Tökéletesen igazat adok neked! Mandy, Istennő volt, egy más szint. "I never realized, how happy you made me oh, Mandy!"..... :D
Tökéletesen igazat adok neked! Mandy, Istennő volt, egy más szint. "I never realized, how happy you made me oh, Mandy!"..... :D
Sziasztok! Mai élmény alapján Kamilla (23) teljes mértékben a képeinek megfelelő, rendkívül dekoratív fiatal hölgy. Ráadásul kedves, figyelmes, közvetlen, csak ajánlani tudom. Az is ritka, hogy ennyi minden alapban legyen és tényleg ő is élvezze az együttlétet. Nehéz végig bírni a menüsort:) Vigyázni kell rá, hogy sokáig élvezhessük vendégszeretetét, nehogy egyesek bunkósága elriassza...
Sziasztok! Többen is masszázsolnak, de jó PM-ért kihez érdemes menni? Pl. Rebeka (24) masszázsa felejthetetlenül jó, de sajnos nem vállal xtrákat.
ja travi :D
Sziasztok!
Két Lottynál volt már valaki?
Kedves lány, szimpatikus. A képeknek megfelelő alkat, sok tetkó. Ajánlom.
***moderálva***
csak annyit tudok, hogy ugyanazon a számon hírdetnek mint Ancsa, hasonló az alakt is csak a hajszín más... ja és töbszöri próbálkozásra sem értem el őket...
Sziasztok.
Szeretném megosztani veletek friss élményemet.
A mai napon meglátogattam Kelly(23)-t és Szonja(23)-t. Mindketten újak a városban. Lehetőségem volt egyszerre élvezni a társaságukat.
Kellemes csalódás ért, ugyanis a hírdetéseknek és képeknek két tökéletesen megfelelő hölgy fogadott.
A kedvesség és a hozzáállás nálam majdnem, hogy elsődleges, de jelen helyzetben ebbe sem tudok belekötni. :)
Két gyönyörű hölgyről van szó, vigyázzunk rájuk!
Üdv, Peter9955
Alina nevű leányzonal volt már valaki?
na hát elmentem hozzá bár ne tettem volna egyetálán nem ugy néz ki mint a képeken nem ajánlom senkinek.....
Miert? Nem volt duci es agyonsminkelt?
Sziasztok Makktársak! Tímeát szándékozom kipróbálni,mert a képei alapján nagyon ott van
Vele kapcsolatban van tapasztalatotok,hasznos infótok?Segtségeteket előre is köszönöm!
Én kb. egy éve voltam nála. Budai út ***moderálva***. címen volt akkor elérhető.
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
(Csalódás)
Letti-ről valakinek tapasztalat? :)
A képek vagy nagyon erősen retusáltak vagy nem ő van rajta.. plusz 30környékén van a 19 helyett.. Én nem ajánlom..
Köszönöm a segítséget
Hello! Ahogy látom egyre kisebb a fehérvári felhozatal! Esetleg valakit tudnátok ajánlani akit érdemes meglátogatni?
Nekem nem volt vele bajom!
Sziasztok,mivel nem sok szabadidőm volt...ezért most osztom meg egyik tapasztalatom Johannával kapcsolatban,aki erotikus masszázst csinál. Elmentem hozzá nagyon kedvesen és barátságosan fogadott. Tényleg érti a dolgát masszőrként...viszont a módora nagyon lekezelő...megkérdeztem tőle normálisan meg e foghatnám a melleit...természetesen nemet mondott. Pár perc elteltével ismét beprobálkoztam a kérdéssel,megdöbbentett milyen alpári bunkó módon vissza szólt. Így sajnos oda lett a varázs,hiába masszíroz jól.
Dorinánál már 2x voltam, csak a legjobbakat tudom mondani róla. Kedves, közvetlen.