Mondtam én hogy jó :-) én meg most jöttem haza Mandy-től hát az a nő leirhatatlan annyira jó és beszélgetni is lehet vele mindenről szóval ő az akihez sokszor vissza kell menni!!
Mondtam én hogy jó :-) én meg most jöttem haza Mandy-től hát az a nő leirhatatlan annyira jó és beszélgetni is lehet vele mindenről szóval ő az akihez sokszor vissza kell menni!!
Ja igen ha ennyire bejönnek a rockos csajok akkor ajánlom a Timit is :-)
Kedves Fan,
megkérlek, hogy ne írj valótlan dolgokat erről az oldalról egy másikon.
A hirdetési díj sem stimmel, a fotógarancia pedig ingyenes. Köszönöm.
Én csak úgy tudtam hogy annyi de nem is érdekel csak véleményt nyilvánitottam .
Igen, csak egy *** moderálva ***, ezt az oldalt eléggé sértve...Nem tartom korrektnek, ennyi.
Én sem tartom korrektnek fontos információk kimóderálását... Ha tudnák miket móderáltak ki akkor te is igy lennél. Mert a kamusokat akarjuk innen valahogy leszedetni nehogy másokat is átverjenek azok.
*tudnád
Engem is kimoderáltak már nem egyszer. Azért mégse, itt reklamálok, ha gondom van.
A fotógarancia úgy működik, mint más oldalakon (kivéve, ahol végig járják a hirdetőket, vajon kik:)).
Tudod, mindenkinek van egy rabszáma, papírrra veti, egy közös kép a lappal és kész. Ha a 120 kilós szomszéd néni
bevállalja, akkor tényleg hitelesnek tűnhet a kamu is az oldal gazdái számára... de majd reagálnak ők :)
Nincs harag azért, ugye? Amúgy volt, hogy azon az oldalon egy nő az ÉN fotómmal hirdetett Békéscsabán. Ott nincs
fotógarancia, és az igazolványképes hirdetés annyi... Mindegy, te tudod.
Nincs harag persze :-) nagyon el vagy tünve cseten se szoktalak látni . mondjuk csak benézek és ha nem látlak ki is lépek :-)
*nincs már megint elrontottam hát ilyen nincs :D lényeg hogy nincs harag :-)
FazonFan tudnál adni egy email címet szeretnék kérdezni tőled vmit
Sziasztok! Huncut Éviről tud valaki infót mondani? Mit vállal, mennyire korrekt?
Helyesbítek a kérdéssel kapcsolatban. :D Mennyire bevállalós, menniyre korrekt?
karina és mandy merre található fehérváron mert vidéki vagyok és nem annyira ismere
Kedves aranyos 40-es! Egyszer voltam nála, szerintem van jobb is fehérváron!
Köszi a választ! Neked mi volt vele a problémád? Passzív? A képei alapján nekem bejön, de nem szeretnék csalódni... :)
itt nem lehet email cimet irni keress cseten vagy *** moderálva *** :-) fazonfan néven vagyok fent ***moderálva*** is :D
Sziasztok,
Viki érdekelne, hogy miket vállal.
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv
HT
Akarom mondani miket váll_al
A képeken tényleg VIKI van?Volt már valaki nála?
Üdv.!