Szexpartner fórum szekszárd

Szekszárdi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Castorp · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. június 11. 18:47

Roxi 18-ról szeretnék érdeklődni mik a tapasztalatok?

Próbáltam többször hívni telefont sem vette fel, nem tudom ez egy koncepció lehet nála, vagy csak véletlenül alakult így :)

Ha valakinek sikerült eljutni hozzá írhatna .

Szeni · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. június 14. 16:07

Sziasztok. Kriszta 19 vagy Amanda a jobb választás? Mik a tapasztalatok? 

Köszi

Zollee89 · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. június 15. 06:53

Legjobban jársz ha elkerülöd mindkettőt, együtt dolgoznak, múlthéten voltam Krisztánál, de futószalagon megy az egész... Mikor megérkeztem már akkor ült valaki kint, elkezdödött az "akció " csörög a telefonja, kiment, egy darabig a folyosón beszélgettek, majd bent is közben a telefonjával babrált, feloltoztem és ott hagytam... 

Róka_01 · Újonc (47 hozzászólás) · 2015. június 15. 07:40

Ez így igaz! Diszkréció semmi.Ha nem Krisztához mész akkor is vele találkozol,Ő a "madam". Folyamatos telefonálás közben. Lényeg, előre tedd le az ajándékot és mielőbb csá!

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 16. 03:07

Hi Skacok!

Én is abba a hibába estem, hogy nem hallgattam az előttem szolokra,
Róka_01, Zollee89 re, így saját bőrömön tapasztalhattam Kriszta 19 és Amanda / 1hete még Kitti néven és másik számon futatta magát/ vendégszeretetét.
Gondoltam szerencsésebb leszek mint az említett 2 úr, hát nem, jól pofára ejtettek.
Felutaztam Mohácsról, a megbeszélt időre , a MegaC... elöl hívom mire Amanda benyögi, hogy 3 órán keresztül nem ér rá mert vendége lesz. Kisebb szóváltás, és egyszerűen kinyomja a telefont, és többet nem veszi fel. Csinos fogadtatás.
Hazafelé nem hagyott a dolog próbálkoztam csörgetni, de ki volt kapcsolva a telója, kb. 1,5 óra után kegyeskedett felvenni és azt mondta most már tud fogadni.
Mivel ilyen kedvesek voltak én is viszonzom. Al Capone-t is elkapták , akkor a következő napokban mindenki saját belátása szerint járjon M.Centrum -ba.
Csak azért írtam le mert nem veletek akarok kib*szni, ezt a 2 "hölgyet" tanítatom jó modorra.

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. június 16. 14:11

Csak ezért felutaztál Mohácsról?? Nem értelek, Pécs közelebb van és kb. 10x annyi választék, de te tudod. Amúgy meg nemtom mit vártok egy kisvárosban a szűkös "állandó választék" mellé érkezik két fiatal, egész jó adottságú leányzó .. hát szinte garantált a "futószalag feeling" nekik meg ugye érdekük is hogy így legyen. Valszeg hamarosan (ha elszállt az újdonság varázsa) úgyis tovább állnak.

Bence33 · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 16. 15:57

Saját magadnál voltál? ;)

Andrey · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. június 16. 16:02

Sziasztok!

Nem szorul rá a védelmemre, de Melindával kapcsolatban minden dícséret igaz! Kedves, közvetlen és a masszázs - minden egyéb mellett - SZUPER! Sokszor megyek még hozzá!

Üdv mindenkinek

Bluefox · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 19. 13:35

Szia! 

Melindáról írj kérlek bővebbet!

Joci26 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. június 22. 18:12

Sziasztok!

Melodyról van infótok? 
Várom válaszotokat!

Andrey · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. július 02. 11:10

Sziasztok!  Ha fiatal lányt keresel, Bianka és Evelin ajánlott. Csinosak, kedvesek tiszták és nagyon szexik. Jázmin és Bella  is csodálatos, de rajtuk kicsit több a fognivaló! Üdv 

Ferko56 · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. július 12. 13:00

Üdv. Viki22 hova tűnt ? "nagyon" hiányzik.

szazeves · Újonc (26 hozzászólás) · 2015. július 22. 14:24

Évi 40-nél volt már valaki? Vélemény?

altrix · Újonc (35 hozzászólás) · 2015. július 22. 14:38

Ő engem is érdeklen, ha van info kérlek osszátok meg!

Gázabá · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. július 31. 18:14

Volt már valaki Dórinál? Esetleg a paksi Michaellaról vélemény?

Ferko56 · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. augusztus 02. 10:45

Voltam Dórinál, aranyos, kedves,odaadó. Ajánlott, érdemes meglátogatni.

LordHaus · Újonc (21 hozzászólás) · 2015. augusztus 10. 21:37

Üdv

Nemrég voltam Dórinál, hát mit mondjak nagyot csalódtam. Vagy 20 kilóval több mint a képeken, igen régiek lehetnek.

A kéró lepukkant még zuhanyozni se lehetet, és sajnos ő se igazán volt lefürödve ebbe a melegbe.

Szóval gáz volt, én többet nem megyek!

Gázabá · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. augusztus 10. 23:00

Nagyon köszönöm LordHaus! Még időben elolvastam a véleményedet igy messziről elkerülöm Dórit. Esetleg Michaelláról tapasztalatod? Vagy valakinek? Egy darab vélemény nincs róla... :(

Csaba333 · Újonc (10 hozzászólás) · 2015. augusztus 11. 05:28

Sziasztok!

tegnap voltam Dórinál énis!

telefont nem ö kezeli. Egy romasrác gyerekkel lakik ott még! Akkor jöttek ki mikor én mentem. 

Dóri ténykeg 20 kg-al több, fürdés nincs (szerintem a vendégek között sem)

hozzàállás a szexhez nulla! nagy kinszenvedés árán elveztem de még csak 15 percet voltam ott már csengetett az ujabb kuncsaft.

igénytelenség fellegvára felejtős a csaj!

LordHaus · Újonc (21 hozzászólás) · 2015. augusztus 11. 17:43

Sajnos nála még nem voltam inkább Pécsen jártam többet.

Téma indítva: 2010.02.28., 674 hozzászólás összesen