Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2017. június 07. 17:11

Sziasztok ! 🤗

Nagyon köszönöm a pozitív beszámolót 🙏

Én is jól érzem magam Veletek ! 👏👍

Egyébként mindenhez két ember kell...vagy három...😜 😉🔞

Várlak vissza benneteket akár a héten is 😘🤗

Millió puszik 😘💋

Luca

clauesgreg · Újonc (5 hozzászólás) · 2017. június 07. 13:54

*** Kérjük a reklám mellőzését! (Mia, Sziszi, Bambusz masszázsház) ***

Szokás szerint a rendszer töröl hozzászólásokat, ezen már meg sem lepődök, a véleményünk akkoris a lent leírt, és a valósággal megegyezik, és nem reklám, csak pozitív értékelése annak amit tapasztaltunk.

Sziasztok,

Mi már kétszer jártunk Lucánál (35), most újra itt van.

Első alkalommal nem volt ötletünk, amit kezdeményezően megoldott, a második alkalommal már konkrét elképzeléssel érkeztünk amihez örömmel csatlakozott. Az idő hamar elmegy, ha jól érezzük magunkat, sőt egy picit túl is léptük az időkeretünket, de ez egyáltalán nem okozott gondot.

A helyszin is igényes, nyugodt, kellemes, amit a képekeken láttunk azt kaptuk, élkőben még dögösebb.

Kedves, odaadó, és teljes energiával veti bele magát a dolgokba.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Kisjocika26 · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. június 05. 21:18

akkor hagyom...köszi az infot men30

Kisjocika26 · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. június 04. 11:42

Sziasztok!Noémiröl lennék kiváncsi azoknak a véleményére akik voltak már nála ? Előre is köszi 

gumipepüle · Újonc (6 hozzászólás) · 2017. május 30. 19:14

nem fogsz csalódni! 

fighter02 · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. május 30. 16:55

Sziasztok! Dönízről vélemény valakinek ? én a képei alapján szívem szerint elvenném feleségül! :)

Rendesgyerek · Újonc (22 hozzászólás) · 2017. május 20. 15:36

Vivienn32-t csak ajánlani tudom. Kedves, intelligens, ügyes. :)

Cpet7 · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. május 19. 03:42

Sziasztok 

Valakinek volt mar szerencséje Viviennel (32) vagy esetleg Petra (25)? Egy kis benfentes információt szívesen fogadnék a lányokról 🙂

Fred1 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. május 17. 22:27

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Szep Leona megyeķ meg puszi

Cpet7 · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. május 16. 04:12

Sziasztok Szombathelyen kihez érdemes menni? Aki külsőre es hozzáállás szempontjából is Okes ? ( nem hátrány ha popsi is van 😜 ) Köszöntem 

Törölt felhasználó · 2017. május 14. 04:30

Talán azt utálom a legjobban, amikor a kreol lányok fotóit fehérre photoshopolják. Előitéletektől mentes a gondolkodásom és természetesen tetszenek a dekorativ kreol lányok is.

De ha megtetszik egy lány és lebeszélem a randit, akkor elképzelem, hogy milyen lehet élőben, kicsit beleélem magam és az ajtóban állva esek pofára...

Szerencsére eddig mindig kellemesen csalódtam, de akkor is nagyon zavar ez a jelenség.

Törölt felhasználó · 2017. május 11. 20:02

Kicsit furcsa, hogy amikor rákérdeztem TS Barbie-ra, akkor hirtelen még két TS lány is hirdetni kezdete magát.

Félre ne értsétek, örülök, hogy sok lány közül lehet választani.

De szerintem erre a foglalkozásra is igaz, hogy többen szeretnének belőle megélni, mint amire kereslet van.

twentyone1010 · Újonc (21 hozzászólás) · 2017. május 07. 22:01

Van itt,vagy szokott lenni itt szombathelyen olyan lany aki benne van a csokolozasban és a puncinyalasban is?Mert sajnos meg egynel se tapasztaltam ezt a baratnő feelenget!

Törölt felhasználó · 2017. május 05. 00:58

Sziasztok!

TS Barbie milyen lehet élőben?

Priviben is jó. Köszi

Matyi66 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. május 04. 08:28

Csillánál, vagy Melindánál márt járt valaki? Megosztaná a tapasztalatait?

Karmma · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. május 02. 16:46

Kedves Úri ember 68kg van kiírva és nőiesen telt ☺️ szerintem az a férfi aki elolvassa az adatlapom és engem választ az tisztában van vele nem egy 50kg lányt választ . Nem vagyok 90 kg kedves vendégek gondoljátok töltök fel egy mérleges képet :) Szeptember óta hirdetek az oldalon 3 városban voltam eddig 7 hónap alatt egy vendég nem panaszkodott rám nem írtak fel a fórumra mivel a megbeszéltek alapján dolgozom minden vendég számára más tetszik friss képekkel rendelkezem a galériámba igényes tiszta a lakásom panasz nem esett rám . 

Köszönöm hogy vgig olvastátok minden kedves vendégnek további jó böngészést és szép hetet 

Csók Alexa😘

nagyárpi1 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. május 01. 17:15

Alexa amúgy tuti nem 65 kiló hanem kb 90

janeway4110 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. április 30. 18:30

sziastok!
keresek éjszakai lany szombathelybol.

ki ismer valaki?

burgi · Újonc (8 hozzászólás) · 2017. április 24. 23:52

Nekem tecccik ez a fórum :)

stack · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. április 23. 15:52

Hello Urak!

Soffy felkeresésén gondolkodom...Valakinek tapasztalat? Kösz