Szexpartner fórum székesfehérvár

Székesfehérvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 11. 15:09

Hali. Sandráról tudtok valamit? Írjatok infót please.

kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 11. 12:17

Sziasztok,

ugyan nem voltam Sziszinél de hasonlóak a tapasztalataim, mint makkmarcinak. Mikor felhívtam és érdeklődtem a feltételekről halál flegma volt, azt mondta "nézzem meg a hirdetést minden oda van írva". Mivel akkor aktust nem, csak happy finish-t vállalt így nem mentem el hozzá. Olybá tűnik aktust most se vállal csak hirdeti.........

Én nem próbálkozom nála ezek után.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. január 10. 20:46

:D Én mindig máshoz szeretek járni jobban szeretem a változatosságot :-) Akihez vissza járnék a Viki meg a Molly más engem annyira nem fogott meg. 

csak Én! · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. január 10. 20:08

Hát engem is meggyőzőtt!!!Annyira,h most értem haza!!:))

ERŐSEN AJÁNLOTT KATEGORIA!!A Szia után a második mondatom az volt,h bérlet van-e?:))

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. január 10. 16:43

Láttam és lehet hozzá megyek ezzel az új képsorozattal meggyőzőtt! :-) 

Nabid · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. január 10. 16:26

Már hívom is Korinát időpontért... :-)

csak Én! · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. január 10. 15:04

Korina új képeit láttad???jaj istenem....

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. január 07. 15:51

Én alapbol olyanhoz szeretek járni amelyik takarja az arcát sokkal nagyobb az izgalom hogy vajon ki lehet az ajtó mögött :D De egyszer ráfáztam ezzel aztán most már vigyázok ilyen téren...

csak Én! · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. január 07. 14:59

:DDD!!1et értek!!!

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. január 07. 12:16

Látom nem csak én nyomom az ipart Dragon-nal :D Nagy ritkán én is beveszek ilyet de nem mindig. Az ilyen helyeken kell is főleg ha olyan csajhoz megy az ember akinek nem látszik az arca :D 

csak Én! · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. január 07. 11:50

Ja és akkor azt is csak kitaláltam,h eszméletlen egy BOMBA csajszi vagy?!Ne haragudj rám ezért mert a véleményemet leirtam,de én ezt igy éreztem!!!

Ha megharagszol és többet nem fogadsz,akkor is azt tudom irni,h ez a ***moderálva***nem neked való,remélem hamar összejön a ***moderálva***a szalonra és nem kell  ezt sokáig csinálnod!!!
Puszilom a Szép pofidat!!! 

csak Én! · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. január 07. 10:51

Hallotál már a ***moderálva***???Ird be googleba,és rájössz miért sikerült 3szor!!!Igaz maradt még fél órám,de te már csak akkor marasztaltál,mikor szóvátettem,és akkor már mondtad,h maradhatok is,de Én eljöttem!!!Vagy,h is volt????

És akkor már nem is mehetek hozzád többet??Pedig kiváncsi lennék,h javult-e a technikád azóta!?

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. január 07. 10:29

Fel is hivtam és jót beszélgettünk :-) Lehet ismer téged de ezt majd privátba megbeszéljük :-) 

Törölt felhasználó · 2012. január 06. 20:05

Híjjad! :D

Ingyé van.

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. január 06. 18:53

Szia! :D jól van na ne szójjá be :D Úgy szoktam hivni mindenkit :-) Majd páromat is felhivom a melós számán azon még ugyse hivtam fel :D De psszt :D 

Törölt felhasználó · 2012. január 06. 18:15

Szia Fazon!

Hát mit jelent az h "szókása", az valami kaja?? XD

Én se válaszolok a-meilre. Na? De számkijelzéssel felhívhatsz. :D

lusy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. január 06. 14:09

Ne is foglalkozz velük Baby! sokszor olyanért is kitalálnak valotlant mert nem kapnak ***moderálva***,vagy ki tudja mi érte őket

lusy · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. január 06. 14:06

Én válaszolok az e mailokra sőt sms re is mindig! Tudom már,h ki vagy "csak én" de az lett vona a korekt szerintem ha azt irod le ami ténylegesen a bajod volt! Szerintem ha annyira szar lettem volna mint ahogy azt leírtad akkor nem lett volna 3 orgazmusod 1 óra alatt!!! De mindedj legyen neked ez a véleményed,mindaddig amig az igazsagot írod,de mint látom ez Neked nem megy!!!!!  Nem kell hozzám máskor sem eljönni Neked,menj ahhoz a szolgáltatohoz amelyik neked jobban izlik,hisz a boltba se csak párizsit adnak! Ahány ember annyi igény! Ezzel én itt be is fejezném,nem érzem azt ,h magyarázkodnom kellene! Én elmondtam 1x és ezzel be is fejezném a forumon a hozzászolásokat! Mindenkinek kellemes 7 végét 

puszi:Lusy

FazonFan · Tag (261 hozzászólás) · 2012. január 05. 18:09

Én irtam neki e-mailt de szerintem neki se szókása vissza irni mint ahogy a lányok többségének se :D 

Pp · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2012. január 05. 17:47

Minjárt ír és reagál Lusy :D 

Téma indítva: 2010.02.26., 1984 hozzászólás összesen