Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. május 02. 20:29

Édes lányoknál járt valaki???

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 07. 16:10
Na most én is megszívtam a ***moderálva***utcai bagázzsal... Ennél az Enikő ( 18 ) nál voltam. Mivel nem a ***moderálva*** van azt hittem nem az Anikó,Réka,Linda és egyéb kamu fotós csajokhoz tartozik. Rosszul hittem! Egy idősebb nő nyitott ajtót... Meg a telefonba más ***moderálva***mondott mint mikor ott voltam és kérte a ***moderálva***. Ott kicsit már ***moderálva***volt. Ez a sülj és távozz kategória. Ami még nagyon érdekes volt az az hogy mikor mentem ott a sarkon van egy kis bolt ha jól láttam akkor az bolt és ott ált két alak és nézett... mikor mentem akkor meg egy kis csaj jött ki utánam a lakásból és ment oda a bolthoz a sarokra de mivel nem volt ott senki visszament... Ezek nem csak kamusok de még kibaszott nagy amatőrök is :DD Legalább várták volna meg hogy kimegyek a lépcsőházból vagy az utcából de igy szinte a kis csajjal együtt mentem ki :D 
denon · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. május 07. 19:52

hát én biztos kötöttem volna egy kötelet az idősebb nő nyakára aztán végig húztam volna lefelé a lépcsőn ki az utcára aztán megjelentek volna a kamus gecik !! persze ezt előre nem tudhatja senki ugye !!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 07. 20:05

Kicsit se volt feltünő hogy néznek pár méterre :D A csajjal nem volt semmi gond csak az hogy kamu képekkel hirdet meg más ***moderálva***mondott a telefonba na de mind1. 

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 08. 18:07

Nem a szavakat kéne moderálgatni hanem a fénykép garanciát levenni ezekről a kamusokról... 

denon · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. május 08. 18:41

hát látod de csak moderálni tudnak !! bár jobban megnézed azért látni hogy hol vannak  a kamuképek egyik csaj se ugy fotóztatja magát hogy utánna photosoppal szerekeszti vagy szerkeszteti meg a képeit !!!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 08. 19:50

Jaja az igaz de Enikőnél azt hittem más lesz a helyzet de még sem... Jobban jártam volna ha a Lilihez megyek mert őt is felhivtam. Molly-t meg nem értem el :-( Szombat délután mikor felhivtam mondhattam volna neki hogy megyek... Na de majd legközelebb :-) 

denon · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. május 09. 18:46

lehet hogy meg kéne osztani mindenkinek a véleményét a csajokról kiváncsi lennék pár csajra én is mennyire müködik a fényképgarancia !! akinek van véleménye csajokról irja már ide le !!

akph · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. május 09. 18:48

Voltam Marinánál biztos h nem 65 kg ilyen tekintetben  gondolsz dolgokat?

denon · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. május 09. 18:52

ja ja ilyenekre !!!   meg mennyire kedves stb meg mennyire lehuzós !!

denon · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. május 09. 18:54

Jah mondjuk látszik a csajon hogy erős 70 -es inkább :)

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. május 10. 19:50

Magyar csaj,kicsit húsos,de a mellei nagyon jók.Hozzáállás közepes.

akph · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. május 11. 15:44

80 kg... na meg ez a kismama nálam betette a kaput! :D

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. május 11. 18:56

Nem tudom ki az az aberrált aki egy terhes nőt tologatna már nem azért.... 

Törölt felhasználó · 2012. május 11. 22:11

"A szabadság nem azt jelenti, hogy azt csinálok, amit akarok,

hanem azt, hogy nem kell azt tennem, amit nem akarok." :)

Törölt felhasználó · 2012. május 11. 22:13

Szia!

Hidd el, vannak! Nem kevesen.

denon · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. május 12. 07:37

hát azért van benne perverzió az tuti szerintem sokan kiprobálják !!!

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. május 12. 15:50

Igen,elég extrém dolog,egy ilyen beszámolót szívesen meghallgatnék azért.

Törölt felhasználó · 2012. május 12. 21:03

Én mikor kismama voltam, az egyik kollégám rám kattant. (Korábban néhány hónapig kavartunk).

Mikor mondtam, hogy nézzen már rám, mint aki lenyelt egy görögdinnyét! Azt válaszolta, nincs szebb egy várandós nőnél,

egy új élet van belül, csak büszke lehetek rá. Semmi aberrációja nem volt, egyszerűen szépnek látott (hát, én magamat nem :)),

de nem is ez a fontos. Annyit azért hozzátennék, hogy az normális, ha apucival várandósan is van szex, persze érzéssel, de hogy egy kismama hirdesse magát, hát, nekem nőnek fura. Meg esetleg a magzatnak se tesz jót, de mindenki maga tudja. (?)

akph · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. május 13. 09:43

Jó magánéletben van olyan, hogy kismama megkívánja a párját, férjét, biztonságos, és kellő odafigyelléssel még izgalmas is lehet, de az , hogy így hírdesse magát, na mindegy... vannak sokkal betegebb dolgok és emberek is, innen már csak egy lépcső, hogy egy kutya is hírdesse meg magát! :) :D

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen