Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. február 02. 13:46

Én meg azt nem tudom,hogy miért vannak ilyen emberek,hogy nem tudnak valakire rákeresni,még ha új is valaki nem látja h keresés kulcsszóra?vagy csak nem tudja értelmezni? mi a fene az a kulcsszó..

de sztem ez sem mérvadó kiröl mit írnak fel,mert lehet a v.ndeggel is probléma ezer dolog,meg a lany is változtathat jó irányba.nem kell mindig mindenkit leírni.en annyit tanultam,bárki irant valami negatív gondolatom vagy érzésem támad,hogy "őt most ne",akkor inkabb elküldöm,vagy ide se hívom,aztan ennyi.

valamelyik nap is a drága a havas cipövel beront a szobába,nekem meg az agyam eldurrant aztan hirtelen  ráüvöltöttem,h cipövel ne menj már be,és akkor egy pillanatra megfagyott a levegő.szóval vannak esetek..

Törölt felhasználó · 2014. február 02. 19:28

Szia!

Téged hol lehet elérni?

Azt hiszem voltam egyszer nálad tavaly nyáron de utána eltűntél .

ilko · Őstag (786 hozzászólás) · 2014. február 03. 14:18

Szia!

Most láttam csak, hogy írtál!:)

Nem szerepelnek, de nem is hirdetnek ott! (Vagy igen?)

99 · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. február 03. 15:21

Üdv Mindenki!

Egy kérdésem lenne hozzátok!

Mit vonz maga után, ha rendőr rajta kap egy örömlánnyal, ( út széli lány) ???
Volt valakinek ilyenfajta története?

Köszönöm!

Brúnó · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. február 04. 01:43

Beatrix 35 számomra nagyon nagy csalódás volt ,ha nem lennék uriember már az ajtóba megfordultam volna...sajnálom ,hogy nem tettem...Az életkor nem valós ,jó a nöci egoja mert a kiirt 35 évhez képest simmán 20 év plussz,megjátszott kedvességgel fogad de a ridegség árad belőle,nagyon anyagias,a teste meg ránc és narancsbör a sex átlagonaluli nem akarom bántani de eggy 50-en felüli nö ne irja ki hogy 35 éves...én nem erre számitottam és csak azért nyilvánitok véleményt .hogy a maktársak de fussanak bele ilyen kamu hirdetésbe

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. február 04. 15:34

szia,50 ezer volt asszem,nemrég volt a hírekben:)

hogy tanúskodni berangatnak -e azt nem tudom.

pandóra01 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. február 04. 16:46

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Sziasztok kedves Szombathelyi hőlgyek, urak!Milnt Győri lány szeretnélek titeket figyelmeztetni egy nagyon fontos közzlendőve!AZ új lány NIKI 19,AKI NEMRÉG GYŐRBŐL JÖTT ÁT EGY BÁRBÓL,ELÖTTE MEG LAKÁSON VOLT KÉRLEK BENNETEKET VIGYÁZZATOK,ÉS EZ NEM LEJÁRATÁS CÉLJÁBÓL CAN,MERT ANNÓ PÁR HÓNAPJA AKI ZOÉ30 NÉVE VANT FENT SOPROMBAN A BARÁTNŐM,.GYŐRI ITT LÉTE ALATT ELLOPTA A SZOBÁLYÁBÓL A SZERETETT SZVAROVSZKY NYAKLÁNCÁT AMI NEM VOLT OLCSÓ DE NEM IS AZ A LÉNYEG,HANEM MÉG EMELLET ZOÉNAK AJÁNDÉK VOLT,EZEN FELLÜL NEM EGY-KÉT VENDÉG PANASZKODOTT HOGY BUKSZÁBÓL TŰNT EL PÉNZ.SZÓVAL AKINÉL TARTOZKODIK,VAGY VENDÉGKÉNT MENNE HOZZÁ VIGYÁZZON ÉRTÉKEIRE!!!!ÉS EZT MONDOM NEM LEJÁRATÁS AZ IGAZSÁG!!!!SZERINTETEK GYŐRBŐL MIÉRT ŰLDÖZTÉK KI,SŐT  A BÁRBÓL IS A TULAJDONOS?PANDÓRA VOLTAM,ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. február 05. 18:36

.....és hirtelen Niki19-ből  Vanessza lett mára!  :)

katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. február 05. 21:01

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Szia Rubint!

