Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Kandurbandi · Újonc (21 hozzászólás) · 2012. szeptember 02. 15:34

Virágot nem ajánlom,kő....ó a modora és csak bámul bambán,olyan érzésed van,hogy alig várja,hogy elhúzd a csíkot...minta orvosi vizsgálaton lennél és te lennél aznap a századik beteg..vetkőzzön le..hajoljon előre...közben meg áthallatszik a konyhából meg a másik szobából a többi lány vihogása...nagyon igénytelen a hely.szerintem...

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. szeptember 02. 17:20

Karina,Melody,Daisy??????Mi a tapasztalat???

zoli0033 · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 09:07

Karina-Melody ajánlot nagyon jók a Szexben külön-külön is egyben pedig fantasztikusak!!!!!!!!

Szabolcs32 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 09:29

Sziasztok! Dominikárol tudtok valamit? Nincsfent hirdetése és nem érem el telefonon se.Végleg elment vagy vajon vissza fog még jönni?? Bizzom benne hogy ujra itt lesz .

SziklaSzilárd · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 15:21

Viki fantasztikus! Kellemes környezet, odaadó, figyelmes, korrekt. És nagyon finom!

SziklaSzilárd · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 15:24
Edinát messziről kerüljétek! (lövölde)
- Nem az a lány, aki a fényképen szerepel! (bár akinél először voltam annak jó teste volt, csak nem 19 hanem 27 éves kb.)
- 40 perc után kirúgja az ügyfelet (1 órás program ellenére) mondván nagyon be van havazva.
Volt, hogy  megbeszélt időpontkor érkezésemkor nem vette fel a telefont, így nem tudtam felkeresni
- Legutóbb elmentem hozzá (telefonos megbeszélés alapján) és egy másik lány fogadott! (158cm-es kreol bőrű lány.)

zoli0033 · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 17:58

Henit is kerüljétek borzalmas!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 18:15

Lövöldés csajok : Heni , Edina , Linda , Enikő , Anikó , Réka , asszem nem hagytam ki egyet se abból a bagázsból. 

partychef · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 19:24

Akit még kerülni kell Fehérváron, nagy ívben, a teljesség igénye szerint:

-VIRÁG  igen így nagy betűvel, 2x próbálkoztam vele, mondtván hátha megismer és kicsit más lesz, jó nagyot tévedtem, iszonyatosan flegma, nagyképű ráadásul igen ostoba és ezt még ki is kiabálja magából...   :-)

-Zita vele rendel, borzasztóan egyszerű igénytelen, buta lány, szexkultúra semmi, az hogy hogyan kell valakit felizgatni hírből sem ismeri, a lakás valami panel putri, borzalom.

- lövölde, egytől egyig lehúzós, ál képes bagázs,

- Eperke, ő nagyon egyszerű élményt nyújt, semmi emlékezetes, egy dugásnak jó, nála is 2x voltam, nekem kicsit ápolatlan, büdös volt a haja és a bőre

- Kinga, korábban Kornélia, nahát ezek még egy szép csapat, össze vissza képekkel hirdetnek, sose lehet tudni ki is fogad, szolgáltatás szinvonala átlagon aluli.

Igazán a Virág az aki felháborít, nem tudom a fönőke nem akarja rendbe tenni a csajt....? Biztos olvasod a fórumot,csinálj valamit, mert úgy jársz egy kuncsaft takarja majd meg a csajt, ha már k..va lett, akkor csinálja ezt normálisan.

Más.

Mandyt nagy várakozással telve látogattam meg, kedves nő, ez igaz, de a szex nem az erőssége, és akkor még finoman fogalmaztam. Beszélget, mosolyog, kellemes szeméyliség,csinos nő de semmi több, aki jót akar szexelni ne őt válassza.

Barátnője Tiffany nekem nem jön be.

Valaki kérdezte a Karinát. Ügyes lány, kicsit sokat beszél, de ezt kompenzálja a lelkesedése, és a technikája. A mélytorok tényleg mélytorok nála. Igazán aranyos lány, nagyon ápolt, szép a bőre, puha, illatos mindenhol.

Viki szintén ajánlott, nála egyszer voltam eddig.

istok62 · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 19:38

Bocsi, melyik Heni a Lövöldés, a 23 éves? A másik jó?

istok62 · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 19:40

Bocsi, melyik, a 23 vagy a 19 éves?

partychef · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 20:58

A 23 éves heni lövölde, egyébként inkább 33 mint 23 éves... a másik heni más dolgozott pár néven, kata, barbi, egy félcigány lány, a származásával van egyenes arányosságban a szolgáltatása, és az igénytelensége. Láthatod időnként a belvárosban, egy csapat roma nővel flangálva.

partychef · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 20:59

Ne aggódj dominika időnként eltűnik, de mindig visszatér, zűrös a háttere, emiatt nincs megbízhatóan.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 21:00

23 éves Heni a lövöldés őt kerüld el!! Az Enikő képén lévő csajt láttam már a vadászkürt bár részén fent az emeleten ott italoztak barátnőjével . A barátnőjét ismertem fel ő volt az a csaj aki kyra meg mit tudom én milyen néven hirdetted vörös masszőrlány még a Rékával egy időben kezdett hirdetni. Aki volt nála tudja kire gondolok. Szóval durva hogy egy olyan lány képét használják fel aki nem dolgozik csak barát ráadásul arcal.... 

istok62 · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 21:53

... egyszer Zsófiként is hirdetett... Köszi a választ és a segítséget...

istok62 · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 21:56

Köszi a segítséget... Egyébként nem rég voltam az Enikőnél, persze nem ő nyitott ajtót, amin meg se lepődtem... Nem volt rossz a csaj, de hát nem az Enikő... Na, ez van, még egyszer köszi...

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. szeptember 04. 22:14

Az aztán tényleg jó csaj xD nem tudom neked ki nyitott ajtót de nekem valami vágott hasú indomtalan nő... aki ott volt a lakásba másik csaj az jól nézett ki :-P 

istok62 · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. szeptember 05. 00:12

És akkor hátra arc?... Nekem nagyobb szerencsém volt, a csaj 22-nek mondta magát (és kb. annyi is lehetett), vékony testalkat, ahhoz képest kellemes méretű cickók, kicsit cigányos, de nálam az nem hátrány... Szóval én maradtam...

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. szeptember 05. 13:08

Nem volt hátra arc maradtam. Nem vékony magas fekete hajú kék szemű volt az a csaj?? Mert arra gondoltam hogy jól néz ki :D 

istok62 · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. szeptember 05. 13:49

Azt hiszem, ő volt. Azt mondta, hogy csak fél *** moderálva *** ér rá (pedig én egy *** moderálva *** szoktam maradni). De *** moderálva *** is ennek megfelelően kellett, tehát mondhatni fer... Aztán gyorsan lezavartuk a dolgot...

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen