Tiffanyrol info valakinek?:)
Szexpartner fórum szombathely
Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
balika24 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. október 15. 21:49
cicifüggő · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. október 15. 21:41
Köszönöm a válaszokat!
Hank · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. október 14. 21:03
pár hónappal ezelőtt voltam Sisy-nél, nagyon szép a bőre, a képeken tuti Ő van. jó program ,ha bírod a nagyszemű tekintetet, akkor neked be fog jönni!
Ja és ha kedves vagy, ő is az !
Hank · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. október 14. 20:58
helyes roma csaj, szolizott test, hegyes cici, szűk punci, nem rosssz, a képek talán róla készültek, azok alapján nagy csalódás nem fog érni! nekem tetszett
sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2013. október 14. 08:53
Szerintem a legjobb!
leopold stotch · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. október 13. 22:39
Lészy !
Mikor leszel lgközelebb elérhető a Perint parti kuckóban?
Voltam Nálad pár alkalommal, és nagyon mennék újra! :P
cicifüggő · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. október 13. 21:47
Nati-nál volt valaki, vélemény?
hamilton · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. október 13. 10:18
Sisi nevű hírdetőnél járt már valaki ?
twentyone1010 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. október 12. 18:19
ez a dzsina vagy mi nőnek tartja magát?
Törölt felhasználó · 2013. október 12. 11:22
Rubint szexpartneren kívül kit tudnál még ajánlani?
sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2013. október 12. 06:27
Nem csak Rubintunk van,szerencsére.Sajnos néhány lány kivételével sablonos az egész. Unottak,alig várják, hogy túl legyenek rajta.Nem is tudnak egy helyen sokáig megmaradni.Becsüljük meg a jó helybéli lányokat.
noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. október 11. 16:44
Lészinek igaza ,azert mert lyukra futottál pár átverős lánnyal nem a lakást kell leszólni,mivel szemékyre szabott ki milyen.
Lészy · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. október 11. 15:43
Kedves STRIGX...Én Lészy vagyok..És én is a Rohoncin szoktam dolgozni,és szomorúan olvasom,hogy a lakást egy lány miatt elitéled,és sajnálom,hogy negativ élménnyel távoztál,de kérlek ne ocsmárold a lakás hirnevét egy személy miatt! :)Köszönöm puszi
Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2013. október 11. 15:34
Deborah-nál voltam, mégsem ugyanaz mint Alicia, a múltkori amatőr képei közelebb voltak a valósághoz de élőben még sajnos így is elég más a kép. De a mostani képei neki is meg Aliciának is kamu képek. Nekem annyira nem jött be.
Kiránál is voltam, a csaj fiatal és rendben van, de a hozzáállás meg maga az egész körítés egy katasztrófa. Már az elején érzed, hogy legszívesebben elküldene a fenébe, nehezére esik minden, egyszóval katasztrófa.
Most megfogadtam mégegyszer meghallom telefonban, hogy Rohonci út többet oda nem megyek. Utálom a futószalag efektust.
bújóscica · Lelkes újonc (71 hozzászólás) · 2013. október 11. 14:58
Keressetek rá Alicia és Deborah fotóira a neten, érdemes!
zsoleszka11 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2013. október 08. 14:00
Aki Debora néven hírdet az nem Alicia egy másik hirdetése ?? Létezik a Debora nevű hölgy??
winterg · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. október 02. 10:45
Hello Mara!
Olvastam a válaszodat.Örülök,hogy reagáltál.Nem szeretnék parttalan vitába bocsátkozni,ezért arra kérlek,hogy a legközelebbi szombathelyi látogatásod alkalmával az "igazi" képeid mellé,tegyél fel egyet magadról is,és majd a hites publikum eldönti,hogy az "igaziak" valódiak-e!
Mert továbbra sem tartom tisztességesnek az agyonretusált,műtermi,ill. a nem valós képek sajátként történő publikákását.Végül is ez majdnem plágium.... :-)))!
Akkor inkább hirdess kép nélkül,és dolgozzon a kuncsaftban a fantázia.Bár nem tudom,hogy az esetedben mikor nagyobb a csalódás.... :-(
gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 01. 11:15
Kedves érdeklődők!
Most vettem észre, hogy a telefonszámom ideiglenesen ki van kapcsolva. Intézkedem!
Sűrű elnézésem azoktól, akikkel tegnap időpontot egyeztettem.
katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 08:37
Nem minösitek senkit ha nem kostolsz be akkor nincs ez a reakcio...részemröl... meg külömben is, a kissebb dolgom is nagyobb annál h veled itt vitázzak.....Szerintem meg mindenkinek szuvenir joga milyen képeket rak fel magárol, na és persze mibe....bocs de nekem dolgom van nem érek rá itt veled csacsogni :D
gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. szeptember 30. 07:59
A lényeg az, hogy te is cikinek láttad, mert a kolleginával gyorsan leszedetted a képet még tegnap...... de a szövegemhez foggal körömmel ragaszkodsz. Nincs ezzel semmi baj csak annyi, hogy még neked áll feljebb és te minősítgetsz mindezek ellenére. Használd egészséggel! ;)