A sok bírka meg csatlakozik a nyájhoz! ;)
A sok bírka meg csatlakozik a nyájhoz! ;)
Jaj te kis oroszlán! :D Amíg nem csinálok apróp*nzért S.O.S franciát, addig nem is álltam be a birkák közé! Annyi tartás legyen már egy nőben, hogy nem cummant le senkit ***moderálva***! Erről szólt a történet!
Kevered a szezont a fazonnal! :D 40 évesen is tartom magam annyira, hogy nem kell *r alá mennem! ;) Akkor a kedvelt 40-esed, aki 33-nak írja magát, abban sincs semmi tartás?
Mindenk annyiért dolgozik, amennyire tartja magát! ....és minden vendég olyat választ, amire érdemesnek tarja magát! Zsák a foltját megtalálja! ;)
Minő véletlen, épp összefutottam a chaten egy S.O.S franciát nyújtó lánnyal! Vikike Pápán rendel! Itt a beszélgetés kimásolva!
***moderálva***
Karesz, ajánlom figyelmedbe mert olcsó és mondtad, hogy kíváncsi lennél ilyenre! :D
Nem gyanús, hogy te szólítottál meg bunkó módon, te voltá az aki belém álltál mint máskor is?! Csak, hogy ellentmondhass?! Te nem tudod elfogadni az én véleményemet!
Egyszer a nívó melett böfögsz, máskor meg az olcsó jánosokat véded. Vagy, magaddal sem vagy tisztában, vagy csak azért csinálod, mert a másiknak beakarsz szólni! Nem csak itt hanem a győri fórumban is. Ellentmondasz saját magadnak!
Tudod, akinek nem inge, nem öltözködik!
Akkor, hogy miről szólt ez a z S.O.S-es téma! Nem véletlen hoztam fel, kicsit utalva arra, hogy az útszéli *rakat és stílust az útszélén kell hagyni! Amióta létezik ez a jelenség, azóta egyre több a paraszt telefonáló! Mennyié szopol? Meg a mik a t*rifáid? Bejelentkezik a vendég, tudván az *rakat, eljön, és itt hozakodik azzal elő, hogy mit lehet ***moderálva*** nálam. Nálam semmit! Annyiért ne nyomja meg a kapucsengőm se! De.....hogy a másik csaj megcsinálta annyiért! Na, ennek akartam hangot adni, hogy egy kicsit rontja az üzlet nívóját. Ezzel rabolva a normális hirdető idejét, meg azét is aki jött volna, de nem tudott jönni az olcsójános miatt! Az utcán a lányok nem csinálják meg ***moderálva***! Majd akkor lehet észbe kapni, ha eltűnnek a normális csajok és akkor lehet sírni, hogy nincs választék! Ha téged ez nem érint Kedves Karesz, akkor nem kell beleszólni sem!
Ennyi volt a történet részemről! ;) Engem és sok más lányt viszont érint!
Köszönöm Gabi! ;)
Karesz! Minden hozzászólásod után írtad, hogy te befejezted! :D Még mindig nem?! ;) 100x elköszöntél! Tudod egyáltalán, hogy mit akarsz?
Tudom, hogy a kártyában sem szeretik a kibicet, azt is mondhatja bárki "ugyan mi közöd mások vitáihoz", de véleményemet úgy érzem meg kell osztanom az előttem szólókhoz. Mindenekelőtt az elején szeretném leszögezni, hogy sem Kareszt, sem a szolgáltatőkat nem ismerem, nem voltam náluk. Lányok! Véleményem szerint Karesznak van igaza. Ki ennyiért, ki annyiért csinálja munkáját, ami ugye szolgáltatás, no de azért emberi tartásról most itt minek beszélünk.
Ismertem egy hölgyet Keszthelyen. Kb. 4 éve öszzefutottunk. Panaszkodott, hogy kevés a vendég. Én elláttam tanácsokkal, hogy tudna "felfuttatni" üzletét. No nem mintha büszke lennék magamra, de bejött neki. néhány hónap után ismét találkoztunk, mikor is örömmel tudatta velem dolgai pozitív alakulását. Meg is ajándékozott (nem magával) tisztességgel. Azt nem írom le, hogy mit kaptam tőle, de értékes dolgot.
Mostanában viszont megváltozott a személyisége. Annak idején szerény, tényleg öszinte, és aranyos volt. Manapság? Nagyon okos lett (gondolom sokat tanult), kifejezőkézsége pompás lett, csak a sok korpa túlzott önbizalmat kölcsönzött neki, magyarul nagyképú lett.
