Sziasztok!
Fanny-ról van valakinek valamilyen infója?? Megköszönném ;)
Sziasztok!
Fanny-ról van valakinek valamilyen infója?? Megköszönném ;)
Réka 36- Szerintem nagyon kedves odaadó csaj ,Ajánlani tudom ,Részemröl ok volt vele minden ,de ezt mindenki maga dönti el !!!!!
Anita(27) Valakinek valamilyen infója??
Pffuuuuu.
Sziasztok!! Beatricerol tud valaki mondani valamit??? Reka 36rol is erdekelne barmi info! koszi!
Szandikáról valakinek van egy kis információja esetleg?! Köszi
HIÁNYZIK A SZERELEM !!! :(((
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha valakinek van Kármenről, Kiráról, Rékáról és Vikiről hiteles információja, legyen kedves ossza meg velem! Elsősorban a hozzáállás, tisztaság, *r-érték arány érdekelne. Előre is köszönöm!
Kedves Fikuszkukisz én úgy érzem elég normálisan reagáltam le a dolgokat ha elolvastad tudod minek neveztek,nem vagyok rá büszke ,hogy 45 évesen erre kényszerültem a képekkel senkit nem bántani akartam hisz a párommal készültek.De itt talán sokan el sem olvassák egy nő mit hírdet.Nem akarok senkitől semmit .Nem zargatok senkit ,nem írok véleményt senkiről ,próbálom kivédeni a konfliktusokat de azért vannak itt olyanok akik egy kicsit sokat engednek meg maguknak.Viszont egyet megtanultam nem hagyom magam senkinek gyalázni és köpködni.Normális tisztelet tudó embernek neveltek akit megtanítottak arra tisztelje a másikat és mindig azt hallotttam ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel ,most is ezt vallom .Köszönöm mindenkinek akár a jó akár a rossz véleményt én tisztába vagyok a külsőmmel tudom ,hogy telt vagyok nem kívánatos mindenkinek ,de lehet nem mindig a külső számít és nem vagyok egy pláza cica,de amit adok az a belsőmből fakad nem pedig kényszerből .Egyébként egy romantikus ,érzelgős és őszinte embernek tartom magam ,de soha nem bántanék meg senkit ismeretlenül,főleg nem ok nélkül.De amit akarok azt kimondom akkor is ha betörik érte a fejem.A mottóm:Olyan vagyok mint egy mindent magába foglaló sex.B....... a múltat ,sz..... a jelenben és egy folytában ny.....kell a jövőért.Én itt befejeztem akinek még elszámolni valója lenne veléem várom a telefonját.Merje VÉLEMÉNYÉT MINDENKI A SZEMEMBE MONDANI MERT AZT TARTOM FAIRNEK.kELLEMES ESTÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!GABI.
Külső alapján való megítélést a társadalmi normáknak és a nevelésnek köszönd, manapság ez dívik. Akinek nem tetszenek a képek max nem hív és annyi. Se megnézni se felhívni nem kötelező. Ami meg az indiszkréciót meg a lányok kibeszélését illeti: Úriember részleteket nem tártja a nagyközönség elé, de ez a fórum többek között azért van, hogy az általános tapasztalatokat meg lehessen osztani és egy esetleges kellemetlenségtől megkímélni a másikat. Egyébként pedig a lányoknak is van saját külön fórumrész. ahol kibeszélhetik a kellemetlen ügyfeleket. Más kérdés hogy bárki tud oda írni nem csak a hirdetők, de ez már az adminokra tartozik. Tovább rughózni a témán szerintem felesleges, de ha valaki mégis folytatná, lehet normálisabb hangnemben is(akinek meg nem inge nem veszi magára...).
At utólsó válaszom egyik kép sem a kuncsaftjaimról készült ,mert a diszkréció az nálam alap nálatok nem,A képek a páromról készültek akivel együtt dolgozom én nem beszélem ki a kuncsaftjaim mint ti a csajokat a vitátát itt lezártam és nem vagyok hajlandó vitatkozni .De a külsőmet is kritizáltad és szeretném ha felhyvnál és a pofámba mondanád és mindenki tegye meg akinek nem tetszik a dolog senkinek nem fogok az adósa maradni ígérerem .Üdv Gabi
Igen,bizonyos képeket levettek,mert a moderátoroknak,van ízlésük és józan ítélóképességük ellentétben veled kedves Gabi!
Az a baj ,hogy a lényeget nem érted,nem a külsőddel van gond,nem is avval amiket vállalsz,de értsd meg,hogy nem kell a kitárulkozásodat meg a fellációt és egyebeket közszemlére tenned,az csak rád ill. a vendégedre tartozik,azok a képek cseppet sem voltak vágykeltőek ha már erről van szó,sajnálom,hogy képtelen vagy megérteni,de hát ez a te bajod! Üdv:László
Na remélem mindenkinek megnyugodott a lelke a képeket lemoderálták szeretném ha mindenki békén hagyna és a saját portáján sepregetne . nem bántottam senkit nem is akartam soha nem az a fajta vagyok és még egyszer elmonmdom a külső utánio ítéletet tartom a legszemetebb dolognak ennyit akartam mindnhez hozzá fűzni és mindenkinek kellemes napot kívánok legalább olyan kellemeset mint az én éjszakám volt .Gabi
Bocsánat férfi partnerrrel dolgozom.Igény van erre fajta szolgáltatásra,fiatalnak és idősebbnek egyaránt .
Zufix amíg én nem köpködöm rád addig hagyj békén ,mert utálom a hátba támadást ott a telefon számom hívj fel és mond a pofámba amit akarsz és ez vonatkozik mindnenkire.
Tisztelt Gróf Úr köszönöm a biztatást,de a fitaltól az idősig mindenki szívesen jón.De az írodalmi mondani valómhoz sokan buták .A képek meg azért kerültek fel mert férfi partnerrel dolgozom néha egyeseknek a leírást is olvasni kéne.Köszönöm.
Tettem még felképeket lehet köpködni.gyalázkodni éds kritizálni ezeket mind ti kéritek és alkudoztok mint a paici kofák.
Magadból indulsz ki?
Ja és nem veszem le a képeket had egyen a rossebb benneteket ha a moderátorok megteszik joguk .Undorítóak vagytok és olyanok mint a bögrék fülesek és aljasak és ronda pletykásak letyepetye lepetye.
ATROLLT LEHET NEM NEKEM SZÁNTÁTOK DE AKÁRKI AKÁRMIT IS MOND ITT A PALIK TÚLSOKAT KÉPZELNEK MAGUKRÓL TISZTELET A KÍVÉTELNEK!Kevés van,!