Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
data · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. január 14. 19:23

Megkérdezném melyik csaj merrefelé lakik pl. nincs valaki főtér közelében a thököli úton, 14 emeletesben stb?

Törölt felhasználó · 2015. január 10. 18:33

Üdv!

Ma sikerült bejutnom, Kimberly-hez.  Kedves aranos lelkiismeretes lány. Azonfelül, szexi és csini. Köszönöm a vele töltött időt! Mindenkinek ajánlhatom nyugodt szívvel. 

25-8as · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. január 08. 12:34

sziasztok gabriellarol adtok informáciot

Törölt felhasználó · 2015. január 05. 21:34

az egy olyan pappír vagy több amiért a lányok oda vannak!

általában szám van rá irva, utánna pár nulla.

ne bonbonra és ne virágra gondolj :-))

data · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. január 04. 01:24

Már szóbajött képei alapján amit saját szememmel is tapasztaltam. Mia néhány képe a valósághoz képest erős túlzás.

azmere · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. január 03. 09:31

Sziasztok Makktársak!Én kérdezni szeretnék tőletek,azért itt teszem fel mert szombathelyi vagyok.Szóval bárki válaszolhat csak korrekt értelmes választ szeretnék kapni!Én még nem voltam f*z*tős hölgynél(eddig kimaradt).Az érdekel,írtok itt ,,Ajándékról"amit előtte vagy utána kell átadni,szóval ez mit takar,mi lenne ez?Ez érdekelne,köszönöm!!!Sziasztok

KANJOKER · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. január 02. 13:11

buék!

Törölt felhasználó · 2015. január 02. 09:07

Minden kedves ,szolgáltatást ígénybe vevő Úrnak Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

bigboy86 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. január 02. 08:28

hi tud valaki olyan lányt aki házhozz jön

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2015. január 01. 20:39

BÚÉK mindenkinek!

Remélem idén egy kis minőségi növekedés is várható, mert valljuk meg ez az év elég gyenge volt ebben a városban. Adok pár jótanácsot aztán mindenki döntse el megfogadja-e őket. 

Ne kísérletezzetek olyan új lányokkal akik úgy jönnek ide, hogy már ki van írva, hogy meddig maradnak a városban. Már a hirdetésből lejön, hogy le akarják húzni a népet és már mennek is tovább. Még a helyszínen az elején tisztázzátok hogy minden úgy van-e akkor ahogy a telefonba mondta a hölgy. Ha még az elején kéri az ajándékot akkor meg főleg jó erre rákrdezni mert az már gyanús. 

Voltam Hannánál amivel felrúgtam a saját magam által meghozott szabályokat. Oka annyi volt, hogy a telefonban mást mondott, mint a helyszínen de mire ez kiderült már késő volt, minden volt csak nem kellemes kikapcsolódás amit ígért. Oké, hogy fiatal és tapasztalatlan de aki így áll hozzá ehhez a szakmához az inkább ne csinálja. 

Törölt felhasználó · 2014. december 31. 21:36

BUÉK. minden csajnak!

guppinátor · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. december 31. 13:24

Minden Kedves Szombathelyi hírdetönek Békés,Boldog,és partnerben gazdag új évet kívánok

Törölt felhasználó · 2014. december 27. 16:10

Meg én nem irok roszat a lányokrol őrűljünk hogy vanak ijen lányok is

Törölt felhasználó · 2014. december 27. 16:07

Miért baj ha valaki ezt szereti a lényeg az *ny*gi minden ember mást szeret nem mindenki egyforma

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. december 27. 10:47

..és mi van akkor ha csak 13 percig lehet?

Törölt felhasználó · 2014. december 26. 23:18

Be válalos lányt tud valaki nekem?

peti24 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. december 25. 15:40

Boldog Karácsonyt mindenkinek :D :D

Törölt felhasználó · 2014. december 19. 20:25

Kendra azért nem épp igy néz ki mint a képeken bőven van rajt plussz kg,ettől függetlenül nagyon aranyos szinte barátnő filinges,akinek ez bejön tudom ajánlani

tomfekete111 · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. december 19. 19:01

Hello Glóriát páran dícsérték én is tervezem hogy meglátogatom,Kendra képei érdekesek számomra.

Bulifickó · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. december 17. 22:26

Köszönáöm! Nem akartam Miát megbántani, remélem nem ezért ne, látható most! Akik ismernek az itteni lányok közül, tanúsíthatják, hogy soha nem bántottam senkit! Nagyon tetszik, nagyon szemrevaló lány. Lehet rosszul fogalmaztam. A ruhás képei "agyon csapják" a szexi fehérneműseket! Ennyi! Bocsánator kérek, ha félreérthető voltam!

Téma indítva: 2010.02.26., 2446 hozzászólás összesen