Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. november 14. 21:20

Máris! :-) 

Séf Bácsi · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. november 15. 10:46

Üdv Urak!

1 lánynál voltam még szóval kezdő vagyok az***moderálva***lányok terén.Melody,Mandy,Dorka,Tiffany,Kitty akik nagyon bejönnek.

Szerintem aki értelmes fényképet tud magáról csináltatni normális helyen(30 éves bandi heverő felejtős) azzal már nagy gáz nem lehet,persze a 

személyes tapasztalat ami számít.Mandyről szépeket olvastam,Melody amióta megláttam tetszik és a többi lányról tudnátok mondani valamit?

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. november 15. 20:42

Szia, mire kell az urakat figyelmeztetni?

Törölt felhasználó · 2012. november 15. 20:56

Már megtörtént...

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. november 15. 22:32

Pont olyan lányokat néztél ki akikről nem irnak rosszat :-) Tiffany-nál volt ismerös dicsérte nagyon. Mandy az szuper jó! Kittyt te hol látsz mert olyan most nincs? 

theo · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. november 15. 23:13

Melody is szuper, csak ne engedd sokat beszélni, mert elmegy vele az idő. :-)) +  tusolóban a melegvíz nagyon gyengécsként folyik.. :-)

Séf Bácsi · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. november 16. 10:40

Molly=Kitty  talán szerintem.Ugyanaz a háttér amikor az ágyon áll és a testalkat is hasonló nagyon.Kitty egy szikla mellett pózol de pár napig szokott fent lenni.

Dorkánál volt valaki?Fiatal lányokkal mennyire érdemes kezdeni vagy ezt is embere válogatja?

zender · Újonc (20 hozzászólás) · 2012. november 16. 11:11

Sziasztok.Kitty minden második héten elérhető.

Virág szfv · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. november 17. 10:56

Kedves theo

A beszámolódhoz lenne pár szó hozzáfűznivalóm. Én minden kedves vendégemhez úgy viszonyulok, ahogy Ő hozzám. Nem szoktam flegma lenni alapból, csak, ha kiváltják belőlem. Mert amilyen az adjon Isten, olyan.....  Nagyon sok törzsvendégem van, és mindenkivel szót értek. Szóval csak azt szeretném ezzel mondani, hogy kettőn áll a vásár. A lakás pedig nem a legmodernebb valóban, de a célnak megfelel,  tiszta és közel van az otthonomhoz. Virág

theo · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. november 17. 23:39

Kedves Virág.

Ezek nem az én beszámolóim voltak, csak idéztem őket másoktól /azért is vannak idézőjelben../ Én személyesen-még- nem ismerlek téged, de ha úgy van ahogy írod, akkor biztosan azokban kommentelőkben volt/van a hiba, akik ezt a véleményt adták rólad.

Nagyon szivesen olvasnánk pozitív beszámolót is személyedről, úgy hogy akinek van ilyen "élménye", ossza meg bátran....

thai · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. november 23. 20:06

Sziasztok Anikó rol valaki véleményt?

keményfa-szu · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. november 24. 21:42

Üdv mindenkinek!

Nemvagyok nagy fórumozó de amit ma kaptam a Claudia nevű szolgáltatótól  azt nem igazán tudom tolerálni enyhén szólva bunkó volt!

felhívtam hogy bejelentkezzek erre le hülyéz a telefonban vissza hívom hogy mégis miért vagyok hülye erre egy férfi veszi fel a telefont és megszólal a kérdésemre hogy nem szimpatikus a hangom! Kérdem én ha már egyszer szolgáltató akkor miért kell le hülyézni a másikat amikor még nem is látott és nem is ismer! Meg ha már főnököt tart az hogy engetheti meg hogy egy vendéggel ok nélkül így beszéljen? Vagy ennyire televan vagy Ő a hülye!

Ezért én nem ajánlom senkinek!!!

Naga · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. november 26. 12:36

Sziasztok! Krisztiröl valakinek van tapasztalata?

UTC · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. november 26. 14:36

Üdv!

Gabiról (27) van valami beszámoló/vélemény?

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. november 26. 21:40

Szia!

Gabinál Siófokon voltam aranyos és jó is nagyon!Ajánlani tudom!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. november 26. 22:05

Jó csaj kiprobálnám! Ilyet az életben nem kapsz meg tipikus egy éjszakás csaj mert hogy sült krumplit nem tudná megcsinálni az is biztos :D 

Törölt felhasználó · 2012. november 26. 22:08

Hali, chaten vagyok. :)

Ibor · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. november 27. 14:15

sziasztok

Régota kacérkodok Heni non-stop all

an valakinek valami  tapasztalata ?

elöre is köszi

zoli0033 · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. november 27. 15:09

Heni non-stop-hoz véletlenül se menjél.Szörnyü élményekben lessz részed.

zoli0033 · Újonc (33 hozzászólás) · 2012. november 27. 15:10

Lauracicánál járt valaki?

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen