Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
NEW YORK · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 28. 04:44

Atya úristen mi megy itt de most komolyan ?  Egy normális épp kéz láb véleményt nem lehet itt olvasni , ja jò azért van mikor akad. Szoval ez is ahogy az utolsó pár véleményt nézem hát potyognak a könnyeim a röhögéstől.... :-D :-D :-D Szóval a személy aki kap egy rossz véleményt annak azért a legtöbbszőr van valoság alapja. És az illető már csak azért marad a kiválasztott szolgáltatónál mert már nincs pofája azt mondani köszi de nem...  Vagy legalább is nem meri. És igen is mindenkinek szive joga megosztani a jót és a rosszat is. Szoval ez is , hogy lakáson belül fényezitek egymást ez ultra gáz , inkabb ne is szoljatok hozzá a véleményhez mert magadat járatod  csak le.  ( Dzsigolo & Dzsina ) hat egy hülye is észre veszi lakáson belüli egymás fényezése. És ha már kamu képpel hírdetsz kedves Napsugár akkor legaláb néz utána nem e találhato meg esetleg más internetes oldalon. És elnézést ha találsz nálam is helyes írási problémákat biztos nyelvtanár vagy hogy te soha nem vétesz hibát. Amúgy meg neharagudj már de nem ez az első alkalom , hogy nem túl fényes dolgokat közölnek rólatok. Ja és keress magadhoz  hasonló kamu képet amiből nem csak két darabot tudsz felrakni mert ez igy tényleg levágós . TOVÁBBI JO SZORAKOZÁST ITT MINDENKINEK. :)

ervin36 · Újonc (20 hozzászólás) · 2013. október 28. 09:16

Dzsigoló71 és Napsugi!Milyen érdekes de majd egyidőben rigisztráltatok és első komentetek!Ahelyesírásommal meg azért nem foglalkozok mert magas ívből teszek rá,hisz nem vagyok nyelvtanár és a másik meg gyórsan írok és nemfigyeltem mit írok.A másik meg ti ís írtatok helyesírási broblémákat ha jobban átnézitek a szövegeteket!:)Pl:azt hogy dzsigoló71 pont fényezi sugikát és a tanúság már pedig az hogy én leírtam azt is hogy sugár=alexa 22 vel amire nem is reagáltál!!!!MERT EZ VISZONT IAZ!!!!!JAH MEG NEM KEL FÉNYEZNI MAGAD MERT TÉNYLG RÉGI TIPUSÚ A LAKÁS ÉS LEHET HOGY A FÜRDÉS IS KÖTELEZŐ DE AMI A SZOBÁBAN VAN AZ MÁR GÁZ!És azért maradttam mert konkrét már nem volt bőr a pofámon elmenni mert én legalább nem vagyok gerinctelen,de a véleményemet leírom mert ez az oldal ezért van.és kedves DZYIGOLÓ71,HA TE 8 ÉVE MÉSZ SZOLGÁTATÓHÓZ AKKOR ELÁRULOK EGY TITKOT!!!!A VIDEKILYANY.HU OLDAL KB.6 ÉVE ÜZEMEL NEMTUDOM TE MIRŐL BESZÉLSZ,MERT TE BIZTI 8 ÉVE NEM JÁRSZ UGYAN ODA A LÁNYOKHOZ,HISZ HA MEGNÉZED A KORUKAT 22-20-25 AKKOR KB,MÉG CSAK FIATAL KIS CSAJOK VOLTAK,DZSINA=DZSIGOLÓ TE MEG TANÚLJ MEG SZÁMÓÓLNI ÉS UTÁNA NÉZNI MIÓTA VANNAK ILYEN NETES HÍRDETŐ OLDALAK!!!ÜDV MINDENKINEK ÉS FŐLEG AZOKNAK AKIK KOMOLYAN LEÍRLYÁK-E OLDALON A JÓ ÉS ROSSZ ÉLMÉNYÜKET!NEM FRISS BEREGÉLTEKRŐL BESZÉLEK AKIK EGYMÁST FÉNYEZIK!:)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 28. 10:41

Hááááát..... Ervint igazolja eddig a történet, csak rá kell kattintani Napsugi nevére itt a fórumban. ;) Valóban egy lány kezeli a 2 hirdetést.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 28. 10:51

Jah és egy valami lemaradt!  Napsugárnak az előző hirdetése is ugyanezzel a két képpel volt, csak ott rákerült a KÉTES HIRDTŐ felirat! Az azt jelenti, hogy netről levett kép.

