Máris! :-)
Máris! :-)
Üdv Urak!
1 lánynál voltam még szóval kezdő vagyok az***moderálva***lányok terén.Melody,Mandy,Dorka,Tiffany,Kitty akik nagyon bejönnek.
Szerintem aki értelmes fényképet tud magáról csináltatni normális helyen(30 éves bandi heverő felejtős) azzal már nagy gáz nem lehet,persze a
személyes tapasztalat ami számít.Mandyről szépeket olvastam,Melody amióta megláttam tetszik és a többi lányról tudnátok mondani valamit?
Szia, mire kell az urakat figyelmeztetni?
Már megtörtént...
Pont olyan lányokat néztél ki akikről nem irnak rosszat :-) Tiffany-nál volt ismerös dicsérte nagyon. Mandy az szuper jó! Kittyt te hol látsz mert olyan most nincs?
Melody is szuper, csak ne engedd sokat beszélni, mert elmegy vele az idő. :-)) + tusolóban a melegvíz nagyon gyengécsként folyik.. :-)
Molly=Kitty talán szerintem.Ugyanaz a háttér amikor az ágyon áll és a testalkat is hasonló nagyon.Kitty egy szikla mellett pózol de pár napig szokott fent lenni.
Dorkánál volt valaki?Fiatal lányokkal mennyire érdemes kezdeni vagy ezt is embere válogatja?
Sziasztok.Kitty minden második héten elérhető.
Kedves theo
A beszámolódhoz lenne pár szó hozzáfűznivalóm. Én minden kedves vendégemhez úgy viszonyulok, ahogy Ő hozzám. Nem szoktam flegma lenni alapból, csak, ha kiváltják belőlem. Mert amilyen az adjon Isten, olyan..... Nagyon sok törzsvendégem van, és mindenkivel szót értek. Szóval csak azt szeretném ezzel mondani, hogy kettőn áll a vásár. A lakás pedig nem a legmodernebb valóban, de a célnak megfelel, tiszta és közel van az otthonomhoz. Virág
Kedves Virág.
Ezek nem az én beszámolóim voltak, csak idéztem őket másoktól /azért is vannak idézőjelben../ Én személyesen-még- nem ismerlek téged, de ha úgy van ahogy írod, akkor biztosan azokban kommentelőkben volt/van a hiba, akik ezt a véleményt adták rólad.
Nagyon szivesen olvasnánk pozitív beszámolót is személyedről, úgy hogy akinek van ilyen "élménye", ossza meg bátran....
Sziasztok Anikó rol valaki véleményt?
Üdv mindenkinek!
Nemvagyok nagy fórumozó de amit ma kaptam a Claudia nevű szolgáltatótól azt nem igazán tudom tolerálni enyhén szólva bunkó volt!
felhívtam hogy bejelentkezzek erre le hülyéz a telefonban vissza hívom hogy mégis miért vagyok hülye erre egy férfi veszi fel a telefont és megszólal a kérdésemre hogy nem szimpatikus a hangom! Kérdem én ha már egyszer szolgáltató akkor miért kell le hülyézni a másikat amikor még nem is látott és nem is ismer! Meg ha már főnököt tart az hogy engetheti meg hogy egy vendéggel ok nélkül így beszéljen? Vagy ennyire televan vagy Ő a hülye!
Ezért én nem ajánlom senkinek!!!
Sziasztok! Krisztiröl valakinek van tapasztalata?
Üdv!
Gabiról (27) van valami beszámoló/vélemény?
Szia!
Gabinál Siófokon voltam aranyos és jó is nagyon!Ajánlani tudom!
Jó csaj kiprobálnám! Ilyet az életben nem kapsz meg tipikus egy éjszakás csaj mert hogy sült krumplit nem tudná megcsinálni az is biztos :D
Hali, chaten vagyok. :)
sziasztok
Régota kacérkodok Heni non-stop all
an valakinek valami tapasztalata ?
elöre is köszi
Heni non-stop-hoz véletlenül se menjél.Szörnyü élményekben lessz részed.
Lauracicánál járt valaki?