Elején hozzátenném, hogy nem vagyok szombathelyi, átutazóban jártam felétek.
Virág (21) - a héten végre meglátogattam. Nem csináltam titkot abból, hogy a nyaralásom majd egybekötöm az ő meglátogatásával.
Na de akkor a lényeg:
Kapcsolatfelvétel: 2. hivásra már elértem, telefonban közvetlen meg érthetően elmodja azt ami a lényeg.
Környék/lakás: mivel, mint irtam, nem ismerem a várost, nem tudok konkrétumot adni, de maga a környék ahol rendel az rendezett, nyugis - parkolás megoldott.
Vannak olyan ''jelek'' ami alapján könnyen odatalál az ember. :) Lakás rendezett célra megfelelő.
Külső: mint a képein, nekem nagyon bejött, ott kerek, ahol kell! Elejétől fogva már közvetlen volt, nem az a karakter aki mellett néma az ember.
Hozzáállás: kezdem a legelején, amit telefonban egyeztettünk nem változtatott ugyanannyi rózsaszálat fogadott el. Barátnő feelinget hozza, ill. kiemelném
azt hogy jól csókol. Vele szemben a mércém talán magasan volt, mert olvastam róla beszámolókat több helyen ill. régóta terveztem hozzá, de ezt mércét bőven túlugrotta. Lehetőség amik adottak a programban elég bő.
u.i.: Direkt nem jeleztem neki, hogy ki vagyok innen az oldalról, - hamar tudná hogy ki vagyok - ugyanúgy mentem hozzá mint bármelyik vendég, tehát ugyanezek az élmények fogadtak volna, én ezt tartom még pozitivumnak + kiemelném még a már emlitett barátnő-feelinget.
Nem ragozom túl, nagyon elégedett voltam vele, igazi Virágszál felétek ő, vigyázzatok rá!