Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
balika24 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. október 15. 21:49

Tiffanyrol info valakinek?:)

cicifüggő · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. október 15. 21:41

Köszönöm a válaszokat!

Hank · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. október 14. 21:03

pár hónappal ezelőtt voltam Sisy-nél, nagyon szép a bőre, a képeken tuti Ő van. jó program ,ha bírod a nagyszemű tekintetet, akkor neked be fog jönni!

Ja és ha kedves vagy, ő is az !

Hank · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. október 14. 20:58

helyes roma csaj, szolizott test, hegyes cici, szűk punci, nem rosssz, a képek talán róla készültek, azok alapján nagy csalódás nem fog érni! nekem tetszett

sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2013. október 14. 08:53

Szerintem a legjobb!

leopold stotch · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 13. 22:39

Lészy !

Mikor leszel lgközelebb elérhető a Perint parti kuckóban?

Voltam Nálad pár alkalommal, és nagyon mennék újra! :P 

cicifüggő · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. október 13. 21:47

Nati-nál volt valaki, vélemény?

hamilton · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 13. 10:18

Sisi nevű hírdetőnél járt már valaki ? 

twentyone1010 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. október 12. 18:19

ez a dzsina vagy mi nőnek tartja magát?

Törölt felhasználó · 2013. október 12. 11:22

Rubint szexpartneren kívül kit tudnál még ajánlani?

sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2013. október 12. 06:27

Nem csak Rubintunk van,szerencsére.Sajnos néhány lány kivételével sablonos az egész. Unottak,alig várják, hogy túl legyenek rajta.Nem is tudnak egy helyen sokáig megmaradni.Becsüljük meg a jó helybéli lányokat.

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. október 11. 16:44

Lészinek igaza ,azert mert lyukra futottál pár átverős lánnyal nem a lakást kell leszólni,mivel szemékyre szabott ki milyen.

Lészy · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. október 11. 15:43

Kedves STRIGX...Én Lészy vagyok..És én is a Rohoncin szoktam dolgozni,és szomorúan olvasom,hogy a lakást egy lány miatt elitéled,és sajnálom,hogy negativ élménnyel távoztál,de kérlek ne ocsmárold a lakás hirnevét egy személy miatt! :)Köszönöm puszi

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2013. október 11. 15:34

Deborah-nál voltam, mégsem ugyanaz mint Alicia, a múltkori amatőr képei közelebb voltak a valósághoz de élőben még sajnos így is elég más a kép. De a mostani képei neki is meg Aliciának is kamu képek. Nekem annyira nem jött be. 

Kiránál is voltam, a csaj fiatal és rendben van, de a hozzáállás meg maga az egész körítés egy katasztrófa. Már az elején érzed, hogy legszívesebben elküldene a fenébe, nehezére esik minden, egyszóval katasztrófa.  

Most megfogadtam mégegyszer meghallom telefonban, hogy Rohonci út többet oda nem megyek. Utálom a futószalag efektust. 

bújóscica · Lelkes újonc (71 hozzászólás) · 2013. október 11. 14:58

Keressetek rá Alicia és Deborah fotóira a neten, érdemes!

zsoleszka11 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2013. október 08. 14:00

Aki Debora néven hírdet az nem Alicia egy másik hirdetése ?? Létezik a Debora nevű hölgy??

winterg · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. október 02. 10:45

Hello Mara!

Olvastam a válaszodat.Örülök,hogy reagáltál.Nem szeretnék parttalan vitába bocsátkozni,ezért arra kérlek,hogy a legközelebbi szombathelyi látogatásod alkalmával az "igazi" képeid mellé,tegyél fel egyet magadról is,és majd a hites publikum eldönti,hogy az "igaziak" valódiak-e!

Mert továbbra sem tartom tisztességesnek az agyonretusált,műtermi,ill. a nem valós képek sajátként történő publikákását.Végül is ez majdnem plágium.... :-)))!

Akkor inkább hirdess kép nélkül,és dolgozzon a kuncsaftban a fantázia.Bár nem tudom,hogy az esetedben mikor nagyobb a csalódás.... :-(

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 01. 11:15

Kedves érdeklődők!

Most vettem észre, hogy a telefonszámom ideiglenesen ki van kapcsolva. Intézkedem!

Sűrű elnézésem azoktól, akikkel tegnap időpontot egyeztettem.

katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 08:37

Nem minösitek  senkit ha  nem kostolsz be akkor nincs ez a reakcio...részemröl... meg külömben is, a kissebb dolgom is nagyobb annál h veled  itt vitázzak.....Szerintem meg mindenkinek szuvenir joga milyen képeket rak fel magárol, na és persze mibe....bocs de nekem dolgom van nem érek rá itt veled csacsogni   :D

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 07:59

A lényeg az, hogy te is cikinek láttad, mert a kolleginával gyorsan leszedetted a képet még tegnap......  de a szövegemhez foggal körömmel ragaszkodsz. Nincs ezzel semmi baj csak annyi, hogy még neked áll feljebb és te minősítgetsz mindezek ellenére. Használd egészséggel! ;)

Téma indítva: 2010.02.26., 2446 hozzászólás összesen