Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Kandurbandi · Újonc (21 hozzászólás) · 2017. június 27. 08:04

Sziasztok!

Ez a mélyrepülés nem ma kezdődött sajnos,ennek van,vagy lehet több oka is!

Az első,hogy a nagyvárosok és a főváros elszippantják a csinosabb,attraktívabb lányokat!

A második ok,hogy míg a fővárosban a NFVSZ benne van az alapban, egy itthoni virágcsokorért,addig az itthon extra,vagy egyáltalán nincs is,még olyan lányoknál sem,akik ha pesten vannak,ott bevállalják!!

A masszázsok végi kézi levezetés,meg olyan,hogy azt otthon is megtudod csinálni magadnak,azért nem mész el a lányokhoz.....Ez például Rebekánál tapasztalható visszalépés a minőségben,pedig helyileg az egyik legjobb volt!!

A francia testre,pedig általában egy nagy farokverés felárral,amiért szintén kár nekifutni a dolognak...

Karináról,csak jót tudok mondani,ott azt kapod,amit megbeszéltek,vagy amit a lapján olvasol!Mariannról ( Nina) csak jót hallok,készülök is hozzá hamarosan!

Kyra23 piszkálja még a fantáziám,nem tudom,járt-e nála valaki?

A "régi" profik,Viki28,Laura19 és Zita hiánya azóta is érezhető,jó lenne ,ha a "munkáltatók" előkerítenék őket :-)

Véleményem szerint ezek is nagyban hozzájárulnak ahhoz,hogy elég egyoldalú a felhozatal a városban!!

Decameron1 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. június 19. 06:35

Sziasztok!

Jártam Dorina28-nál. Kellemes csalódás volt számomra. Nekem nagyon bejött külsőre és hozzáállásra egyaránt.

***moderálva***

Sajnos azt látom, hogy fehérvári lányokról nem születnek beszámolók. Jó lenne, ha aktivizálnánk magunkat, hogy ne szívjunk olyan lányok miatt, akiknek semmi keresnivalójuk sincs itt.

Jelenleg az általam látogatott hölgyek, akiket bátran ajánlok : Diora, Dominika, Dorina28, Nina(régebben Mariann).

Tehát írjatok, osszuk meg egymással a tapasztalatokat!

Szép napot mindenkinek!

Zsocee · Újonc (8 hozzászólás) · 2017. május 24. 07:04

Szia! A most itt tartózkodók közűl Iza és Vivienne nekem nagyon bejött. Andinál is voltam, még hozzá is vissza mennék szívesen.

Balazs4221 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. május 21. 13:49

Sziasztok,

Kit tudnátok ajánlani innen fehérvárról? Semmi extra igényem nincs, csak egy jó kis barátnős szexet szeretnék.

Köszi előre is ha válaszol valaki!

kisember · Újonc (19 hozzászólás) · 2017. május 05. 17:20

Dorinánál már 2x voltam, csak a legjobbakat tudom mondani róla. Kedves, közvetlen.

Bikucika · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. május 02. 06:29

Sziasztok,mivel nem sok szabadidőm volt...ezért most osztom meg egyik tapasztalatom Johannával kapcsolatban,aki erotikus masszázst csinál. Elmentem hozzá nagyon kedvesen és barátságosan fogadott. Tényleg érti a dolgát masszőrként...viszont a módora nagyon lekezelő...megkérdeztem tőle normálisan meg e foghatnám a melleit...természetesen nemet mondott. Pár perc elteltével ismét beprobálkoztam a kérdéssel,megdöbbentett milyen alpári bunkó módon vissza szólt. Így sajnos oda lett a varázs,hiába masszíroz jól. 

Peter9955 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. április 13. 10:28

Nekem nem volt vele bajom! 

jacksparrow · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. április 03. 15:02

Hello! Ahogy látom egyre kisebb a fehérvári felhozatal! Esetleg valakit tudnátok ajánlani akit érdemes meglátogatni?

CLIENT · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. március 26. 16:04

Köszönöm a segítséget

Zsocee · Újonc (8 hozzászólás) · 2017. március 25. 21:40

A képek vagy nagyon erősen retusáltak vagy nem ő van rajta.. plusz 30környékén van a 19 helyett.. Én nem ajánlom..

Peter9955 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. március 24. 15:40

Letti-ről valakinek tapasztalat? :)

Peter9955 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. március 23. 17:14

Én kb. egy éve voltam nála. Budai út ***moderálva***. címen volt akkor elérhető.

Szerintem ezzel mindent elmondtam. 

(Csalódás)

CLIENT · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. március 23. 09:42

Sziasztok Makktársak! Tímeát szándékozom kipróbálni,mert a képei alapján nagyon ott van

Vele kapcsolatban van tapasztalatotok,hasznos infótok?Segtségeteket előre is köszönöm!

azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2017. március 01. 19:07

Miert? Nem volt duci es agyonsminkelt?

lavi · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. február 28. 07:56

na hát elmentem hozzá bár ne tettem volna egyetálán nem ugy néz ki mint a képeken nem ajánlom senkinek.....

lavi · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. február 27. 12:40

Alina nevű leányzonal volt már valaki?

Peter9955 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. február 14. 13:27

Sziasztok.

Szeretném megosztani veletek friss élményemet.

A mai napon meglátogattam Kelly(23)-t és Szonja(23)-t. Mindketten újak a városban. Lehetőségem volt egyszerre élvezni a társaságukat.

Kellemes csalódás ért, ugyanis a hírdetéseknek és képeknek két tökéletesen megfelelő hölgy fogadott.

A kedvesség és a hozzáállás nálam majdnem, hogy elsődleges, de jelen helyzetben ebbe sem tudok belekötni. :)

Két gyönyörű hölgyről van szó, vigyázzunk rájuk!

Üdv, Peter9955

fehérvár · Újonc (15 hozzászólás) · 2017. február 08. 19:55

csak annyit tudok, hogy ugyanazon a számon hírdetnek mint Ancsa, hasonló az alakt is csak a hajszín más... ja és töbszöri próbálkozásra sem értem el őket...

galvan00 · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. február 07. 13:15

Kedves lány, szimpatikus. A képeknek megfelelő alkat, sok tetkó. Ajánlom.

***moderálva***

iglu · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. február 07. 02:09

Sziasztok!

Két Lottynál volt már valaki?

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen