Anita tuti kis csaj , nagyon kedves, kőzvetlen és ugyanakkor valóban egyedülálló módon franciázik . Tiszta barátnős minden mozdulata . Nagyon ajánlott kategória .
Anita tuti kis csaj , nagyon kedves, kőzvetlen és ugyanakkor valóban egyedülálló módon franciázik . Tiszta barátnős minden mozdulata . Nagyon ajánlott kategória .
Sziasztok, persze sok lány van, és nem kételkedem a szolgáltatásukban sem. De én maradok Izánál ,aki sexy, szép, aranyos, barátnő érzést nyújt és mert imádom amit művel velem :p . A barátnőjét Anitát is ki kellene próbálnom, mert ő is nagyon sexy csajszi és azt írták róla amit nem vitatok, hogy nagyon jól mélytorkozik.
Ma voltam Pamela 27 -nél és csak annyit mondanék, hogy csúcs /imádnivaló ;-) / és egyszerűen minden szempontból tökéletes a lány. Tessék rá vigyázni, nagyon-nagyon.. :-)
Kedves makktársak!
Anasztázia (Gárdony) milyen?
Sziasztok! Van olyan lány aki engedi popsiba gumi nélkül? Ismertek ilyent?
Jó reggelet mindenkinek. Érdeklődni szeretnék,hogy erről a Milla nevezetű lányról tud valaki valamit?? Jók a képei. Mit vállal és ***moderálva***??
PETRA (30)
Valakinek van gyors infója róla?
Köszi!
Dyna imádja a popószexet!
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan popószexben jártas lányt aki élvezi vagy úgy tesz mint aki élvezi amit csinál?
Bár az sem gond ha olyat ajánlotok aki csak hajlandó rá! :)
Köszi!
Szia, a tapasztalatom:
A telefonban készségesen tájékoztatott, sikerült is időpontot egyeztetni.
A panel lakásban ketten dolgoznak Henivel. Tímea fogadott, a képeinek megfelelő fiatal, csinos lány.
Megbeszéltük a lehetőségeket, itt már pici eltérést tapasztaltam a telefonos tájékoztatáshoz képest.
Végül úgy döntöttem, hogy maradok, nem kellett volna. Biztos nem voltam szimpatikus mert Tímea hozzáállása a dolgokhoz számomra nem volt még elégséges sem.
Közben Heni intézte a logisztikát az előszobában. TP-t konkrétan nem éreztem, de gyakorlatilag 55 perc múlva ismét a liftben voltam.
Nekem ez nagyon nem jött be. Az első találkozásom nem volt túl biztató Tímeával, nem hiszem, hogy megyek még.
Na miért meséld el? mert kinéztem a Timeát azért kérdem .
Sziasztok!
Részemről Tímea sajnos nem volt jó választás.
Úgy szintén én is Anitát.
Köszi , én Anitát tudom ajánlani ebben a műfajban .
Sziaszok pénteken voltam , Dorkánál . Ha szeretitek a franciát, őt nagyon ajánlom.
hi, lábimádatra és lábszexre kihez érdemes menni fehérváron vagy környékén? köszi
Köszi!
Igazi barátnő érzés vele szeretkezni lehet szinte és aranyos szép lány teste is rendben van minden oké nála :-)
Mondanál pár szót a tapasztalataidról vele kapcsolatban?
Igen nagyon jó sőt ő a legjobb!