Középkorúként az a tapasztalatom, hogy az ilyen hölgyek nehzen viselik a nekik nem tetsző véleményt, magabiztosak és tévedhetetlenek lesznek. Nos ez mind a p*nztől, valamint a kapcsolati tőkéjüktől van. Összegzésképpen az a véleményem, hogy nem biztos, hogy az a f...a csaj, aki többért dolgozik Az *r sok-sok mindentől függ.
Továbi szép napot minden fórumozónak.
Ha valaki lenéz, vagy lekicsinylő megjegyzéseket tesz rólad, ne légy dühös és ne szomorodj el. Mindig gondolj arra, hogy az ilyen egyén leginkább önmagával nincs megelégedve és a kisujjadig sem ér fel emberileg!
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt? :D
Ne bántsátok egymást . Ki *nny*ért, ki *nny*ért csinálja . Én most is leirom, hogy S.O.S nekem nem kell, azzal csak a száját kapom meg . Nekem a teljes nö kell, tetötöl-talpig,ugy mint gyöngyszem. Az *rakkal nem vagyok tisztába, hogy mi mennyi . És inkább vagyok x órát, mint kb 10 percet .
Rubint!
Ezzel már nem tudunk mit csinalni,meg eddig se tudtunk volna,hogy ki mit csinal...,
ezt a pécsi lányok hozták ide,és most lehet felhördülni,nem érdekel,de ez az igazság.
Mivel ők kezték el a c.gánykodást,pl volt olyan aki g.mi nelkül sz.elt,és akkor itt Istenitik a fórumon, h milyen jó a csaj,hat jót röhögtem,gondoltam magamban ha tudnatok miket is csinal a lány,vagy parfümökért mentek el,mert éppen nem volt más,vagy akkor legyen ***moderálva***,mert ma még nem volt semmi és társai.és mivel Pécsett alacsonyabb a fekvés hozták magukkal,nekik a kevés is jó.
Csak ha valakinek ez nem megy észbe kaphatna,hogy akkor menjem el árut feltölteni,vagy fogjon ki vmi gazdag pasit,de ne a várost csessze el,a többi lány kárára.
Karesz egyébként te is írtál már olyat lanyról,hogy nagyon jó,én meg tudom hogy nem fürdik meg a vendegek utan,csak egy nap egyszer,este.
persze ettöl még lehet valaki jó,de hogy ezt nem veszik észre az emberek,nekem ez is furcsa,vagy hogy ennyire mindegy legyen kivel van az ember.
Én sem értem miért kell itt fikázni egymást. Ha valakinek bejön az SOS francia, mert *lcs*bban megkapja azt amit akar miért kell bántani? A kereslet alakítja a kínálatot, ha nem lenne rá igény nem lenne kiírva a legtöbb hirdetésben. Az is vicces, hogy másik lányokat szidják amiatt, mert *lcs*n dolgoznak. Most biztos újat mondok, de leírom, hogy aki *lcs*n csinálja csak szarul az ugyanúgy nem fog megélni belőle. Sőt nem *lcs*n, mondom inkább azt, hogy reális *ron. Mindig lesz aki túl sokra tartja magát, volt nálam is olyan, hogy végighívtam 5 lányt, mosolyogtam egyet az *raikon majd a 6.hoz elmentem és kicsit sem éreztem, hogy nem nyújtott megfelelő szolgáltatást...
Van még itt pár szolgáltató aki normális *ron normális szolgáltatást nyújt, nem is egyszerű bejutni hozzájuk.
Ami engem zavar kicsit, hogy itt volt év vége, meg most év eleje, rengeteg ember ráér, van szabadideje és alig vannak lányok, volt olyan, hogy 2-3 oldalnyi lány volt az oldalon, most 1 sincs tele, bezzeg mikor majd mindenki megkezdi a taposómalmot akkor jönnek a lányok is, meg a sírás, hogy nincs vendég. Mielőtt megkapom (mert ilyenkor az szokott jönni), hogy mindenkinek kell pihenés jelzem én is dolgoztam az ünnepek alatt, mert volt rá igény.
