Gondolkodtam, hogy beírjak -e, de úgy döntöttem, továbbra sincs semmi értelme... de azért na... legyen jó napotok, kicsit adok... :)
Ez a fórum nekem egy örök talány marad... :) Férfiként csinos nekem csakis nő lehet, aki másik palira ezt mondja, elmehet... :)
Én pedig továbbra is full hetero maradok, ami itt már - már furcsa, haha... :) Ha egyszer csak kiderül, hogy valaki másik kapura játszik, miközben
vérbeli macsónak látszik... :) De ne lepődjünk meg, kérem, mert mindent szabad, éppen kiderül, hogy én is nő vagyok, mert az akarok lenni...
csak közben pisiléskor a kukimat kell eltenni... :) Mert jogom van hozzá, kérem, hogy egy másik férfi legyen a feleségem... :)
De ne szólj szám, nincs balhé... nincs fika, csak Benfica... :) Szép a lány, jó a lány, van bizony Savarián... Csók... :))
Kinek ki a csinos, meg itt néha a zöld is piros... szóval kinek szeme van, az úgy is lát, aki meg nem, az így járt... :)
Ha később meg jön a duma, ki a jó csaj a városba, mer' nem látok, mer' hun van ??? Szavad csak visszhangzik a néma fórumban... :)
Kinek ki a jó, kinek a télapó... kinek a télanyó... kinek a lánya, kinek a kályha... mert körötte meleg van, oszt osztja a lapot, hogy a
kályha körül melegedjünk legott, de kösz, én ebből kimaradok... :)) Jobb a puni, mint a kuki, mondta Hakapeszi Maki... pacsi... :)
Ezer szónak egy vége, én nem leszek senki felesége...
Béke... :)
Ki a tréfát nem veszi, azt kapja, ahogy eszi... annak bárki megteszi...
Rejtett üzenet Infernal módra... minden szónak súlya van, nem reklám, és nem óhaj... én pusztán magamat adom, kinek tetszett, csókolom... :)
Üdv. Infernal