Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. szeptember 06. 15:39

Tudod van olyan réteg, akikkel nem kell foglalkozni.

Akiben annyi gerinc sincs hogy az orrod előtt írja le a chaten, akkor nincs miről beszélni és ez az igazi szegénységi bizonyítvány :)

Amikor fent vagy lapít, amikor lelépsz köpköd, sajnos sok ez a réteg és nem véletlenül van annyi kukkoló akik csak belépnek és olykor napokig fent vannak.

Velem ugyanezt eljátszotta akkor, amikor még velem is spanolt (persze nem "úgy" mert én pasas vagyok), tőlem kérdezte, hogyan kell másolni írást stb. majd amikor kiléptem a privát (!) beszélgetést másolt be közösbe...azóta én nem is tárgyalok vele kül.képp.

...és bele se megyek abba mennyire szabályszerű az, ha egy itteni lányt járatnak le úgy, hogy nem is voltak nála látogatóban. Mert ha volt és valami nem tetszik neki normális stílusban leírja az úgy ok, mert mindenki mindenkinek nem tetszhet, de ismeretlenük sokak előtt negatív hírét kelteni senkivel sem ép dolog.

Ha a Te hitelességet sőt létezésed kétségbe vonták akkor arra már ki se térek hogy neki miért vannak több nevei, és a dusit miért is tiltották...

Másik, téged ócsároló illetőről nem is mondok semmit, mindenki tudja hogy a VL bohóca a képzelt v. valós betegségeivel meg az egyéb dolgokkal amik miatt nem tud normális vendég lenni.

Ennyit erről, ha van valakinek kérdése, észrevétele stb. akkor menjünk át az itteni VL-es dühöngőbe... :)

Szombathelynek meg üdv. :)

vendetta · Újonc (49 hozzászólás) · 2014. szeptember 06. 13:14

Jó lenne kedves Nebáncsvirág a sajat kis *** moderálva *** életeddel lennel elfoglalva, nem az enyémmel.

Fél éve még a *** moderálva ***,és miutan kiderült milyen ember is vagy,pattintotalak,utana már egyböl én lettem a *** moderálva ***,engem *** moderálva ***.

Jó lenne ha ezen elgondolkoznal.És ha én annyira *** moderálva *** vagyok,a drága idődböl ne pazarolj rám egy percet sem!

Foglalkozz hozzád "méltó" emberekkel.

Jó szórakozast.

loki1129 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. szeptember 02. 12:48

A teltebb lányok közül való. Kicsit f*tószalagszerű a sz*lg*lt*tás. Egyszer elmegy kategória.

Pécsipasi43 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. szeptember 01. 10:38

Sziasztok, a héten a városotokba látogatok, és érdeklődni szeretnék hogy kit ajánlotok a fegyelmembe. Ne legyen ork......

balika24 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. augusztus 31. 11:24

Szaffirol van infoja valakinek ? :)) meglátogatnám.:))

Castor fiber · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. augusztus 30. 10:09

Egy elhízott ***moderálva***. A képeken csak a nagy mellek látszanak, amik köldökig lógnak a valóságban . Meglátod és rosszul leszel .

nagymagas · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. augusztus 29. 11:44

Sziasztok!

a Dzsenifer nevű hölygnél volt már vki? tud vmi infót adni bki is? megköszönném

Ivanhoe · Újonc (11 hozzászólás) · 2014. augusztus 29. 10:40

Tévedsz. Nagyon sokféle tapasztalatom van, elképesztően jók, nagyon jók, jók, elfogadhatók, rosszak, és olyanok, mint Te, Kimberly. Abban van igazad, hogy az utóbbiakról többet írtam. Mivel volt kérdés rólad, ezért megosztottam a saját tapasztalatom, ez ennek a fórumnak a funkciója, egyfajta minőségbiztosítás, tájékoztatás, és Te is okulhatnál belőle.

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. augusztus 28. 10:52

Ivanhoe neked csak rossz tapasztalataid vannak... Mindenkivel rossz, sőt egyenesen szörnyű volt. Nem gondolkodtál még el azon, hogy hogyan éreznéd magad a bal oldalon?

Mindenkit csak fikázol, elolvastam az eddigi besziket...

