Szexpartner fórum szombathely

Szombathelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
premier plane · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 19:10

Még jó ,hogy vannak Stellának és még sok  csajnak szabályai.Akinek nincsenek,az egy retek ,baktériumtemető.Az aki korlátok nélkül teszi a dolgát ,az sok mindenkinek ,vagy mindenkinek megteszi azt ,amitől bárki ,bármit elkaphat.Én olyan csajhoz nem is mennék és nem is megyek .Nálam az NF is ki vn zárva!Csak utánna kéne olvassni pár  dolognak a neten és mindjárt többen így gondolkodnának  .

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 23:35

Biztos lehetsz benne, hogy lány küldte moderálásra! ;)

Hank · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 21:09

Már látom, miért kevés a hozzászólás (moderálás). nem tudom kit sértettem meg, az igazság felszabadít!

A fotógarancia csak egy szlogen?

Hank · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 21:35

Sziszinél jártam, ó de jó volt, vigyázni rá!

Aki a Mara nevü hölgy nem igazán hasonlít a fényképéhez, aki szereti a meglepetéseket, bátran mehet!

Angiról írhatna vki!

a Mesinél még sosem voltam, még nem jött össze! Remélem érdemes

αттιкα · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. augusztus 08. 11:15

Szaffira lennék kíváncsi, valakinek valami véleménye esetleg róla? :)

balika24 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. augusztus 07. 10:32

Kirárol vagy Szaffirol info valakinek?:)

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 07. 07:10

Stella egyáltalán nem ajánlott kategória,unott látszik hogy muszályból csinálja és szabályai vannak meg nézi az órát,Én biztos többet nem megyek hozzá.

ktamas · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. augusztus 04. 08:47

Puszi Gyöngyszem minden egyes lábujjára:-)

Brúnó · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. augusztus 03. 16:26

Ajánlott kategoria csak nehezen elérhetö.

balika24 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. augusztus 03. 06:35

Mesiröl info valakinek?:)

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2013. július 29. 17:41

Voltam nála, ajánlott!

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. július 27. 17:51

Te kérdeztél, én meg normálisan válaszoltam. Nem légbőlkapottan, meg nem hallomásból írtam amit. Ez tapasztalat.

Katica · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. július 27. 17:41

igen, igazad van ezt elirtam valoban szabálysértés. mondom nekem csak az fura h egyből őket emlitetted, nem a lányokat. nem akarok vádaskodni. sőt, mindenkinek nyugodt melót!

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. július 27. 17:32

Jah még egy dolog!

A lány nem bűncselekményt követ el, hanem szabálysértést. ;) 

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. július 27. 17:28

Nem véletlen tértem ki rájuk!

Anno, dolgoztam én is str*cinek és volt is belőle rendőrségi ügy, nem kicsi.  Tehát, ez ügyben nem szorulok tájékoztatásra, tapasztaltam, átéltem sokmindent.

Szumma szummárum........A rendőrséget nem a lányok érdeklik, hanem a str*cik, azért a lányokat viszik be, mert azon keresztül jutnak el a menedzserig.............

Leegyszerűsítve: Amig stricinek dolgozol, sokkal nagyobb esélyed van rendőrkézre kerülni, mint nélküle. ;)

Érteném a vádaskodásod abban az esetben, ha a str*gók mellett érvelnék. De így, ebben a formában nem találok benne logikát.                                                                    " Az igazság, suttogva is igazság marad!"

Katica · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. július 27. 16:51

gyöngyszem érdekes hogy kapásból a menedzserekre tértél ki...csak nem te is az vagy? ha razzia van minket lányokat visznek el elsőnek mert ugyanugy bűncselekményt követünk el, a menedzser kérdés itt másodlagos...de most már értek mindent, elszóltad magad! ;)

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. július 27. 16:31

Amikor az a bizonyos fagyi visszanyal,akkor fog meglepödni mindenki,idő kérdése.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. július 27. 14:23

Van aki tud,mert esetleg tapsztalta már, hogy...........meg van aki tudni vél!

Nem foglak megingatni a hitedben, mert az hosszas írást igényelne, nekem meg arra most, se időm se energiám. ;)

Katica · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. július 27. 11:37

vagy talán annyiban más a módi hogy szépen feldobják egymást a konkurensek, a rendőrségnek fogalma nincs arról éppen mi hol történik ha valaki nem adja le nekik az infót! ;)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. július 27. 10:51

Szia!

Nagyon jól értesűlt vagy, errefelé más a módi! :) Hála istennek, legalább így féken vannak tartva a menedzserek, nem úgy mint más városokban.

Na, azért annyira kevesen nem vagyunk, igaz hétvégén egy kicsit megcsappan a létszám, de hétköznap 35 felett van a hirdetők száma.

Ez egy 80 000-es lélekszámú városnak szeintem nem kevés. Pl: Pécs 200 000-es és ahogy mostanság néztem 65 hirdető van.

Egy kis matek és látni, hogy 1 szolgáltatóra jutó vendégek száma több Pécsen.  Pécs csak egy példa volt.  :)

Téma indítva: 2010.02.26., 2446 hozzászólás összesen