Barkoba te hírdető vagy és nem vendég.
Mit keresel ezen az oldalon.
Barkoba te hírdető vagy és nem vendég.
Mit keresel ezen az oldalon.
Légy te a fiad példaképe, mert szép, okos, elszánt és becsületes vagy! Te, az ... apám szigorát és elmebeteg humorát, minden mást a tanítóimtól vettem át. :D
Vikinél voltam, aki ugyan nincs most az oldalon, de régebben elmentettem a számát. Egy szőke szépség.
Csodás volt. Eddig azt hittem , hogy Annabell a kedvencem, de tévedtem.
Viki pont az ellentéte. Bájos, elragadó, karcsú okos igazi barátnős és nem p*nzéhes.
Ajánlom mindenkinek.
Egyetértek Longshot minden szavával, Mandyvel kapcsolatban! Külsőleg én nagyon imádom minden részét, a szexben én ilyen barátnőt kívánnék, egyben egy barátnő érzet, egyben pedig egy vad dög, akiről tudod, hogy szét akar szedni darabokra, és az utolsó leheletedig nem kímél! :)
A stílusa pedig utánozhatatlan: laza, barátságos, rögtön, mintha ezer éve ismernétek egymást, és közvetlen nagyon.
Ja, és nagyon is diszkrét, mindemellett tiszta, finom, illatos.
Ha valakivel nem fogsz mellé, az Ő.
Hajrá! De vigyázni rá (és ez nem kérés volt)!!!!!! :)
Hali! Lara 21-ről valakinek infója?
Tényleg nem lehet már véleményt alkotni, mert egyből megtámadják az ember... sajnos minden oldalon ez megy. :S:S:S
Sziasztok makktársak! Ma voltam Kendránál. Vegyesek a tapasztalataim. Könnyen elértem, nagyon jó a hely, ahol fogad. Egy üzlethelyiség volt régebben, nem kell lépcsőházazni. Tisztaság van, visszafogottan kedves. Ami negatívum, hogy a képek alapján azért jobb nőre számítottam. A teste feszes, kemények a mellei, de az arca... Mintha a saját öreganyám lenne. Összességében azért jó volt, korrekt, odaadó szolgáltató.
Hozzá nyugodtan mehetsz,nem fogsz csalódni.
Sziasztok!
Mandy-vel mi a tapasztalatotok?? elbüvőlő szépségére felfigyeltem elég gyorsan :)
:-)
azzal törvényt sértenek
Sziasztok!
Tud valaki valamit az apróban hírdető Zsanettrő?
Félreérted a dolgot.
Tőlem , amit kapott abban nem volt kifogás.
Mind a ketten jól éreztük magunkat.
Kicsit már kezdelek sajnálni.Ami nem megy azt ne erőltesd.
Sziasztok!
Diora egy nagyon kedves gyengéd NŐ! Odadó és szenvedélyes. Aki mást állít az hazudik.
Boldog Új Évet Minden puncivadász társnak!
Diora egy élmény volt. Ajánlom mindenkinek, aki a 40 fölötieket kedveli.
De csa olyan menjen , aki nagyon keményen tudja neki nyomni, mert azt igényli.
Van benne egy nem is kevés vonó, de odateszi magát rendesen.
Hajrá aki kipróbálja!
Nem is olyan rossz a Dana! :-P Annak ellenére hogy semmi jót nem hallottam róla elmentem hozzá .
Igaz sokat nem voltam nála csak egy kölcsönös francia erejéig de az ott töltött idő az jó volt vele .
Szerintem változhatott nem ilyen volt a viselkedése a múltban .
Sziasztok!Vki tudna írni tapasztalatot az itt hirdető Heni(21)-ről?Érdemes őt meglátogatni?Válaszokat köszönöm előre is!
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani 2 hölgyet édes hármasra!
Vagy egy olyan lányt aki vállal kényszerfranciát és lehet neki tolni keményen!
elölre is köszönöm.
Mindenkinek nagyon boldog újévet! Mindenkinek sok új nőt!