Ivanhoe · Újonc (11 hozzászólás) · 2014. augusztus 27. 23:36

Kimberlyt nagyon nem ajánlom. Unott, finnyás, passzív, kedvetlen és csak rosszat tudok mondani a viselkedéséről. Szörnyű volt, szörnyű! Sajnálom, hogy nem hagytam ott, de a probléma az volt, hogy kinézetre nem rossz. Nem rendkívüli persze, de nem annyira jó, mint a képei. De hogy hogyan fog viselkedni, az az első percben még sajnos nem látható. Összességében legroszabb élményeim közé tartozik az életemben.

Robbie · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. augusztus 24. 17:08

Üdv Guru! 

Arra célzol, hogy aki benne lenne veled, egy szombathelyen hírdető hölgyet közösen megd*gni? 

Mert akkor én veled tartok erre az akcióra :P 

Robi

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. augusztus 22. 15:36

ő még hirdet?

Azt hittem már abbahagyta v. más néven van valahol

guru111 · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. augusztus 22. 08:56

Leveleket privibe küldjétek..

guru111 · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. augusztus 22. 08:55

Üdv!

Bevállalos embert keresek aki benne lenne egy itt hirdető hölgy közös *** moderálva ***....

Guru

Törölt felhasználó · 2014. augusztus 19. 19:36

Hali!  Én Győrben jártam hozzá, akkor bent volt a felső 10%-ban.  Szereti a vad szexet. Kipróbálni mindenképpen érdemes aztán vagy tetszik vagy nem.

Nálatok nincs valami nagy fölhozatal az biztos.

Törölt felhasználó · 2014. augusztus 17. 21:56

A múltkori délelőtti kudarc után ma dél körül próbálkoztam. 2 helyre kopogtattam be a képek és a lányok közt köszönöviszony sem volt.Az egyik egy szakállas trükkel próbálkozott a másik egész korrekt volt, de ahhhhhhhhhhhhhh. . . .

Most bánom, hogy kihagytam Crazy-t:-((((

duracellNyuszi · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. augusztus 16. 19:27

Nem értem,sokan mit képzelnek magukról!!!  Aki ki találta,hogy el megy és megdug 1 nőt gumi nélkül! eggyáltalán,hogy jut ilyen az eszébe.. Szörnyű,de a gáz az,hogy némelyik nő ezt még be is válalja némi plusszért!!! Undorító,írtózom az ilyentől!Nem hiszem el,hogy nem félnek a betegségektől! na de ezt ők tudják!!! majd akkor is mondják,hogy járnak orvoshoz amikor már túl késő!!!... Na meg a kamus emberek,az még egy szép dolog,bejelentkezik a hölgyhöz és cseszik vissza írni! Nahát milyen világot élünk....

Ray33 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. augusztus 13. 08:03

A mult heten egy Mia nevű Lánnyal voltam és ő volt a 8 lány akiő közül én voltam a legelragadobb ellenállhatatlan leggyonyorubb teremtes.Olyan kedves volt hogy nehez volt eldontenem hogy szépsége vagy kedvességge vagy az agyba volt vele a legjobb minen ***moderálva*** megerte egy elmenyém volt vele

Ray33 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. augusztus 12. 08:04

Voltam nála egy hónapja és azt kell mondjam gyönyörű és csodaszép lany de rideg és embertelen az agyban majdnem hogy teljesen mozdulatlan  voltam meg 3 olyan lannyal aki ismerte öt és mind uralta mondanám hogy a feltekenyek rá csupán de tartozó tőle nem ez Áll A háttérben .Fiatal csodálatos lany vagy és lehet mindenes meg van de azért a többiek is emberek.

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2014. augusztus 11. 20:04

Én így látatlanban erre annyit mondanék, hogy örülj ha valaki eljut az alkuig. Én nem szoktam alkudozni, én felhívom a lányt és ha sokallom amit mond akkor mindenféle alkuszándék nélkül megköszönöm az infót és elköszönök. Ennyi. Amíg vannak olyanok akik megcsinálják ugyanazt x rózsaszálért addig nem megyek el máshoz aki ugyanezt x+3-4-ért akarja csinálni nézzen ki bármilyen jól is. 

Nem vagyok tisztában a te rózsaszálképzéseddel ha ez korrekt és abból akarnak alkudni már telefonban akkor mondj nemet, ha személyesen akkor szintén. Nincs ezzel probléma, elvégre ez nem piac. 

Téma indítva: 2010.02.26., 2446 hozzászólás összesen