Kedves Hölgyeim!
Azért az éremnek két oldala van. Alapvető közgazdaságtan: a kereslet és a kínálat találkozásánál jön létre a piac. Néhány tróger végett nem kellene egy várost minősíteni, illetve néhány nem túl kedves hölgyemény miatt a lányokat se kellene egy kalap alá venni. Mi, mint vendégek is tudnánk rémtörténetek mesélni 5 éve folyamatosan kezdőként hirdető, még mindig 19 évesekről, telefonban mindent bevállaló, majd a vendéget pofára ejtőkről. Fotógaranciás, arccal hirdetők mellett hátrafordulás nélkül mennék el az utcán, illetve az osztrák határ közelsége se feltételezzen egyből mindenkiből tejjel-mézzel folyó Kánaánt. Példák-ellenpéldák.
Nem tartom magam olyan nagyon sokra, hisz én is igénybe vettem már itt hirdetők szolgáltatását. Nem nézek le egy hölgyet se a szakmája miatt. Próbálok figyelmes lenni adott keretek között. Az, hogy egy kis sütivel, csokival állítok be, remélem, hogy örömöt szerez. Amit kérnek, kif*z*tem, de ha megállapodunk valamiben, akkor miért ne várjam el, hogy az kapjam, ami f*z*tek? Vagy ennyire a pénz számít? Az árak sajnos sokszor nincsenek arányban a minőséggel. Egyes lányok túl nagyra tartják magukat, de a Föld nem körülöttük forog. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Nekünk se kellemes, hogy egy szolgáltató egy-két napot, vagy még annyit se tölt itt, majd sértődötten továbbáll. Előtte viszont a sérelmeit olyanon tölti ki, akitől tiszteletet kapna, és innentől megindul a két tábor köpködése.
Más városok fórumait olvasva azonban úgy látom, ez nem csak helyi konfliktushelyzet. Remélem, a villámlátogatók megtalálják más helyen a számításukat, és még jobban remélem, hogy Szombathelyt se fogják a minőségi hölgyek elkerülni. És ez nem minősítés a jelenlegi választékra. Addig meg nem tudok mást javasolni, kedves hölgyeim, fogjatok össze. Ha valóban, ismétlem VALÓBAN valami kis sza**ágót fogtok ki, akkor tájékoztatssátok egymást a telefonszámáról, mely feketelistára kerülhet nálatok. Ne fogadjátok, részesítsetek kegyeitekben másokat. Én se megyek vissza olyanhoz, akitől nem azt kaptam, amit elvártam volna. Ennyi...