Sziasztok,
Kit tudnátok ajánlani innen fehérvárról? Semmi extra igényem nincs, csak egy jó kis barátnős szexet szeretnék.
Köszi előre is ha válaszol valaki!
Sziasztok,
Kit tudnátok ajánlani innen fehérvárról? Semmi extra igényem nincs, csak egy jó kis barátnős szexet szeretnék.
Köszi előre is ha válaszol valaki!
Szia! A most itt tartózkodók közűl Iza és Vivienne nekem nagyon bejött. Andinál is voltam, még hozzá is vissza mennék szívesen.
Sziasztok!
Jártam Dorina28-nál. Kellemes csalódás volt számomra. Nekem nagyon bejött külsőre és hozzáállásra egyaránt.
***moderálva***
Sajnos azt látom, hogy fehérvári lányokról nem születnek beszámolók. Jó lenne, ha aktivizálnánk magunkat, hogy ne szívjunk olyan lányok miatt, akiknek semmi keresnivalójuk sincs itt.
Jelenleg az általam látogatott hölgyek, akiket bátran ajánlok : Diora, Dominika, Dorina28, Nina(régebben Mariann).
Tehát írjatok, osszuk meg egymással a tapasztalatokat!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Ez a mélyrepülés nem ma kezdődött sajnos,ennek van,vagy lehet több oka is!
Az első,hogy a nagyvárosok és a főváros elszippantják a csinosabb,attraktívabb lányokat!
A második ok,hogy míg a fővárosban a NFVSZ benne van az alapban, egy itthoni virágcsokorért,addig az itthon extra,vagy egyáltalán nincs is,még olyan lányoknál sem,akik ha pesten vannak,ott bevállalják!!
A masszázsok végi kézi levezetés,meg olyan,hogy azt otthon is megtudod csinálni magadnak,azért nem mész el a lányokhoz.....Ez például Rebekánál tapasztalható visszalépés a minőségben,pedig helyileg az egyik legjobb volt!!
A francia testre,pedig általában egy nagy farokverés felárral,amiért szintén kár nekifutni a dolognak...
Karináról,csak jót tudok mondani,ott azt kapod,amit megbeszéltek,vagy amit a lapján olvasol!Mariannról ( Nina) csak jót hallok,készülök is hozzá hamarosan!
Kyra23 piszkálja még a fantáziám,nem tudom,járt-e nála valaki?
A "régi" profik,Viki28,Laura19 és Zita hiánya azóta is érezhető,jó lenne ,ha a "munkáltatók" előkerítenék őket :-)
Véleményem szerint ezek is nagyban hozzájárulnak ahhoz,hogy elég egyoldalú a felhozatal a városban!!
Mariann/Nina tényleg nagyon jó. A teste bomba, az arcán kicsit látszik a kora, franciája se a város legjobbja de a hozzáállása meg a körítés miatt kimondottan jó választás.
Ma készülök a nálunk vendégeskedő Nilla-hoz, bár ha minden igaz akkor csak a héten elérhető itt de azért megírom a tapasztalatot.
Kedves makktársak a mai napon meglátogattam dorina28 at!!
Egy isteni csaj az első pillatban levett a lábamró!
Gyönyörű arc csodálatos test kerek mellek mindenben ott van a toppon!!
Kicsit zavarban is voltam olyan gyönyörű a hölgy!
Nagyon poénos jót lehet vele beszélgetni aki teheti és egy finom szexre vágyik az ő hozzá menjen!!!
Ui: köszi dorina isteni volt veled!! Ja és nem rövid a felfogásom csak zavarban voltam a gyönyörödtől!!! XDDDDD
Sziasztok!Szindynél volt valaki?Gyönyörű a lány!!!!!
Sziasztok
Értetlenkedem kicsit, hogy az alábbi három kolega hozzászólása (Kandurbandi, Ranger, scantrax) miért kapott olyan sok nem tetsző jelet??!!
Végre megosztották véleményüket és tapasztalataikat és egyéni véleményüket, ezzel segítve másokat. Hiszen egy fórumnak ez a célja.