Egyre több lány szed le svájci oldalról Svájcban hirdető, dolgozó lányok képét.  Viszont, az nekem már magas, hogyan oldotta meg, hogy most ne kapja meg a plecsnit?

A szerkiket azért megkérdezném erről! Vagy csak elkerülte a figyelmüket? 

Bubu80 · Lelkes újonc (74 hozzászólás) · 2013. október 28. 10:57

Üdv!

Nos a történet elég ferde. Nézzük Alexa22 képeit, csak a hülye hiszi el, hogy ez a nő 22 éves, minimum egy 10-est még rá lehet dobni, és valóban egy hirdető kezeli mind2 hirdetést ez is gyanús, szóval inkább Ervin meséje a hihetőbb.

Abban viszont tévedsz Ervin, hogy ez az oldal csak 6 éves, kérlek szépen én már 2003-ban is nézegettem ezt az oldalt,azaz több mint 10 éve létezik, szóval ezzel viszont mellélőttél.

ervin36 · Újonc (20 hozzászólás) · 2013. október 28. 13:12

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Szia Bubu!Elnézést ebben igazatt mondasz,én kérek tőled elnézést,viszont Gyöngyszem bár még nálad nemjártam,de képeid alapján jó csajszi lehetsz és igényes.Napsugár21=Vanessza22 egy 155 cm-es lapos mellű pf.(még melle sincs a kisasszonynak,szőkés-fekete haja van,ami igénytelen mert félsűködni se tud.Viszont miért kell a szolgátatóknak hazudozni,Miért nem valós képet rak fel a lání?Tán van mit szégyelnie?Ha elmegy az meber,ezért éri csalódás mert nem az van ott mint amit lát.És utánna a lány van besértődve ha valós dolgot írják fel róla!!!!!Végűl is ezért van a fórum,hogy a VALÓS DOLGOKAT MEGOSSZÁK EGYMÁS KÖZT AZ EMBEREK!

ÜDV.ERVIN

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 28. 13:26

Lehetne ezt ragozni. Fenntartással kell kezelni az 1,2,3 db képell bíró  hirdetéseket, és akkor talán elkopnak az ilyen lányok.

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. október 28. 13:41

Kedves Ervin!

Jó lenne ha nem lihegnéd túl a dolgokat,mert már unalmas, hogy lányokat fik.zol.

Ha neked nem tetszik a szöke fekete haj nem kell odamenni,mindenki olyan amilyen,kép alapjan eldöntheti az ember hogy megy-e vagy sem,nem vagyunk egyformák.azért mert neked tetszik valami,nem biztos hogy másnak is az jön be,ennyi,

Köszi

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. október 28. 13:44

másik meg, hogy oda van írva hogy lejáratod a másikat,magyarul te is hirdető vagy,akkor nem tudom miért akarod az igazadat bizonyitani.

thai · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. október 28. 14:18

Üdv kérdésem a következő kihez érdemes menni aki Magyar lány és korrekt ? köszi

volt régebben egy nagyon szép Szimi nevü csaj esetleg őt ismeri valaki?

ervin36 · Újonc (20 hozzászólás) · 2013. október 28. 14:29

Na szia Noemike!Nem tudsz olvasni,vagy mi?Az egy dolog,hogy oda van írva,hogy nem kell calakit lejáratni!!!De én azt nem mondttam,hogy le járatom,hanem az gazat írom!!!!2,miért lennék nő?:)-Mert voltam ott?láttam mindent?Ha Hírdető lennék,akkor a kis újjamból szopttam ki,hogy ki milyen élőben,vagy milyen a lakás?OKOS TOJÁS!!!!Szerintem meg,ha valamit nem tudsz,ne szólj be!

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. október 28. 18:48

Olvasni tudok, ismerem a magyar szavakat,helyesen...ahogy viszont te nem tudsz.

Akkor írjak ki ha hirdető irja fel,szerintem te is tudod,nem kell fényezni magad.

?

