Szia!
Tudod, csak azért, nehogy megszóljanak, hogy nem öregszem. :D Ez itt szokás sajnos!
Köszönöm szépen kedves Zs! :)
Szia!
Tudod, csak azért, nehogy megszóljanak, hogy nem öregszem. :D Ez itt szokás sajnos!
Köszönöm szépen kedves Zs! :)
Voltam nála nagyon megbántam:(
Köszönöm az infodat! Pedig képei alapjan nem tunt rossznak! Tovabbi szep napot !
Sziasztok magtarásak ,szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat!
Elsö csaj:Rubint.nagyon jó csaj,ajánlani tudom mindenkinek élmény volt vele minden pillanat!
Zsani:Szintén minden elismerésem neki értete a dolgát.
Christin:Az az a nő,már ha lehet annak hívni, szégyen már a megjelenése is!!!Fogatlan ami nem vicc,buzlik a szája,a szobáját a retek megette!Szerintem neki kéne f*z*tnie azért ha valaki egyáltalán fel megy hozzá!
Így van Rubint nagyon jó! :)))))))
sziasztok! mi az oka annak hogy szombathelyen ilyen kevés lány dolgozik? ugy hallottam gyakori a razzia is arrafelé...sajnálatos hogy az embert már igy sem hagyják p*nzt keresni! :(
Szia!
Nagyon jól értesűlt vagy, errefelé más a módi! :) Hála istennek, legalább így féken vannak tartva a menedzserek, nem úgy mint más városokban.
Na, azért annyira kevesen nem vagyunk, igaz hétvégén egy kicsit megcsappan a létszám, de hétköznap 35 felett van a hirdetők száma.
Ez egy 80 000-es lélekszámú városnak szeintem nem kevés. Pl: Pécs 200 000-es és ahogy mostanság néztem 65 hirdető van.
Egy kis matek és látni, hogy 1 szolgáltatóra jutó vendégek száma több Pécsen. Pécs csak egy példa volt. :)
vagy talán annyiban más a módi hogy szépen feldobják egymást a konkurensek, a rendőrségnek fogalma nincs arról éppen mi hol történik ha valaki nem adja le nekik az infót! ;)
Van aki tud,mert esetleg tapsztalta már, hogy...........meg van aki tudni vél!
Nem foglak megingatni a hitedben, mert az hosszas írást igényelne, nekem meg arra most, se időm se energiám. ;)
Amikor az a bizonyos fagyi visszanyal,akkor fog meglepödni mindenki,idő kérdése.
gyöngyszem érdekes hogy kapásból a menedzserekre tértél ki...csak nem te is az vagy? ha razzia van minket lányokat visznek el elsőnek mert ugyanugy bűncselekményt követünk el, a menedzser kérdés itt másodlagos...de most már értek mindent, elszóltad magad! ;)
Nem véletlen tértem ki rájuk!
Anno, dolgoztam én is str*cinek és volt is belőle rendőrségi ügy, nem kicsi. Tehát, ez ügyben nem szorulok tájékoztatásra, tapasztaltam, átéltem sokmindent.
Szumma szummárum........A rendőrséget nem a lányok érdeklik, hanem a str*cik, azért a lányokat viszik be, mert azon keresztül jutnak el a menedzserig.............
Leegyszerűsítve: Amig stricinek dolgozol, sokkal nagyobb esélyed van rendőrkézre kerülni, mint nélküle. ;)
Érteném a vádaskodásod abban az esetben, ha a str*gók mellett érvelnék. De így, ebben a formában nem találok benne logikát. " Az igazság, suttogva is igazság marad!"
Jah még egy dolog!
A lány nem bűncselekményt követ el, hanem szabálysértést. ;)
igen, igazad van ezt elirtam valoban szabálysértés. mondom nekem csak az fura h egyből őket emlitetted, nem a lányokat. nem akarok vádaskodni. sőt, mindenkinek nyugodt melót!
Te kérdeztél, én meg normálisan válaszoltam. Nem légbőlkapottan, meg nem hallomásból írtam amit. Ez tapasztalat.
Voltam nála, ajánlott!
Mesiröl info valakinek?:)
Ajánlott kategoria csak nehezen elérhetö.
Puszi Gyöngyszem minden egyes lábujjára:-)
Stella egyáltalán nem ajánlott kategória,unott látszik hogy muszályból csinálja és szabályai vannak meg nézi az órát,Én biztos többet nem megyek hozzá.