Pontosítanod kellene melyikről volt rossz tapasztalatod életkor, vagy hogyan néz ki, mert így nem lehet tudni kire gondolsz. Valamikor 3-4 Sonja nevezetű hölgy is van a városban egy héten. ;)
Pontosítanod kellene melyikről volt rossz tapasztalatod életkor, vagy hogyan néz ki, mert így nem lehet tudni kire gondolsz. Valamikor 3-4 Sonja nevezetű hölgy is van a városban egy héten. ;)
Üdv, több ilyen vagy hasonló nevű hölgy is szokott hirdetni. Melyik Sonjáról van szó? Legalább a korát add meg lsz.
Üdv Mindenkinek!A Sonja nevü hölgy most Veszprémben hírdet,ott is két fotóval és ugyan azzal a telefonszámmal! 30 éves,nagy mellü.Egyik fotón rövid fekete haj a másikon hosszabb és erős testalkat!
Tisztelt Tamás85!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható Viviennről.
Köszönjük
A város színvonala is a béka s*gge alatt van, úgyhogy nem kell csodálkozni.Nagy csalódás a város, és az emberek is, tisztelet annak a pár kivételnek!
Úgyhogy inkább becsüljétek meg a lányokat akik ott maradnak.
Üdv
Dior
Nagyon sokat számít,mennyi marad a zsebben!
A lányok sem szerelemből csinálják ezt!Ahol több a részük,oda mennek!
Ehhez még hozzáadódik,hogy az albérlet árak az égben vannak,nem egy egyetemi város,ahol nyüzsgenek a fiatalok és van élet....
Szóval ez van,ezt kell szeretni,mondanák az illetékesek,de szerintem a színvonal emelésével és a hozzáállás emberibbé tételével sokat lehet javítani a helyi "erők" forgalmán !
Szia!
Én csak ajánlani tudom.
Korina valóban visszavonult?
A sok új lány közül kihez érdemes ellátogatni?
De ezt miért a lakásra írod? Sok lány van kamu képpel..de nem a lakást kell leírni.
Sziasztok! Eliz (22) csalódás. Ugyan csinos, de nem a képeken látható, idősebb és teljesen más paraméterekkel rendelkező hölgy. Nem a hirdetésben írt és telefonban mondottakat vállalja ill. a többségét csak xtraként. Mondjuk a kecó kultúrált, de ennyi a pozitívum...
Csaó! A képeknek megfelelő, dekoratív a hölgy. Mondjuk számomra túlzottan gépies, nem sok barátnő fíling...
Sziasztok!
Két átutazó leányzó erősen kerülendő!!
Egy duplára mentem kár volt!
Kedvelenek voltak, mindenért nyafogás, pénz az jól jön szolgáltatás zéró.
Lakásban motoszkálás, csak mi vagyunk na persze.
Jenny és Lana a két leányzó!!
Sziasztok!
Vivus 37 - kedves, finom lány, jól éreztem magam vele.
Sziasztok.....Nina..nevezetú kicsi lânyrol van valakinek infoja Meg köszöném
Szia!
Tudnál pár szót mondani róla, akár itt, akár privátban? köszi!
Üdv! Láttom a budai lányok át költöztek? Eliz 22 gondoltam meg látogatom erre ugyan abba a nőbe futok bele aki a budaiban
Mi lett az új helyszín?
Kedves Makktársak ! Több éve olvasom már a bejegyzéseket és jó pár lányt meglátogattam az évek során . Néhány gondolatot megosztanék veletek.a lányokkal kapcsolatbam . Sajnos a színvonalban erős visszaesés van ., amióta nincs Korina , Pamela , Mandy , Annabell. Nálan most az ajánlott kategória Dominika, Maryann 37 , Vivus 37, és Eni . Megfelelő még a színvonal Dorina 28 és Dióránál is. Nem ajánlott részemről Sziszi masszás 30 (régen Szonja. ), A képek és a valóság köszönö viszonyban sincs egymással . Hasonló a helyzet Rita 38-al. A búvóhely megtalálása felér egy kalndtúrával a képek nem most készültek róla és ráadásul lehúzós is. Egy-két vándormadár néha szint hoz a városba, de jó lenne ismét szinvonalas szolgáltatokkal találkozni.
Kedves Tilla69 ha nálad itt kezdödik egy kalandtúra akkor te nem tudod mit jelent az a szó ! De ha ez neked Székesfehérvártól 10 km kalandtúra senki nem kényszeritett hogy meglátogass ha egyáltalán jártál nálam !!!!
A képeim pedig 2016 készültek de van olyan is ami amatör képek és kb 2 hete kerültek fel !!!!!!
Rita