Na ma mai napon olyan maradandó élményben volt részem, hogy gondoltam itt is megosztom. Tegnap délután felhívtam a Szandra masszás néven hirdető hölgyeményt, hogy érdeklődjek a lehetőségekről, és mivel tetszett ami a telefonban elhangzott, ma délelőttre meg is beszéltem vele egy időpontot. Persze kicsit elgondolkoztatott a fogadás helye, ami jelzése alapján az oladi domb környéke volt. Mivel mostanság jármű szempontjából, nem vagyok túlzottan mobilis, hát marad a jó öreg mindíg kéznál levő lábbusz. Sebaj, gondoltam az alig 4 km-es kis gyalogtúra betudható akár edzésnek is, gondoltam ennyit megér a dolog. A gondok akkor kezdődtek, mikor felértem az oladi domb tetejére. Előre megbeszéltük, hogy negyed órával a megtárgyalt időpont előtt hívni fogom a pontos cím végett, addig elég volt az utcát betájolnom. Ebből a szokásomból nem is volt eddig semmi gond. hívom tehát a hölgyet negyed órával az időpont előtt, és ki is cseng, de nem veszi fel. Sebaj, ezt még letudtam magamban azzal, biztosan vendég van még nála. Viszont többszöri hívásra, és 5-10 perccel a megbeszélt időpont után is elérhetetlen maradt. Azt még megérteném, hogy hirtelen adódik egy helyzet, ami miatt esetleg a hölgy nem fogadóképes, de nem lehetne esetleg egy smsm-ben jelezni, hogy ne gyere te hülye mert nem tudlak fogadni? De még ha sms-t nem is áldoz ezért, az lenne a minimum, hogy a kellő időben elérhető legyen telefonon. Így a tervezett délelőtti kellemes kikapcsolódásból , lett egy bosszankodással egybekötött, csekély 10 kilóméteres séta, miután, megunva a hiábavaló hívogatást, fogtam magam és csalódottan visszasétáltam a belvárosba. Most már csak azt nem értem, hogy a fenébe sikerült azt a 90+ kedvelést begyűjtenie, ha csak nem az ismerősei nyomogattak bőszen kamuprofilokról, mert ezzel a hozzáállással biztzosan nem kerülne senki kedvencei közé. Nálam mindenesetre végleg leírta magát, ezután ha f**etnének érte akkor se látogatnám meg többször. Szóval ha valaki meg akar spórolni némi idegeskedést, és egy felesleges pár kilóméteres kitérőt, annak javaslom kerülje a hölgyet jó messzire.