Bíztatok mindenkit, hogy kutúráltan és normálisan írja le a véleményét, hogy végre fehérvárról ne csak a negatív dolgok és a régi szép emlékek(lányok) éljenek bennünk. Mert igen is van jó szolgáltató, csak vagy irigyek vagyunk és nem osztjuk meg egymással az infót vagy pedig lusták vagyunk a jót megírni.
Még több kommentet srácok!!!
Az itt settenkedő hirdetőknek biztosan nem tetszik a negatív kritika,de szolgáltatás-ellenszolgáltatás lévén szó úgy gondolom,nem /csak/a vendégnek kell az eladó kedvében járni!
A vélemény szabad,le lehet "húzni" a hozzászólást,de a hanyag hozzáállásokon és hanyatló minőségen ez nem javít,ahogy az sem ha arra játszik a szolgáltató,hogy "ez van ezt kapsz nincs más" alapon,majd elmennek hozzájuk úgy is!
A fenébe is, igyekszem elkerülni a pár napos "vendégjátékosokat", de most belefutottam egybe.
Leszögezem: én voltam a hülye, mert a figyelmeztető jelek ellenére maradtam.
A hölgy: Olívia,
hirdetés - valóság
28 éves - valójában kb. 35,
57 kg - valójában 70 kg körüli,
barátnő feeling, sok kedvesség - hozzá sem lehetett érni
bármennyi idő - megbeszélve 1 óra, de ajtótól ajtóig, 2x zuhannyal együtt 30 perc
extrákkal együtt - az extrák még a megbeszélteken felül lesznek
Azaz: lehúzós, drága, nem éri meg..
Hello Urak! Esetleg Lili masszőznél járt valaki? Tapasztalat? Köszönöm.
Vivien nagy csalódás volt. Képek nem megbízhatóak.
Melyik Vivi,kettő is van?!
Hi!
***moderálva***
Jessikát nem szabad kihagyni, remélem visszatér,de nem ezzel a hisztis nővel!Üdv
Sziasztok!
Számomra a nyár favoritja egyértelműen Dorina28. Már ötször voltam nála.
Egyszerűen nem tudok betelni vele. Nagyon kedves, aranyos, megbízható lány és nem utolsósorban gyönyörű is. Imádom a selymes bőrét, a gyönyörű melleit és az édes kis arcocskáját.
Többször voltam Pesten is lányoknál, de valahogy most ott nem jött össze a választás.
Ilyenkor elmorfondírozok magamban, hogy miért nem mentem Dorinához???
Sajnos nem minden arany ami fénylik...
Tegnap meglátogattam Ancsa(25) néven hírdető leányt. Az írás szerint 25 éves 158 magas 47 kg-os, a képek szerint és az írás szerint extra vékony pici lány, kellemes "C"-s cicikkel.
Az ajtóban egy kellemes 30-as hölgy fogadott, kb. 170 magas, 70 kg körüli, hatalmas hívogató dudákkal.
Aztán fürdés után kiderült, hogy nincs kölcsönös francia, meg gumival van minden, de nem bánom meg meglássam.
Mivel gyengém a hatalmas mell, meg nagyon hívogatott, hogy maradjak, hát maradtam.
Megbántam.
Ancsa, Anett a valóságban szerintem ugyan azok. Nekem csalódás volt. Természetesen ha nincs igazam cáfoljatok meg, de a negatív élményem megmarad.
Szia!
Mi volt vele a probléma?
Sziasztok!
Az hogy lehet,hogy Dorina 28, Minnie és " szűkpunci és mélytorok" képei ugyan azok? Az a háttér,bútor,az az öltözék előfordul mindhárom lánynál is...
Három különböző telefonszám.Ebből egy Dorináé,a másik kettő pedig szűk punci minnié...
Na most akkor melyik ki lehet vajon? :-D
Mindhárman egy azon időpontban érnek rá,a mellméretek meg 5 centivel bővülnek hirdetőnként,de egyazon képek megtalálhatóak mindhárom lánynál...
Dorináról eddig csak jót hallottam,kár lenne elrontani az imázst gondatlan képfeltöltésekkel,meg telefonszám csereberével...
Én ahhoz a Dorinához mennék,akiről jót hallani csak,de ki garantálja azt,hogy ő is lesz ott akkor?
Oda ám a bizalom emberek!!