Amira 27
-Feküdj le, az ágyra - mondta.
- Csodálatos vagy, Drágám
Igazából a beszélgetésünk tő mondatokra korlátozódott. De én nem voltam kezdeményező , biztos vagyok benne ha akartam volna , beszélgetett volna velem. Picit zavart, hogy nem ajánlotta fel, hogy zuhanyozást.
Levette a melltartóját , én akkor már az ágyon feküdtem, továbbra is nyugalmi állapotban lévő nemi szervvel. A bugyi levételt, és a fazonra igazított intim szőrt,-ami egy vékony csík volt-, látványát már kényelmesen az ágyon feküdve élvezhetem.
Leült mellém és a kezével finoman elkezdte húzkodni a nemi szervemről a bőrt le, és vissza, egyáltalán nem sietősen, nem rángatta, mint más kolléga női akik azon vannak, hogy már ilyenkor élvezzen el a szerszám. Kb fél perc múlva, negyed merev állapotba kerültem. Kellemes vizuális látvány volt a jó formás, nem szilikonos keble. Úgy helyezkedett el , hogy a jobb melle a kezem ügyébe tudott kerülni. Így illik. Én franciázás közben mindig igénylem a kebel markolást. Azzal kiegészítve a franciázás élményét.
Butuska , szerény véleményem szerint az a nő, aki franciázás közben úgy helyezkedik el az ágyon, hogy a kebleihez, nem lehet hozzá férni.
Amira, úgy gondolta már felhúzhatja gumit. Egy pillanat alatt felcsapta. A kis méretű tv előtt, kb 8, 10 gumi volt kivéve a papír dobozából. Szerte szét voltak ott szórva.
Nagyon finoman elkezdet franciázni , szinte semmit nem éreztem, a gumi erősen gyengíti az élményt,de jó volt, mert a jobb kezemmel a jobb keble után kaptam, azt fogtam élveztem imádtam, akartam. A hosszú fekete egyenes haja a mellemhez ért, örültem, hogy egy ilyen formás hölgyet választottam. Fogtam a jobb mellét, mert az volt hozzám közelebb és a franciázás egész ideje alatt markoltam. Gyengében, erősebben. Újra meg kellet állapítanom, hogy az eredeti kebel érintése, össze sem hasonlítható a szilikonos cici tapintásával. Az a cici ugyan nagyon jól néz ki, meg meredeznek a bimbók az ég felé keményen, de érintésre jóval gyengébb mint az eredetinek. Nekem fontos,hogy a tenyeremben valóban jó tapintású formás keblet érezhessek.
-Szólj majd ha szeretnéd kezdeni-mondta a csaj ,és újra bekapta.
Szívta a szerszámom. A franciázó csaj mindig kellemes látvány, főleg ha az én nemi szervem szívja.
Tette a dolgát az ifjú hölgy , markoltam a jobb formás kis keblét, épen bele illet a tenyerembe. Rendkívül jó érzés keblek után kapni. Ezzel minden makk társam tisztában van.
Nagyon jó dolog, hogy vannak: Kicsi , nagy, logó, formás, eredeti és szilikonos keblek.Piszok nagy a választék. A tizennyolc éves hölgyek melleinek a érintése egészen más mint egy a tartását picit már elveszítő kebel érintése.Amira aki egy huszonhét éves hölgy. Az ő keble, tapintásra és látványra is tökéletes.
Behunytam a szemem és átadtam magam a cici markolás élvezetének. Feküdtem az ágyon, ő a nemi szervem fölé hajolt , mozgott a feje, láttam,hogy a kalapom időről, időre eltűnik a szájában.Jobbra fordítottam a fejem, a tévében, valami csaj énekelt, alig lehetett hallani. Szívta a nemi szervem. Férfinak mindig ünnep mikor egy hölgy a szájával ápolja, sajnos a gumi sokat elvesz a dolog élvezeti értékéből. De majd a barátnőm gumi nélkül. Szívta a párduc testű hölgy. A tévében megint valami csaj énekelt, élveztem a tudatott, hogy pár perc múlva szeretkezni fogok Amirával. Nem is bírtam sokáig várni, nagyon kívánta a nemi szervem már a puncit.Tele voltam tejel, napok óta nem jutottam hölgy közelébe. Ez olyan szörnyű!
