Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
tétomy · Újonc (44 hozzászólás) · 2021. november 01. 17:54

Ez a Candis Doll meg a Lola Doll valami viaszbábuk? Vagy kamu, vagy mi ez? 

Zoleepapa · Újonc (11 hozzászólás) · 2021. október 29. 00:38

Jó pár leányzó  hirdetését le lehetne tíltani ,ugyan is sokan közüllük sem tartják be a megállapodást . Régebben ilyen probléma nem volt ,mindig volt egy csaj ,aki tartotta magát a megbeszéltekhez ,ha közbe jött valami írtunk egymásnak . Nem éltek vissza  azzal amit kínáltak . 😉

Zoleepapa · Újonc (11 hozzászólás) · 2021. október 28. 21:11

Sziasztok ! Anita 28 -at szerettem volna meglátogatni ,le is fixáltunk mindent ,hogy megyek hozzá ,sajnos nem tartotta magát a megbeszéltekhez ,egy ürüggyel lerázott ,szóval feleslegesen utaztam fel hozzá. Amúgy úgy hondolom ,hogy ha a lányok elvárják pontos légy ,akkor ők is tartsák magukat a megbeszéltekhez . Sajnos ő ilyen személyiség lehet . Nem baj van más lány is 🙂 te meg drága változtasd meg a neved ,hogy még tudj palira venni másokat is . 😉

Egyjóhúszas · Újonc (14 hozzászólás) · 2021. október 28. 17:14

Ezt jó olvasni, én is terveztem meglátogatni, így nagyobb kedvvel indulok neki 😁 a sok dislike gondolom a konkurens lányoktól érkezett, ez igazából nem probléma, legalább ( talán ) összekapják magukat

Tibike40 · Újonc (2 hozzászólás) · 2021. október 20. 14:25

Üdv!

Valakinek van tapasztalata Lady Ivettel.

Választ előre is köszönöm

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2021. október 19. 20:40

Nem tudom lehet... Más az ízlésünk! Meg igazából végre örültem, hogy egy normális hirdetővel futottam össze aki nem lehúzni próbál hanem a rózsaszálaknak megfelelően és az elvártaknak teljesít :D mostanában nem volt szerencsém tehát örültem neki!!! Amúgy az is lehet épp rossz kedve volt vagy nem voltál neki szimpi passz... Én meg voltam elégedve mindennel.

Valaki10 · Újonc (1 hozzászólás) · 2021. október 13. 12:32

Sziasztok!

Nomi nevű hirdetőhöz tud valaki számot adni?

Popsibaszó · Újonc (32 hozzászólás) · 2021. október 12. 20:07

Így van már háromszor töröltette a  bejegyzésemet meg privátban is elküldött melegebb éghajlatra!!🤣🤣

Popsibaszó · Újonc (32 hozzászólás) · 2021. október 12. 17:23

Noémi egy kövér svéd!!

kyssbela · Újonc (21 hozzászólás) · 2021. október 11. 15:22

Sziasztok,

2 pasi 1 lány felállásra keresek társat kizárólag heteró alapon. Valamelyik hírdető hölgyhöz mennénk.

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2021. október 09. 00:44

Na uraim csak, hogy végre valami jót is írhatok :D

Voltam Anita(28)-nál
Telefonban már meg győzött tiszta kedves értelmes hang! Gyorsan tisztáztuk mit szeretnék mi fér bele az órába aztán mentem is! Mákomra szinte pont a ház elött parkoltam le és onnan hívtam véletlenek vannak :D

Ajtó nyitás után már meglepődtem mintha ismerős arcot látnék az alkat a magasság! :D
Fürcsi után már meztelenül várt nagyon kívánatos volt mellé heveredtem kicsit dumáltunk közben kezébe vette a dolgokat ;)
Majd kezdődött is a Nfrancia ami hmm bajnoki!
Az együttlét szintén finom szűk rózsa finoman át ölelve szeretkeztünk! 1 órát voltam nála hát remegő lábakkal mentem zuhanyozni :D
Meglepő hasonlóság van közte és rég látott Zita (27) közt :D Lehet testvérek na velük egy édes hármas húúhhhúúúú 
Végszó ajánlott kategória végre kifogtam megint egy gyöngyszemet! 

KárolyBoss12 · Újonc (1 hozzászólás) · 2021. október 06. 22:08

Kedves kommentelok !

Egy lanyt sem szabad le minősíteni mert mi férfiak sem vagyunk hibátlanok ugye bár 

En mar voltam a két hölgynel Miskolcon és nagyon barátságosak mindent meg kaptam amit kértem csak tudni kell bánni velük nem lekezelo stílusban ahogy ti csináljátok itt az oldalon belül a forumban 

Az miert zavar ennyire kedves Dingo hogy ok nevet változtatnak?

Popsibaszó · Újonc (32 hozzászólás) · 2021. október 05. 20:50

Hali a most Melisza néven hirdető még mindig egy kövér svéd!!! 

Popsibaszó · Újonc (32 hozzászólás) · 2021. október 04. 12:55

Irtam privibe esetleg olvazsd el!

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2021. október 03. 21:36

Pont ettől volt hangos a fórum! Legközelebb ha mennél valakihez szerint nézd meg a fórumot vagy kérdezz! Nem is tagadják, hogy palimadarakat kopasztani vannak itt...

Popsibaszó · Újonc (32 hozzászólás) · 2021. október 01. 09:47

Üdv.Vivike30 tisza rendezett lakás,jól felszerelt fürdő,kellemes kezdeményező közvetlen csaj.Amit megbeszél meg teszi.Lehet dugni jól a popsit is!! Jól érezt magan.

Popsibaszó · Újonc (32 hozzászólás) · 2021. szeptember 30. 07:53

Hali. Van olyan hirdető hölgy akinek valósan élvezhető a popsija?????

Outsider · Újonc (195 hozzászólás) · 2021. szeptember 29. 22:54

Ezt vagy nem nekem szántad, vagy beteg vagy. Nem rólam szól a leírásod, és én sem tudom, hogy te ki vagy

Hella · Újonc (1 hozzászólás) · 2021. szeptember 29. 11:54

Igazatok van soha senki nem add vissza jogos !!!!

Lorii13 · Újonc (1 hozzászólás) · 2021. szeptember 29. 11:19

Nem tudják mit írnak mert ha nem élveznek el akkor már mi nők vagyunk a hibásak ugye bár de náluk a fürdés egy 10 másodperces öblítés azért mert ők nem tudnak adatlapot olvasni el várják hogy piti rozsaszalert natúr franciat kapjanak mikor alap dolgokba nem tartozik bele ! 

Aki nem tud adat lapot olvasni vessen magára:)

Egy nő már meg fogja a nemi szervetek és úgy el élvezték akkor ne hogy már egy nőt hibaztassatok gyerekek meg ne akarjátok 10szer el elvezni 

a higeniat meg tanuljatok meg mert ide jöttök budosen de fürdeni nem akartok de a nők legyenek veletek normális 

Meg amikor ovszer nélkül akartok aktust nem is tudom ti hol éltek 😂 Ujjazni akartok a körmeitek alatt meg a hónapos retek van szégyentelenek meg ti írtok véleményt 

Téma indítva: 2010.02.26., 2455 hozzászólás összesen