Sziasztok !
Én nem akarok igazán ebbe a témába belefolyni mert véletlenül a regisztrációm is rossz lett és így lány helyett fiú hírdetőként szerepelek !Szóval Gabi vagyok az apróban hírdetek .Nem ismerem egyik szombathelyi lányt sem pedig én nem költöző madár vagyok ,meg korosabb is meg nem is top modell,de azt tudom ami itt megy az egy gyalázat .Tavaly többször is kiálltam én is lányok mellett vagy inkább a szakma melett ,nem tudom kedves Rubint érdemes e ?Magad megvédeni igen azt kell!De lehet a többiért nem kapsz köszönetet.A fórumhoz hozzászoló vendégekről meg annyit ,mindenki nézzen egy kicsit magába és gyakoroljon Önkritikát.Párszor már leírtam ,a diszkréció a legfontosabb ebben az iparban ,miért kell kiírni ki melyik utcában dolgozik ha nem érzitek jól magatok a lánynál vagy ha nem tetszik miért nem fordultok sarkon és hagyjátok ott és kerestek nektek megfelelőt!Miért kell fikázni !Azt hiszitek a lányoknak kellemes amikor egy olyan pali áll az ajtóban aki éppen nem szuper modell ,vagy mondjuk nem a herceg fehér lovon .Nem de mi szolgáltatunk és nem vagyunk egy formák ,mondjuk a lehúzásról és a többiről beszélhetnénk ,de a vendégeink sem mindig fair play játékosok hát én így gondolom az érem mindkét oldalának van rossz és jó tulajdonsága egyaránt.Azért azt megjegyezném Szombathely lejáratása nem annak az 5 vagy 6 fix szombathelyi lánynak köszönhető . Ami pedig nem elhanyagolható szerintem mindenki próbálja magát olyannak felvállalni amilyen ,mert nem mind arany ami fénylik ,és a külső nem minden bár biztosan sok férfinak ez számít ,de erre azt szokták mondani kinek a pap kinek a papné!Kívánok mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és szeretetet,de nem csak Karácsonykor !A továbbiakban nem kívánok senkivel vitatkozni így minden véleményt elolvasok de senkinek nem fogok válaszolni !Sziasztok Gabi