Törölt felhasználó · 2013. október 28. 18:50

Gabriella, és Rubint szexpartnert tudom ajánlani. A többi szombathelyi hölgyet nem ismerem.

ervin36 · Újonc (20 hozzászólás) · 2013. október 28. 19:33

ezt nem csak akkor írja ki ha hírdető írja,hanem akkor is ha egy lány van csak fikázva.de ezt te is tudhatnád!amúgy meg mit ugatsz kis szuszu,nincs is hírdetésed fent!amúgy mit véded sugit=alexát,tán kárment és dzsinát?Talán te meg nem is hírdető hanem a menedzserük vagy ezek szerin!Kár tagadnod,evvel mindent elárúltál.és hogyan?egy rossz szót nemosztodtam neked és mégis te szólsz be?Árúld el,hogy jöttél te a képebe bele?jah menedzseri védés a lányid ellen?Na itt szóltad el magad barátom,a MEDVE SAJT!:)További szép estét minden fórumozónaknormális csajoknak,és azoknak akik normális csajokhou mennek!!!:)

winterg · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. október 29. 08:19

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Azt már Bacsó Péter filmjében is hallhattuk,hogy a "tények,makacs dolgok..."! Bár nem ebben a konszenzusban,de ez most mellékes.

Korábban (!!) ,vendégként, ill. bocsánat,majdnem vendégként volt alkalmam a Napsugár néven hírdető hölggyel röpke időre,egészen pontosan egy ajtónyitásnyira találkozni.

Sajnos megállapítható,hogy a kép amit a hírdetésében elhelyezett,nem Őt ábrázolja.Ezen egyszerű oknál fogva,amikor megjelenik a hírdetése,és be tudom azonosítani,egyszerűen átlépek rajta,mint ha nem is lenne.Ezzel megspórolok magamnak rengeteg bosszúságot,amit minden férfitársam bizonyára szintén érez,amikor felajzva megérkezik a választott nő ajtaja elé,és annak kinyitásakor hatalmas csalódás éri.

Sajnos a fentebb említett hölgy hirdetése egyetlen valós dolgot sem tartalmaz.Valóban egy "lepukkadt",rusnya,vékony gebe,minden szépséget,és női bájt nélkülözve.A származása könnyen megállapítható az összekeverhetetlen dialektusából.

Ami minden bizonnyal azonnal feltűnik az egyszerű,telefonos érdeklődő számára is,az az anyagiassága.Valószínűleg nem megy a bolt,ha ennyire ki van hegyezve a költségvetés.... :-)) !

FONTOS dolog még megemlítenem,hogy egy lakásban található vele a Ramóna nevű kisasszony,akit szintén nem sorolok az ajánlott kategóriába.

Amennyiben objektivitásom megkérdőjeleződik a fórumozók körében,kérem,hogy látogassák meg az említett két lányt,és akkor szembesülnek vele,hogy a "tények makacs dolgok...".

Írásomat eképpen keretbe foglalva kívánok mindenkinek kellemes időtöltést az arra érdemes hölgyekkel,mert azért azok is vannak itt,szép számmal.

Természetesen neveket nem említek,mert nem kívánok senkinek reklámot biztosítani,azt oldják meg maguknak a minőségi munkájukkal,mert annál jobb reklám nem is lehetséges.... :-)))))

Üdv.

WG

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 29. 08:38

Lentebb azt is írták, hogy a Dzsina is abban a lakásban van. Akkor hányan vannak ott? Vagy akkor a Dzsinának is két hirdetése van ami egyenlő Ramónával? :o

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 29. 09:55

Ervin leírt valamit. Utána a hölgy meg is kapta a kétes hirdető titulust. Utána egy másik fórumozó megerősítette. ;) Lehetne firtatni, de ebben az esetben szükségtelen.

Erre mondják, ne csak nézz, láss is!

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 29. 10:16

Sok gusztustalanság megy itt sajnos!  Neked ez nem tetszik, másnak meg más. Te ennek adsz hangot, más meg másnak. 

bújóscica · Lelkes újonc (71 hozzászólás) · 2013. október 29. 10:54

Valami igazság lehet abban hogy Alexa és Sugi ugyanaz, és biztosan probléma is lehet a szervizzel, mert át is tették őket Veszprémbe. Ha valaki jó akkor nem kell vándorolnia.

dr65 · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. október 29. 18:16

Anett35 a Bp. VII. kerületi Lexy képeivel hirdet!  Kamu!!!

Téma indítva: 2010.02.26., 2451 hozzászólás összesen