszor.

SOSEM hirdette a testét!!! 

Nem ő a legszebb Fehérváron, de nála jobb embert nem találsz. Ne bántsd légy szíves! 

Köszönöm

gotan · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. november 03. 16:44

Üdv.

Az apróban hirdető Vanessa-nál járt már valaki?

Vélemény róla?

Tiger007 · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. október 26. 09:23

Üdvözletem

Drága Székesfehérváriak, olyan tré lányok vannak felénk hogy úgy gondoltam elmegyek Korina 28 hoz, a ti városotokba :) Nem bántam meg :)

Kedves fogadtatás, sex ruciba vár, teljesen csúcs a csaj, kedvesek szavak s minden tuti:)

10 ből 9 pontot adok neki, azért csak 9 mivel az az igazi barátnő fíling az azért nincs, s néha hiányzik a szenvedély is de azt kapod amit sugallanak a képek egy bomba nőt:)

Üdv ...

Törölt felhasználó · 2011. október 11. 20:43

Kedves xx82xx!

Nem tudom, miért haragszol rá, de az Ica 5 éve ugyanazt hirdeti, sokáig a Blikkben, itt is az első perctől fogva.

Mivel sértett meg? 

Ui: Megint egy "valós" beszámoló :)))

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen