Hlai! Tudok arról a vöröshajú lányről valamit aki régebben Ági26 néven hirdetett?
Szexpartner fórum székesfehérvár
Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
mtuitpz · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. december 28. 00:19
shalom · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. december 21. 19:04
Nekem elég sok emlékezetes volt fehérváron ...
A rosszabbakat amúgy könnyebb lenne felsorolni. De én nem akarok sem negatív , sem pozitív reklámot csinálni senkinek...
5éve járok ribizlizni, de még soha nem kaptam el semmit. Vért adni is rendszeresen járok, abból pedig folyamat nézik előre tesztelésnél a Hepatitis B/C-t, HIV 1-2 antitest, szifiliszt.
Amúgy chlamyidia teszten is voltam már az is negatív lett.
Behatolásnál mindig gumi, amúgy a szimpibb lányokkal csók... már akinél ez az opció játszik.
azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. december 21. 16:45
Milyen a tokeletes szolgaltato? Melyik volt ugy igazabol emlekezetes?
azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. december 21. 14:46
Nincs ezzel gond. En olyan lanyoknal voltam idaig melyek vonzoak voltak szamomra igy altalaban alt mar a latvanytol, gondolattol. Nekem nem kell sem csok, sem natur olyantol akinek par percel elotte mas vegtermeke volt a szajaban. Nekem nem az a fontos. Amugy mindegyik nemi fertozes elkaphato olyan modon is, nem minden esetben kulso nyomokkal jarnak. Nemi gondozo tele van ilyen esetekkel.
De neked sok sikert.
shalom · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. december 21. 13:52
Azért megnézném, amikor kotonban szivattyúzzák fel a farkad hogy álló helyzetbe tudják varázsolni, ha már nem-natur beavatkozás mellett tartunk.
Szerintem vannak dolgok aminek natúrnak kell lennie :)
Ezenkívül a csókolozás sem gáz szerintem... Én már megannyi lánnyal csókolóztam és tessék lássék, élek virulok, egészséges vagyok.
azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. december 21. 12:23
Figyelj ha csokolozna akkor jo forman csinalhatna gumi nelkul. Nalam egy mondhatjuk igenyes lany, semmi naturt nem csinal.
MrThomas · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. december 21. 11:40
Sajnos fehérváron nincs egy nívós lány sem, elkerülik ezt a várost nagy ívban ! :( --Korina már régi motoros, rodeg szex, csókolózás nélkül stb.-- Talán tahiföldről kellene megérkezni igaz Q áknak.
azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. december 20. 23:42
Aki nem ugy gondolja mint Te, azt neked sajnalnod kell. Te tenyleg szimpatikus ember vagy. De aki ilyen parameterekkel rendelkezik az tevedhetetlen. Valoban elneztem, Te vagy a szimpi figura.
sven · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. december 17. 08:35
Az első negatívum, hogy rossz helyre hívott. Oké, biztonsági okokból gondolom! A második a nagyon negatív hozáállása, kb. döglött hal. A harmadik, és egyben a legnegatívabb negatívum: a technikája!!! Igaz csak fr*nciát kértem, de ha ahhoz se ért gondolom milyen lehet a szexszben! Végig szinte csak kézzel csinálta, a már az elöbb említett döglött hal stílusban. P**zkidobás!
azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. december 16. 22:48
Legyszi ne nezzel hulyenek, total mast irtal mint amire en reagaltam a sracnak. Egy K.nak total mindegy hogy Te 180 centi vagy, vagy hany kilo vagy. Nem attol vagy szimpi. Ennyi volt az egesz. Reszemrol is vege.
Helytartó · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. december 16. 12:12
Sziasztok!
Ritánál jártam a napokban...
Az előre megbeszélt honoráriumnál többet követelt, plusz sz*lg*lt*tás nélkül. Nem vitatkoztam, de akkor elhatároztam, hogy ide kiírom a tapasztlaltomat.
Nem ajánlom.
fehérvár · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. december 15. 22:10
hát ennél jobban nehezen tudom itt kifejteni,mert moderálják. de azért leírom hátha nem. szóval volt itt olyan csaj aki nem állt szóba idősekkel, "nem magyarokkal" kopasz kigyurtakkal, perverzekkel,nagyon fiatalokkal stb. persze elsőre nem tudhatta kijön, de aki nem volt szimpi neki azokat tiltotta a telefonján akció után.és többet nem vette fel nekik azt a számot.megtehette így is bőven volt kuncsaftja.ha így se érthető akkor részemről ennyi
azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. december 14. 10:11
En egyet ertek veled. De itt baromira nem szamit hogy Te most hogy nezel ki, ha tiszta vagy es korrekt akkor mar az vagy. Teves atruhazni olyan tulajdonsagokat ami valodi kapcsolatra jellemzoek. Probald meg seggbe, szajba rakni egy lanyt csak azert mert szimpi vagy. Ha Te azt hiszed hogy elotted csak jokepu kedves emberekkel volt akkor lehet hogy csalodnal. Most ne menjunk abba az iranyba hogy nem kell kedvesnek lenni mert nem arrol beszelek. Nekem peldaul azok a lanyok alapbol nem szimpatikusak akiknel nem 60 a korhatar. Leszek en is annyi de szamomra gusztustalan.
fehérvár · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. december 13. 13:37
Hát abban biztos lehetsz hogy a jobban kinéző igényesebb csajok, akiknek van lehetősége válogatni, azok szóba se állnak veled , ha nem vagy szimpi nekik...Max ha dupla p*nzt fizetsz, de akkor se tuti...vagy éppen elsőre fogad, de telefonjába a számodat rögtön tiltőlistára teszi utána.... ez 100% :)
nucibubus · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. december 10. 09:25
Közvetlen, kedves, nem h*z le, ügyes és nagyon jó cickói vannak. :) Ajánlom.
Törölt felhasználó · 2014. december 08. 13:05
Kissé bővebben is körülírhatnád a dolgot.
A hozzáállással van a gond vagy más mint a képeken?
Én is úgy emlékeztem hogy abbahagyta.
A tanulság az hogy soha ne mondd hogy soha.
azegyikkedvenc · Lelkes újonc (76 hozzászólás) · 2014. december 05. 17:02
Hidd el teljesen mindegy hogy nezel ki. Az csak akkor szamit ha randizni mennel, egy szolgaltatonal csak a korrekt elszamolas a fontos.
Fehér · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. december 05. 16:39
Na, fejtsd ki bővebben.
sven · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. december 05. 11:27
Ma voltam Danánál! Hááát... Inkább tényleg hagyta volna abba!
...nono... · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. december 04. 23:10
Nem futott elég gyorsan....