Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 10. 16:42

Ja csak valami nyomorék tele pakolta az összes forumot a baromságával aztán irtam neki szépeket :D 

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. február 10. 17:00

Ki volt az? Én is akarom útálni.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 10. 17:24

Fogalmam sincs mi volt a nick neve már de valami unatkozó impotens barom lehetett az biztos...

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. február 16. 08:42

Mindegy FazonFan, majd legközelebb! :D

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 16. 17:23

VIGYÁZZATOK MAKKTÁRSAK!

A HÁZHOZ IS MEGYEK ...  lányok között , felütötte a fejét egy új módi. Süteményt.vagy édességet kínálnak néhány percnyi ismerkedés után, amely édességek nagy mennyiségű altatót tartalmaznak! Mire felébredsz kipakoljál a lakást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lusy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. február 16. 17:31

ez elég szomorú! én jártam ugy, hogy az illető erőszakos volt segítséget akartam hívni mert megharapott és még a telefonom is elvette! 

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. február 16. 18:33

Ez már erősen a durva kategória. Mindig azt mondom becsüllek benneteket, ennyi beteg állattal........

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 17. 18:36

Pedig azt hittem fehérváron nincsenek ilyen balhés vendégek... hát tévedtem. 

lusy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. február 18. 14:35

álltalában nincs semmi gond a fiatalok erőszakosak csak,néha előfordul inzultus de ez sajnos ezzel jár! az említett incidens sem nálam történt hanem hézhoz kellett mennem, tehát idegen terepen történt! ezért is tertok attol, h lakásra menjek,mert az idegen terepen nagyobb a kockázat!

olyan is volt amikor volt egy vendég fél időt igényelt majd 10 perc után azt mondta meggondolta magát adjam vissza ***moderálva***mert  ő meggondolta magát nem tudja megcsalni a párját s ha nem adom vissza a ***moderálva***rendőrt hív! Erre persze mondtam hogy nyugodtan s gondolom ha Ő a gyorsétteremben fizet egy menüt akkor visszakéri az árát mert elment az étvágya! ugyhogy vannak furcsa egyének

lusy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. február 18. 14:36

a hozzád helyett házhoz meg pár betüt mellé ütüttem elnézést érte :)

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. február 19. 16:39

Valahol olvastam hogy a kurvázás nem számit megcsalásnak mert fizet érte az illető. Ugyan ez vonatkozik a lányokra is mert ez a munkájuk nem számit megcsalásnak. / Elnézést a szóért csak a gyengébbek kedvéért irtam igy :-) / Az számit igazán megcsalásnak ha mindenféle ribanccal félre vonulnak a disco-ban az emberkék... meg stb. 

De hát lehet másnak más a véleménye :-) Én elég féltékenytipus vagyok mondjuk de ahhoz képest járnák ilyen csajjal :D 

zoli0033 · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 20. 10:43

Sziasztok,a Linda nevü lánynál járt már valaki?

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:20

Ezt had másoljam be egy másik fórumból:

"Üdv mindenkinek. Székesfehérváron a Szuzi nevű lány megbízhatatlan. Telefont nagyon ritkán veszi fel, a megbeszélt randin percre pontosan megjelentem, de a telefont akkor sem vette fel. Fél órát áltam az utcán, aztán hazamentem."

Kortex társunk írta, és én is így jártam. Pofátlanság ilyet csinálni. Megbeszéljük, odamegyek, aztán nem veszi fel a telefont.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:25

Szia Mol!

Kukkants át a szombathelyi fórumba és nézz egy kicsit vissza, és mindjárt meg is találod a magyarázatot arra, hogy miért jártatok így! :)))

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:37

Minden félrelépés megcsalásnak számít. Ezzel ne álltasd magad. De ameddig nem derül ki nem fáj senkinek.

Szerintem a modern civilizáció velejárója ez a fajta ipar.

Jó hogy vannak ilyen lányok, és az ember el tud tölteni pár percet-orat velük, elvonulva a mindennapok monoton robotjától.

Én örül nektek! De csak azoknak akik ezt becsülettel csinálják!

Nem szeretem, ha a 30 éves lány 22-nek hírdeti magát, vagy a képek a múlt évtizedben készültek.

Higgyétek el kiderül a találkozónál, és sok kellemetlenségtől lehet megkímélni magunkat, ha igaz dolgok vannak fent az adatlapon.

Nincs ezzel semmi baj, nekünk szex kell, nektek ***moderálva***, ez egy tök normális folyamat.

Van aki lapátol, vagy aki könyvel, van aki masszíroz, és van aki szexet ad ***moderálva***.

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:40

Szia Lusy!

Jó volt veled, valóságosak a fotóid, és valóban vonzó szexi lány vagy, de ezt a fertőtlenítéses dolgot elhagyhatnád.

Amit használsz az metil alkohol származék, és szigorúan külső fertőtlenítésre van. Szájba kerülve mérgezést is okozhat.

Voltam már pár lánynál, de még senki nem ügyelt ennyire a biztonságra.

Mol80 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:43

Aha. Így már értem.

Nem lehet ezeket a lányokat valahogy megjelöltetni?

Hogy kerül egy lányra a kétes hírdető felirat?

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:46

Úgy, hogy a képe alatt, van lehetőség elküldeni a szerkesztőség felé, de itt már megcsinálták ezt, és mégis valahogy humbukolt képgaranciát! Tehát, volt már kétes hirdető, de ez van.

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. február 22. 16:14

Anikó sem a saját képvel hirdet...

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. február 22. 16:19

Lehet nincs képe hozzá:-)))

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen