Csatlakozom. Egyeztetes. Találkozó
előtt hívás. Persze nem veszi fel. Ez kétszer eljátszva. Na köszi. Felejtsük gyorsan el!
Csatlakozom. Egyeztetes. Találkozó
előtt hívás. Persze nem veszi fel. Ez kétszer eljátszva. Na köszi. Felejtsük gyorsan el!
Nevet változtatott. Alexa lett.
Én többször voltam nála elég jó élményt nyújtott , nem az a mű fertelmes nő mint itt 99% , kedves aranyos jót beszélgettünk :)
Nektek valami igen faj vele kapcsolatban, kössétek be !!!
Na ide figyeljetek legalább az igazat írjátok le ,szálljatok már le rólam gondolom azért nem tudtam mást fogadni mert foglalt voltam foglalkozzatok magatokkal mi fáj nektek???Gondoskodok róla ne tudjátok ide irogatni minden hulyeseget
Tele van a tartályuk aztán idegeskednek, mert nincs aki le csapolja őket olyan csúnyák Meg lehet hogy még a pénzük se kell senkinek aztán nem tudnak elélvezni nagy a baj 😂
+43 681 20752737
senki ne fogadja ezt az alpári büdös buzit !
Itt az apróban hirdető alexárol van szó? mert ha igen akkor inkább tényleg nem megyek hozzá válaszokat előre is köszi
Tudod kedves Lilla az apróból, mi férfiak már csak olyanok vagyunk, hogy jobban adunk egy férfitársunk véleményére, min a kérdéses hölgyemény kolleganőjére. :D
Szép estét kedves Urak!
20 tól újra városotokban !
Szeretettel várok minden kedves vendéget!
Minőségi kikapcsolódásra
!Forró szex Isteni francia
PussY;Zita 😘😄
Köszönöm
Sziasztok!
Tudtok valami hasonlóan ügyes masszázs szolgáltatót mint anno pl. Emma volt?
Ahol az erotikus masszázson is van hangsúly nem csak símogatás aztán gyors befejezés.
Privátba is jöhetnek tippek, nehogy cicaharc legyen belőle. ;)
Alexa Alexa . Mit akar itt 60 évesen Az Alexandra 🤣
Azt elhiszem , de mikor ra szállnak a barátodra szerintem te is meg véded .. de Bánom igen Alexandra csak a nemeteket tudja fogadni mert ért a nyelvükön de meglátja egy magyar aztán kifordul az ajtobol olyan ronda …
Erre én is kíváncsi lennék. Sajnos nincs egy hölgy se szinte aki vállalna egy kis masszázst. Egyébként nem is értem, h miért nem.
Kamilláról valakinek infója esetleg? :)
Sziasztok. Nicka (40) Masszázst hirdető hölgynél járt már valaki?
Kis referencia érdekelne.
Köszönöm.
Liza(22)-ről mi a véleményetek? Megéri meglátogatni?
Bükfürdőre ne menjen senki ahhoz a csalóhoz elvettek a pénzem és megveréssel fenyegettek ha azonnal nem takarodok
Szép Napot kívánok!
Holnaptól újra városotokban!
Szeretettel várok minden kedves Úriembert, minőségi kikapcsolódásra!
Pussy:Zita
Szandra 38 rolvan valakinek tapasztalata? Erdekelne koszonom!