Kittiről tud valaki infót?Tapasztalat?
Kittiről tud valaki infót?Tapasztalat?
Ha Anikóhoz mennél,készülj fel rá,hogy teljesen másvalaki fog ajtót nyitni.A kép kamu!
Nem a házi néni? :D
Ezuton kérnék elnézést azoktól, akik látóteréböl oly hirtelen eltüntem! Egyszerű az oka hisz akinek tudnia kellett az tudta,hogy már nem leszek sokáig de mindezt ügyesen megkönnyítette egy kedves látogató, aki a telefonommal együtt távozott! Ugyhogy lányok vigyázzatok a telora!!! Csók:Lusy
Kedves makktársak!
Én is úgyanigy jártam ,mint xyt! Nekem sem az nyitott ajtót akire számítottam.LIZABETH 36 a művész neve. A csinos karcsú teremtés helyett egy molettebb hölgy fogadott engem! Kedves volt meg aranyos, de közel sem ő van a képen. Hogy lehet kétes hitedetővé váltani? Csak azért hogy más honfitársam ne járjon így pórul , mint én. :(
Tiszteletem az uraknak!
Fehérvár kapott február 1-től egy jó masszőrt, sőt ennél is többet.
Lehet, hogy én voltam naív, tavaly szeptember óta hallgattam, hogy mikor jövök már haza.
Értelmes, intelligens emberek kérdezték. Úgy éreztem, itt várnak.
Mosolyogva érkeztem, rohangáltam lakás után, hogy legyen hova jönni. Van. Nem luxus, de van,
ahogy a masszőr is.
Nem hiszem, hogy nekem kéne szégyellnem magam a hívások minőségéért.
Csak a mai nap.
1. hívás: 1/2 9 Részegen valaki felhív, hogy sürgősen készüljek, az Alba Házban legénybúcsú van! REGGEL!
2. hívás: szeretem-e, ha a fenekemben van?
3. hívás: elmesélteti, amit leírtam (nem fogytékos), ő arcmasszázst kérne!
4. hívás: elmeséltetné, de már nem mesélem, ott van minden, ő prosztata masszázst kérne.
Már rövid a szöveg, érthető, azt hiszem. Ha netán megszakad a vonal, kinyomtam.
Egy szó nélkül.
Az e-mail cimedre lehet irni még vagy már nem? :-)
Már 4 lánynál voltam Fehérváron (neveket nem mondok nem akarok megsérteni senkit),de mindenhol a futószalagon éreztem magam és az volt az érzésem,hogy arra várnak,hogy mielőbb elmenjek.Még az órát sem szivesen töltik ki.Vannak olyan lányok akiknél ez másképp van,és ha van kik Ők?
Korina , Molly , Alexandra , masszőr Linda , Viki , Martina , Timi , Dominika ,
Jártál náluk?Melyik a legkedvesebb?
Korina az egyetlen akinél nem voltam de mindenki dicséri. masszőr Lindával a cseten szoktam dumcsizni jó fej nagyon :-) mindegyik kedves egyébként ha hozzá is kedvesek .
Jó lenne már egy jót találni,mert a tapasztalat eddig mind negatív.(Nem náluk jártm,lehet kifogtam a rosszakat?!)
Elég sok a rossz az biztos én is voltam olyannál... amugy az elöbb egy nevet elirtam : nem Martina hanem Marina! meg az Eperkét ki is hagytam a sorbol...
Azt írd meg,ki volt a legjobb!
Szexbe a Molly volt a legjobb! Eddig nem körözte le senki :D De mindenkinek más az izlése . Nekem a nő ideálom is pont olyan mint a Molly kicsi vékony csajszi :-)
Köszi,ki fogom próbálni!
Molly csillagos ötös!!!! Marina... kicsit ko*a
Sziasztok! A Dominikárol és a Rékárol tudtok valami infot adni,hogy milyenek? Náluk még nem voltam.Köszi
Marina feladta?
Dominika nagyon jó !! közvetlen és nagyon jól el lehet vele dumálni és még egy jó érv hogy táncol és nem is akárhogy !!!