Az nagyon jó!! :-) Tudom te is a nemzeti oldalt képviseled mész tüntetni holnap városháza elé?? Mert ez a királyok városa és nem a bodzaszedőké!! Igyis van épp elég bünőzés a városba ha ezek ide jönnek mi lesz itt....
Az nagyon jó!! :-) Tudom te is a nemzeti oldalt képviseled mész tüntetni holnap városháza elé?? Mert ez a királyok városa és nem a bodzaszedőké!! Igyis van épp elég bünőzés a városba ha ezek ide jönnek mi lesz itt....
Kedves Uraim!
Köszönöm az érdeklődést...de egyenlőre felfüggesztettem ez a fajta ***moderálva***...és nem azért mert nem ment Jól és nem voltam keresett!!!:P
Szóval látom mostmár a saját védelmemre kellet kelnem!Üdv. lehet még talákozunk! :P
Tessék próbálkozni...hátha!:P
Ez az uj csaj aki Kata néven hirdet,régen nem Barbi néven futott? A fecskén volt ugy emlékszem,de nem hagyott valami mély nyomott bennem. Akkor Amanda-Kata páros...ruha alapján. SZandi kicsit kopott de jo.
Szerintem is ez a Kata nevű csaj Barbi neven rendelt a fecskeparton tavaly. Telefonba azt mondta feszes cicik. A feszes számomra mást takar amikor levetközött hirtelen nem tudttam , hogy én szoptatok vagy engem szoptatnak! Elvileg popot is vállal de nálam nem ment pedig nem nekem van a legnagyobb méretem szerintem alig várta, hogy elmenyek a p...!
Bakker miket észre nem vesztek srácok. Meglepő a hasonlóság. A csajsz fenn van egy másik portálon (lanykereso)is Brabi01 néven.
Ott mondjuk már 20-éves, itt még csak 19....... :)
Ebből a bagázsbol mindenkinek több neve van több száma csak a képek meg a helyszin egyezik... kicsit gáz azért
Sőt a helyszín változik, a ruha megegyezik. Sokszor érzem, hogy madárnak néznek és át vagyok (vagyunk) b@szva....
Azzal nincs is gond , hogy több néven és telefonszámon hirdetnek hanem azzal van a gond ha felhivom és megkérdezem , hogy ő hirdetett másik néven és letagadja és amikor odaérek szembesülök a valosággal , hogy voltam már nála és még ő van megsértődve , hogy hátat forditok!!( Én igy jártam!!!)
Te hirdetőként lányokhoz jársz?
klub-hirtetö vagyok te agyon iskolázott.
Á dehogy...hülye vagyok,mint a segg! Hiszen tudnom kellett volna, nem?
Nos igen boxolo, ezt sajnos külső szemlélőként nehéz megállapítani, mármint hogy klub hirdető vagy. Meg aztán sokszor össze keverednek a dolgok. Rosszul regisztrálnak emberek, fúk lányként, lányok fiúként. Forumozók hirdetőként, egyes emberek 5-6 névvel különböző resztrációval stb stb.......
Nem szeretek magyarázkodni főleg idegeneknek,de ha valakinek problémálya van velem kerresen meg a Pátria kávézoba megtalál péntek szombat este....kerese Bárot....JA NEM PINCÉR VAGYOK
Ja ja boxolo azt levágtuk hogy nem pincér vagy. Nem haragúdj ránk, mertünk kommentelni a kiírásodra. És kérünk ezért ne verj meg minket.
Azt, hogy kinek van PROBLÉMÁLYA, most már a vak is láthatja.
A helyes írásával van a legnagyobb problémája :D
Kata+Amanda páros nincs!!!!Kornélia és Amanda páros van !Amugy szerintem ilyen ruhákat több helyen is árulnak és nem csak 1 et gyártanak!Olyat meg ne írjál ami nem fedi a valóságot!Én arról nem tehetek hogy másnak is van ilyen fehérnemülye nekem tetszik én azért vettem fel!!!!!!!
Ha ez az a Kitti aki pár éve is volt akkor nagyon ajánlott!!!
Szió! Én voltam nála, de nem szexeltünk. :D