Akinek bejön az SOS francia az odamegy! Ez így van! Miért menne el ***moderálva***! :D Na, és akkor jön most az...... nem kell csodálkozni azon, hogy nincs választék meg nincs lány! Ugyanis aki jobban ad magára az nem veszi fel a versenyt a apróp*nzessel és nem fog üresben ülni és várni, hátha valami történik, hanem tovább áll más városba! Itt meg maradnak az *lcs* ***moderálva***! Tessék közülük válogatni! Úgy látszik, hogy egyre kevesebb az aki megválogatja, hogy kihez megy, *lcs* legyen az a lényeg! És akkor elárulom, hogy a ***moderálva***, az egy 8 évvel ezelőtti *r! Én elhiszem, hogy a látogatók most itt helyeselnek egymásnak, meg igazat adnak, hisz nekik az lenne a jó, ha ***moderálva***lehetne már bármit! Mindenki a saját malmára hajtja a vizet! Majd akkor lehet kamillázni, mikor tele lesz Szombathely ***moderálva***. De ha erre van igény, akkor legyen.
Igen, sok szép csaj volt itt a múlt év végén! Nincsenek itt? Vajon miért? Mert nem arra van igény, hanem az *lcs*ságra! Körül lehet nézni és el lehet gondolkodni!
Minden városban olyan a kínálat, amilyen a kereslet! Amilyet a város eltart! Most ebből lehet válogatni! ;)
Egy SOS francia nem ***moderálva***, hanem mondjuk (ahol eddig rákérdeztem) a normál fél óra helyett (ami mondjuk***moderálva***) volt ***moderálva***. Cserébe kapsz egy gyors szaxit sokszor a csaj le sem vetkőzik. Akinek ez megéri az ezt választja. Több lánytól hallottam, hogy azok választják ezt akiknek nincs sok idejük és sietnek és jól menő üzletemberek. A ***moderálva*** az nem sok, sőt az a normális, a te *raid rendben vannak és mint szolgáltató sincs veled probléma. Az, hogy nem arra van igény abban tévedsz. Vegyünk példának 1-2 csajt (nevet nem írok mert megkapom, hogy én futtatom) amíg itt volt lehetetlen volt elérni, mert mindig volt vendége, normális *ron dolgozott és nem volt nála minden extra. Ő gyanítom azért nincs itt mert nem bírja a naponta hozzá érkező rengeteg vendéget, de olyan is van bőven akire te gondolsz, csak ők úgy jönnek ide, hogy ez egy aranybánya, felhívod (érdekes módon mindig felveszi a telfont = ráér, mert nincs vendége) és nem győzöd kapkodni a fejed az *rakon, meg hogy minden extra, aztán nem mész el hozzá, mert én nem hagyok ott senkinél fél óráért ***moderálva*** vagy többet egy normál sexért. Pedig nekik is csak annyit kellene belátni, hogy tényleg reális *ron dolgozzanak, ne számítson náluk minden extrának és máris lenne vendégük bőven, inkább ülnek a telefon mellett egész nap és várják, hogy valaki kif*z*ssen nekik ***moderálva*** ahelyett, hogy kapnának ***moderálva*** 4 embertől. És erre nem jön rá, erre én nem azt mondom, hogy makacs, hanem azt, hogy buta és nincs érzéke az üzlethez.
Jó egy éve hívtam fel egy nagyon csinos pesti lányt és nem akartam elhinni, hogy ott ***moderálva*** egy órában benne van minden, gondolom azért mert nagy a konkurencia de akkor is, fővárosi fizetést (meg albérleti díjakat) ne hasonlítsunk az itteniekhez. Ha ott megéri nekik annyiért itt is megérné.
És még egy dolog amiért azt állítom, hogy nincs igazad. Akik jól csinálják amit csinálnak és itt is jó vélemény volt róluk azok újra és újra meg fognak jelenni a városban majd meglátod.
Na, ez már hozzáállás, ezt szeretem!
Nem véletlen vagyok egy városban sokadik éve! Nem futtat senki, kiharcoltam magamnak, nem is volt egyszerű! Nálam egy nap 5 vendég fér a keretbe, nekem ennyi elég, köszönöm! Nincs szalagmunka és nincs óranézegetés! Sok esetben az illető fél órára jön és 1 órát van itt, mert jól elbeszélgetünk kávé és üdítő melett! Nincs benne az időben a tusolás meg a többi. Nem szarrágó módón működik. Talán az egyik legigényesebb lakás az amit én bérlek, nem az occsó fajtából. Mindig tiszta törülköző, lepedő. Minden egyes vendég előtt fürdés stb. Szépség?? Többet számit a türelem, empátia és a jókedv. ;) Egyre többen igénylik. Én nem fürdök együtt senkivel, mivel párás, nedves helyen terjed legjobban bármilyen gombás fertőzés.