Niki19 a csaj problémas nem felelt meg a kritériumoknak, és a mai nappal haza küldtem.... a Vanessza ó teljesen ujj lány csak ennyit szerettem volna......

További szep éstét!!!!!!

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. február 05. 21:09

Szia!

Ugyanazzal az adatlappal meg ugyanazon telefonszámmal kerítettél is mára egy szintén 19 éves csajszit? :o ....és tök hasonló? ;)  Nekem mind1, ti tudjátok!

katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. február 05. 21:21

Igy van ebben igazad van h minden majdnem ugyan az .... de a képei azok, nem nézd meg kicsit jobban talán rájössz h még is tévedtél  Na szia!!!

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. február 06. 12:30

Azert ilyen nyilvanosan nem kellene felvallalnod,h mi törtent,mert a fehéringes urak is nézik az oldalt az íróasztal mellől..

(Jó tanácsként írtam)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. február 06. 15:02

A szombathelyiek meg különösen! ;)

balika24 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. február 07. 13:42

Vanesszárol info valakinek? elöre is köszike:) 

faszállító · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. február 10. 20:03

Kit ajánlanátok Szombathelyen?

guru111 · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. február 16. 11:37

Sziasztok!olyan 50 év feletti inteligens férfiak jelentkezését várom akik vállanák,hogy végig nézem az akciójukat vagy esetleg csatlakozzam hozzájuk.A hölgy adott...üzeneteket privátba kérem

Zsolt11 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. február 25. 09:48

Sziasztok.Gyögyszemröl tud valaki valamit?A legjobb volt de nem talàlom a hirdetèsèt.:(

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. február 25. 18:09

A chaten nemrég írta, hogy tart egy kis pihenőt.

winterg · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. február 26. 13:27

Hello Mindenkinek!

Egy gyors beszámolóval jelentkezem Evelin 25-ről.

Telefonos egyeztetés,komplikáció mentes,semmi ***moderálva***.Jó jel... :-)

Parkolni egyszerű,nem ***moderálva***.

Lakás hangulata erősen szocreál,bár újra a retro a divat...ki tudja talán ezért nem invesztál bele a tulaj... :-)

A tisztaság nem annyira jellemző a helyre,porcicák és rengeteg haj mindenhol.

Egy lepedőt kaptam,erősen gyűrött állapotban,egy teljesen szétfeküdt,nagyon göröngyös ágyon!Iszonyat kényelmetlen volt,sajnos meg is fájdult a derekam.Kérdőjelként feküdtem.

A lány csak masszázst vállal,ezt mindjárt közölte is,amit én messze menőkig akceptáltam is,hiszen mindenki azt szolgáltat amit akar.Csak annyit jegyzett meg,hogy ezt a tényt sok-sok férfitársam nehezen fogadja el,és szinte mindenki alkudozásba,ajánlgatásba kezd!

Evelin nagyon szép lány!Hibátlan alak,hegyes,kemény cicik,szép bőr.Semmi kivetnivalót nem találtam benne.

A vállalt masszást és a fr*nciás befejezést hibátlanul abszolválta.Tényleg remek volt.Rendkívül izgató,tudja,hogy mi kell a férfinak!

Nagyon-nagyon jól éreztem magamat.Biztosan meglátogatom még!!!

Egyszóval: AJÁNLOTT mindenkinek,aki szeretne igazán,sexmentesen ellazulni egy valóban szép,magyar lánnyal! 

Üdv.

dr.WG

Zsolt11 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. február 26. 17:54

Sziasztok.Anikot 39 szeretnèm meglàtogatni...esetleg valakinek infója Róla?Köszi...l

Téma indítva: 2010.02.26., 2453 hozzászólás összesen