Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2017. március 08. 14:35

Nőnap alkalmából köszöntöm a hölgyeket!

Gub · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. március 06. 07:24

Szia!

Szerintem nem egyrol beszeltek... Van Mya és van Mia a korabbi hozzaszolasban szerintem ket lanyrol van szo.

kenyezteto69 · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. március 06. 05:21

Látom "kedves barátom"

sikerült eltévedni a nevek rengetegében..

Mi és Mya nem ugyan az, mint ahogy a véleményem sem ugyan az a két hölgy esetén.

Ha lehetne Mya-t megtartanám magamnak

zsoleszka11 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2017. március 05. 17:27

Hali! Többször is voltam Myánál , szerintem kissé valótlan amit írsz, korrekt hozzállás , odafigyelés és ténylegesen az van amit te akarsz, nálam egyszer se volt óra nézés vagy hasonló dolgok ! 

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2017. március 05. 13:47

Igen, ő nekem is gyanút keltett, mert ezekkel a képekkel közel öt évvel ezelőtt valóban egy pécsi lány hirdetett. Én főleg őket szoktam figyelni, mert ottani lányokhoz megyek a legtöbbször.

csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2017. március 04. 23:20

Az itt hirdető Sandra azt írja magáról, hogy teljesen új a szakmában, még nem dolgozott soha. A képei pedig nem úgy tünnek.

Lehet, hogy csak kölcsönözte őket? A képek alapján én egy régi pécsi hirdetőre tippelnék.

tétomy · Újonc (44 hozzászólás) · 2017. március 04. 17:12

Sziasztok,

Almánál járt valaki? Külsőre abszolút az esetem!

kenyezteto69 · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. március 01. 20:06

Kedves Makktársak

Nem tudom ki hogyvan vele...a mostani felhozatalból

Mya egy istennö,nagyon szakszerü masszázs...mindent kielégitö kényeztetés vár nála. Mia ellenben hogy is mondjam, nem ezt vártam...képek fedik a valóságot meg kell hagyni, de a szolgáltatás szinvonala kicsit futoszalagos.

Egy kis kölcsönös kényeztetést sem kaphat az ember, s ha közeledik az idö vége inkább keményebben rángat hogy tul legyél rajt, minthogy odaadóan....SAJNOS

Szóval cony és lia érdekelnének, várom a tapasztalatokat..

Törölt felhasználó · 2017. március 01. 14:16

Köszi az infot!!

linde3 · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2017. március 01. 12:50

A most épp Pamela néven hirdető (máshol Martina) 21 éves lányt nagyon nem ajánlom, ha csak nem akar valaki egy negatív tapasztalatot magának!

Peter39 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. február 27. 17:57

Sziasztok!

Sárvári hirdetőkről vélemények,tapasztalatok?Hozzáállás,kedvesség?

89765312 · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. február 27. 16:27

De aranyos vagy... 🤗 nagyon tetszik némelyik szóhasználtad.. 🤗☺😊😁

Mukunya01 · Újonc (78 hozzászólás) · 2017. február 21. 22:49

Egyetértek veled.
Én pl annak örülnék ha hétvégén lennének inkább mivel sokan szerintem akkor érnek rá jobban és ahogy megfigyeltem hétfőtől péntekig ez a ritkábbik a gyakoribb hétfőtől szerdáig vagy szerdától péntekig vannak.
Sajna a helyzetünket a sok időfoglalós is rontja :( sok hirdető panaszkodik a bejelentkezik de nem megy el emberkékre.
Érthető, hogy nehéz így egyeztetni.
Szerintem a Hölgyeknek le kéne az összes olyan számot tiltania amelyik szórakozik az időpontokkal csak elfogynának egy idő után.
Persze vannak kivételek amikor közbejön valami én is voltam már, hogy le kellett mondanom az időpontot de szerintem ez így korrekt, hogy vissza szólok.

Dinka76 · Újonc (26 hozzászólás) · 2017. február 21. 22:05

És a téli szex legfontosabb szabálya: akinek folyik az orra, az van alul :D

Amúgy inkább egy kis vitaindítás:

Kedves hölgyeim! Miért kell csak pár napot, max egy hetet egy-egy városban tölteni? Szinte küzdenünk kell az időpontokért. Ráadásul nekem is elég zsúfoltak a napjaim, van hogy egy-egy adott héten esélytelen azt a két órát felszabadítani, hogy nyugodtan élvezhessem egy kiszemelt társaságát. Valamint reggel fent van egy hírdetés, délután nincs, másnap este pár órára visszakerül, aztán megint eltűnik. Ilyen körülmények között én speciel nem tudok normálisan tervezni.

Szóval talán el kellene dönteni, hogy egy-egy futószalagos hét helyett nem lenne-e érdemesebb egy nyugisabb hosszabb időszakot választani, jobb logisztikázással. Minőségibb szolgáltasért szerintem hajlandóak lennénk többen is mélyebben a zsebbe nyúlni.

Uff, beszéltem...

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2017. február 21. 20:58

De a nátha viszonylag hamar elmúlik. Kihevered néhány nap alatt, aztán újra harcképes leszel. Az nem komoly.

Dinka76 · Újonc (26 hozzászólás) · 2017. február 21. 20:04

Mennyi kívánatos hölgy!

Én meg csak itthon egy zacskó papírzsepivel...

Utálom a megfázást :(

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2017. február 20. 18:06

Átérzem a csalódottságodat. Képzeld, hogy én mit érezhettem, mikor tavaly év elején kb. 200 km-es utazás után jártam hasonlóképpen egy másik, akkor éppen szintén Szombathelyen hirdető lánnyal.

Ha kíváncsi vagy rá, akkor megírom, hogy ki is volt az (most éppen megint Szombathelyen van). Ide a fórumba azért nem írnám ki, mert a beszámolókból egyébként az jött le nekem, hogy nagyon korrekt lány, emellett gyönyörű tetőtől talpig. Biztosan csak neki is közbejött valami aznap. Na mindegy. Elkönyveltem magamban azt a napot egyszerű városnézésnek.

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2017. február 13. 19:48

Mikor két évvel ezelőtt voltam nála, akkor szerintem valóban 75 kilós lehetett, olyan testalkata volt, mint a mostani képein, viszont azok már elég régiek (az első két képe adja vissza a legjobban, milyen volt 2015. január végén az ottlétemkor, mert mindkettő amatőr és retusmentes). Szóval nekem eszembe se jutott volna, hogy hátat fordítsak neki, főleg mert be se kellett mennem az ajtaján ahhoz, hogy lássam a testalkatát (körfolyosós lakásban fogadott még Kaposváron, ahhoz pedig neki kellett kijönnie a napfényes folyosó végére, hogy be tudjon engedni). Akkor azóta hízott volna? :O Azt nyilván nem várhatjuk el, hogy 55-60 kilós legyen, hiszen 180 centis lányról van szó. Nagyon magas, a 75 kiló teljesen normális lenne, de a 90 már tényleg sok neki is.

Szóval én jól éreztem magam vele, jófej és kedves lány, nekem megadta a barátnő feelinget. Engedtem, hogy rámfeküdjön, végig ő volt felül, imádtam, ahogyan hozzám simult. Alaposan felizgatott és nagyot élveztem :) Sok tapasztalata lehet neki, nem kezdő lány egyáltalán.

KZ · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. február 13. 15:50

Legalább jó volt?

gumipepüle · Újonc (6 hozzászólás) · 2017. február 06. 17:58

Bianka masszázsa tőkéletes!

Nagyon szép a csaj és kedves!

Ajánlott !

Téma indítva: 2010.02.26., 2452 hozzászólás összesen