Akit még kerülni kell Fehérváron, nagy ívben, a teljesség igénye szerint:
-VIRÁG igen így nagy betűvel, 2x próbálkoztam vele, mondtván hátha megismer és kicsit más lesz, jó nagyot tévedtem, iszonyatosan flegma, nagyképű ráadásul igen ostoba és ezt még ki is kiabálja magából... :-)
-Zita vele rendel, borzasztóan egyszerű igénytelen, buta lány, szexkultúra semmi, az hogy hogyan kell valakit felizgatni hírből sem ismeri, a lakás valami panel putri, borzalom.
- lövölde, egytől egyig lehúzós, ál képes bagázs,
- Eperke, ő nagyon egyszerű élményt nyújt, semmi emlékezetes, egy dugásnak jó, nála is 2x voltam, nekem kicsit ápolatlan, büdös volt a haja és a bőre
- Kinga, korábban Kornélia, nahát ezek még egy szép csapat, össze vissza képekkel hirdetnek, sose lehet tudni ki is fogad, szolgáltatás szinvonala átlagon aluli.
Igazán a Virág az aki felháborít, nem tudom a fönőke nem akarja rendbe tenni a csajt....? Biztos olvasod a fórumot,csinálj valamit, mert úgy jársz egy kuncsaft takarja majd meg a csajt, ha már k..va lett, akkor csinálja ezt normálisan.
Más.
Mandyt nagy várakozással telve látogattam meg, kedves nő, ez igaz, de a szex nem az erőssége, és akkor még finoman fogalmaztam. Beszélget, mosolyog, kellemes szeméyliség,csinos nő de semmi több, aki jót akar szexelni ne őt válassza.
Barátnője Tiffany nekem nem jön be.
Valaki kérdezte a Karinát. Ügyes lány, kicsit sokat beszél, de ezt kompenzálja a lelkesedése, és a technikája. A mélytorok tényleg mélytorok nála. Igazán aranyos lány, nagyon ápolt, szép a bőre, puha, illatos mindenhol.
Viki szintén ajánlott, nála egyszer voltam eddig.