-Szeretném kezdeni- mondtam
- Hogy szeretnéd?-kérdezte
-Hogy én vagyok felül válaszoltam.
Nálam már évek óta ez a műsor megy, először franciázás, kebel fogással, majd szeretkezés, úgy hogy én vagyok felül. Szeretkezés hátulról. Majd újra én vagyok felül, szeretem látni a hölgyek arcát, mikor beléjük engedem a tejem. Persze velem is sokszor előfordult már, hogy a kelleténél hamarabb köpködött a nemi szervem .Legközelebb változtatok a műsoron.
Amira fazonra igazított puncija kellemes látvány volt , és újra csak örömmel állapítottam meg, hogy rendkívül jó teste van, a kellemes egy kezes cicik felfelé álltak mint a cövek, nem lógtak.
Beigazította a nemi szervem a lyukába. Véletlenül rögtön kihúztam.
-Ne húzd ki- mondta Amira
Újra berakta. Alattam feküdt a csaj. Rögtön arra gondoltam,hogy szeretkezés közben kellemes vizuális látvány lesz a kettő keblét bámulni ahogy mozognak a lökéseim hatására. Csajozó pálya futásom újabb szép pillanatához érkeztem el.Nem tudom megunni a csajozást, kívánja a szerszámom a változatosságot. Szeretek, mindig más, és más hölgyekekel szeretkezni ezért boldogítok meg minden lyukat ami szembe jön, de csak egyszer.Legközelebb már a változatosságra szavazok, vagyis egy másik ifjú hölgyre.
Neki álltam , közben próbáltam kényelmesen elhelyezkedni a csajon, úgy, hogy a lehető legmélyebbre tudjam nyomni a szerszámom. A két kinyújtott kezemen támaszkodtam, középtempóban vertem. Amira jobbra hajtotta a fejét és a tévét nézte, egy lány énekelt. Úgy tűnt a csajt nem érdekli a tévé adás, mert becsukta a szemeit. Egy, egy erősebb lökésemnél hangosabban felnyögött.
A punci meglehetősen tágnak tűnt, szinte alig éreztem valamit a hüvelyből, vertem gyorsabban, keményebben, próbáltam, helyezkedni a csajon, talán jobban be tudom nyomni a nemi szervem, de akkor sem lett jobb! Mintha a légüres teret boldogítottam volna. A csaj nagyon rendben volt alattam, nagyon jó ifjú punci. Próbáltam kicsit bele feszíteni a szerszámom a lyukba, hogy érezem a hüvelyt. Méréskelt eredményre jutottam
Megálltam kebel fogásra, és szívni a bimbókat.Körbe járattam a nyelvem a mellen. . Gyakorlatilag úgy csináltam, ahogy Amira szívta a nemi szervem.Imádok kebel bimbókat szívni Nagyon mell centrikus vagyok.
Zavart, hogy szinte a légüres teret boldogítom, ezért meg szólaltam, először a szeretkezés kezdete óta.
-Hátulról szeretném- mondtam
Következő pillanatban már ott volt előttem, Amira formás popsija és a kitágult frissen boldogított lyukja. Nem nyomta lefelé a popsiját, láttam ahogy hívogatóan tátong a punci. Szuper jó volt!
Újra a csaj rakta be a nemi szervem, én természetesen megsimogattam a hölgy nemi szervét, majd jól eső érzésekkel lenyaltam az ujjaimról a sz*ftot. Keményen megmarkoltam a formás popsiját és boldogan elkezdtem verni , most már éreztem a hüvelyt. Ez már valódi szeretkezés élmény volt. Ezért járok hölgyekhez. Nagyon jó volt!
Gyorsan csináltam . Megálltam, előre hajoltam és az egyik keblét markoltam, meglehetősen keményen nyomkodtam a kezemmel. Kihangsúlyoznám, hogy Amira, nem szólt rám, mint más butuska hölgyek, akiknél még megérinteni sem szabad a keblet, mert érzékeny. Itt ilyen probléma nem volt, keményen markoltam a ciciket, egyszer a jobbat, egyszer a balt. Rendkívül jó volt a tapintása! Véletlenül kicsúszott a nemi szervem a meleg lyukból
-Eléveztél?-kérdezte Amira
-Nem. válaszoltam
Huncut módon le ellenőrizte a gumit, hogy valóban nem élveztem e el? Úgy tűnt a gumiban lévő friss tejem mennyisége nem utalt arra, hogy elélveztem volna. Nem lepődtem meg mert más alkalommal másik hölgy is ellenőrizte már, hogy nem e fröcsögött ki a tejem?
