Mindent elmond, hogy megpróbálták eltüntetni a beírásodat... :)
Régen is ez volt, ha jót írtál valakiről, akkor lemenedzsereztek, ha rosszat, akkor lejáratós k.csög lettél... aztán lett olyan szintű hiteltelensége a fórumnak,
hogy normális ember azt mondta, ebben részt venni nagyon szint alatti... :) Ezért nem ír ide már kb. senki... mert hosszú és értelmetlen viták és provokációk
sorozatába lovalhatná bele magát... aztán jönnek a legújabban beregelt arcok ( nem új hirdetői érdek regek, hanem új, érdeklődő látogatók ), akik nem értenek
ebből semmit sem, az elején legalábbis naívan azt hiszik, minden igaz, ami ide be lett írva... ahogy az adatlapokra kiírt marketing szövegek is... :)
Aztán jó pár látogatás után már elkezdhetik leszűrni a különbséget a valóság és a fórumos marketing között... :) Mert meg kell tanulni megkülönböztetni
a valódi vendég általi beírást, és azt elkülöníteni a kamutól... szerintem sokan nem látják át... viszont a nagy számok soha nem hazudnak...
Persze, bárkit be lehet kóstolni, de pont ebben van a reménye a gyenge hirdetőknek, hogy ha azt olvassák, hogy még a valóban jót is néha meg lehet találni,
akkor az ugyanaz, mintha őket bírálnák... pedig az totál más, és legtöbbször nem is férfi áll a háttérben, hanem valamelyik "konkurrens" hirdető... :)
Sok hirdető azt hiszi, a fórumnak ebbe a részébe is beleszólhat... hát nem... Igen, sok különböző ízlésű ember van a világon... ebből lehet nézet különbség...
De el kéne már hinni, hogy itt nem mindenki ostoba, és a rutinos arcok egyszerre kiszagolják, ki a valódi vendég, és ki a hirdető, akárhogy is próbál férfiként írni... :)
Le kéne már szokni erről... hirdető ne ide írkáljon, hanem ha már szol.gáltatóként próbál érvényesülni, akkor azt tegye becsülettel... akkor nem írnának róla negatívat...
De az nem könnyű, persze... és az emberek nem igen változnak... aki eddig így is elvolt, ezután sem fog üz.let politikát változtatni... lehet, nem is tudna... :)
De nem is akar... az a baj... az viszont nem tetszik, ha rosszat írnak be róla... akkor a beíró a sz.ar... meg a többi sablonszöveg, amit ilyenkor oda lehet vágni... :)
Ahogy Mukunya kolléga is írta, van még igazi kincs, csak igen ritka... azt kell megkeresni... aztán aki olyanhoz megy, akiről csak negatív beírás van, az utána ne panaszkodjon,
hogy ja, igazatok volt, nem kellett volna... ez mindenkinek a saját döntése... viselje a következményeit is... Én elég határozott egyéniség vagyok, volt olyan, akit a fórumban
nagyon leszóltak, többen is, én mégis elmentem, mert anno izgatott... rá is csesztem, igaza volt a sok negatív kommentelőnek... nem volt nagy ügy, buktam 6 rózsát... :)
Annyit lehetne írni, hogy reggelig sem tudnám befejezni... :) Annyit azért hadd jegyezzek még meg, hogy nem szabad általánosítani, mert nincs olyan, hogy fiatal lányok
csoportja, akik mind csak lehúzni akarnak... a legjobb élmények fiatal lányokhoz kötöttek itt is... anno Nina 21 és Zsaklin, 2 igazi legenda Győrből, vagy pl. a kis Gina innen
Szombathelyről, stb... (a teljesség igénye nélkül... ) mind nagyon szép csajok, és korrekt, jó szol.gáltatók voltak, akiket nem szabad és nem is lehet az átlaghoz hasonlítani...
És számomra nem frankó, amikor ilyen "bölcsességeket" olvasok valakitől a fórumban, hogy 30 év alatt nincs jó csaj, meg nem érdemes menni... óóó... :))))))))
Lehúzós, gyenge nő az lehet bármelyik korosztályból .. csak olyan "divatos" ezt ide beírni... nem, én pont ezért írom, ne hasonlítsuk a non - stop hirdető, már a képek alapján kerülendő
lányokhoz a többi, korrekten dolgozó fiatal lányt... nem jöhet be mindenkinek még a legjobb csaj sem, ez nyilvánvaló... emberek vagyunk, senki sem felelhet meg mindenkinek...
De újra a nagy számok törvényét hoznám elő... aki kb. senkinek sem jó, az viszont nem lehet véletlen... :)
Ne feledjük : aki igazán jó, az soha nem vergődne ezzel... aki tisztában van magával, az nem kapkod a dícséretekért, nem fogsz "túlzásokat" olvasni a bemutatkozó szövegében...
Az adatlapokon agyon véleményezett, agyon dícsért hirdetők, olyan nickektől, akiktől a fórumban egy beírást sem találsz... érdekes ám ez is... :))) Haha... :)
Aki jó, az nem fog népszerűségért kuncsorogni... mert tudja, hogy még ezekben az "ínséges" időkben is lesznek olyanok, akik kíváncsiak rá... a valódi hírnév pedig úgy alakul, hogy
vannak vendégek, aki megtapasztalják, ki milyen valójában... Egy hús - vér haver, aki még elég kezdő ebben a dologban, nem olyan rég kezdett ilyen lányokhoz járni, ő mondta, volt
valakinél, akit ajnározgattak itt a fórumban is... :))) Szóval a srác először ( és utoljára is ) volt a hölgynél ( Domus közelében ) elég nehezen akart elmenni, mire az adatlapján szeximádó lány
beszólt neki, hogy őt nem szokták 20 percig bas.zni... :))) Szóval kézzel nagy nehezen kiverte neki... :)) Gondolom, ő azt hiszi, ilyen a "tökéletes" szol.gáltató, mint ő... :)
Ugyanez a srác volt egy másik csajnál is, akit pont előtte illettek negatívan a fórumban... lett is nagy csalódás a hölgynél... mikor mesélte, mondtam is, ha megkérdeztél volna előtte,
lebeszéltelek volna... vagy olvasnád a fórumot... de áááá... ő azt nem... akkor hajrá !!! :) A saját tapasztalat a tuti... :)))