Minden rendben talált , vissza rakta a lyukába a szerszámom, ránéztem a tévére, megint egy csaj énekelt. Szuper jó formás test volt előttem,férfi szemet gyönyörködtető látvány. Gyönyörű szép szabályosan kerek popsi. Szeretek hátulról boldogítani hölgyeket. Felemeltem a kezeim a csajról, hogy nem fogtam a popsiját, úgy tettem a dolgom. Nagyon jó , és praktikus hátulról keményen verni a nemi szervem a punciba. Tökéletes pozíció, mert könnyen a lehető legmélyebbre lehet lökni a szerszámot. Leálltam a hátulról történő boldogítással , mert éreztem, hogy a tejem, el akar indulni a tökömből.
-Elélveztél?-kérdezte a csaj
- Nem csak leálltam- válaszoltam
- Hogy ne élvez el túl hamar.-mondta Amira
Nagyon okos vagy, Drágám.
A mozgás szünetében, újra a kebleit markoltam , és mivel fel figyeltem rá, hogy egyáltalán nem zavarja a kemény markolás, egyre szorosabbra zártam a tenyerem. Gyakorlatilag keményen, de mivel mellekről van szó, természetesen nem durván élveztem a ciciket.
A szeretkezésben volt egy rész, mikor nagyon felgyorsultam ,Amira is hallatta a hangját. Örültem, hogy nem fenyeget a veszély, hogy túl korán fröcsögök. Szabadon verhetem keményen , gyorsan. Piszok rossz érzés, mikor csak lassan óvatosan lehet a párzó mozdulatokat végezni, mert ha rendesen csináljuk már fröcsög is.
A pár napja termelődő kan tejem, nem akart még fröcsögni , ennek rendkívüli módon örültem.
Remek jó formás teste volt a csajnak, nem győzöm kihangsúlyozni, makktársaimnak akik szintén meg akarják majd .. Semmi súly felesleg nincs rajta, az tipikus, párduc testű kis formás mellű édes punci Jó filigrán testalkatú a csaj!
-Előröl szeretném befejezni- mondtam
Pozíciót váltottunk és már előttem is feküdt szét rakott lábakkal, és kitágult lyukkal. Berakta a nemi szervem. Rögtön éreztem,hogy így lényegesen inger szegényebb a puncija, szinte semmit nem éreztem, vernem is kellet gyorsan, hogy hajlandó legyen elindulni a tejem a tökömből. Azért annyira nem siettem, többször megálltam kebel markolásra, és mellbimbó szívásra. A csaj egyáltalán nem nézett a szemeimbe. Nagyon szép volt a hosszú gyönyörű fekete illatos haja. Vertem gyorsan, hogy elinduljon a tejem. Hiba próbáltam, elhelyezkedni a csajon, más szögből benyomni , nem éreztem többet. Keményen vertem. Próbáltam kicsit befeszíteni a lyukba . Véletlenül kicsúszott . Amira rögtön vissza akarta tenni.
Szerintem látta ,hogy átszellemült , a tekintetem. Gondolom épen elég tejet fröcsögtető férfit látott már.Így rajtam is felismerte, hogy köpködi a meleg tejet a nemi szervem. Tudta jól, hogy milyen arcot vág egy férfi miközben fröcsög a meleg teje.
-Elélveztél?-kérdezte
-Elélveztem- válaszoltam
-Sajnálom-mondta Amira
Jobb lett a volna a puncin belül elsülni, de így is tökéletes félórás alap szeretkezés volt.Adott törlő kendőt bőséggel, nedveset és szárazat is. Meztelenül kísért a bejárati ajtóhoz, egy idős botra támaszkodó férfi akkor sétált el,mikor kiléptem a lakásból. Lehet, hogy látta Amira ,nagyon jó formás kebleit, és fazonra igazított punciját.A popsija is nagyon jó formás! Tökélestes filigrán test alkatú ,a csaj.
- Szép napot- mondta búcsúzás képen
-Szép napot -válaszoltam