Sziasztok!
Az apróban hirdető Anitáról tudna valaki infót adni? Érdemes meglátogatni?
Sziasztok!
Az apróban hirdető Anitáról tudna valaki infót adni? Érdemes meglátogatni?
Üdv!
Fruzsinál voltam nemrégiben, bár ne tettem volna. Add a lét és húzz a rákba hangulat, futószalag feeling. Higiéniáról nem is beszélve.. Fürödni nem lehet mert "épp nincs tiszta törülköző", de ő se szokott ahogy láttam, miután végeztem szépen felöltöztött és már csöngetett az újabb delikvens :/
sziasztok
mit tudtok a Laura és Fruzsi névre hallgató hirdetőkről?
előre köszönöm az infókat :D
Eniköt kérdezd meg!
Szasztok!!!Valami jóóó mélytorkos bönyálas csajt tudna nekem valaki ajánlani!!elöre köszi az infokat!!!Szasztok
sziasztok
mit tudtok dorináról és lilláról?
a képeiken elég szexik de nem tudom érdemes e elmenni hozzájuk
Már le is vették a hírdetést.
Larát aki Pakson hirdeti magát nem lehet elérni.
Esetleg valakinek van valamilyen tapasztalata vele?
Laurával én is így jártam még előtted, amikor újságban hírdetett,nem is megyek többé hozzá!
Enikőt én is ajánlom mindenkinek, aranyos, és tényleg korrekt, akár csak Bella.
Sziasztok!
Voltam Jázminnál, kicsit duci de nagyon odaadó és élvezi amit csinál, a lakás tiszt és kimondottan igényes.
Enikő sem volt rossz neki is tiszta és kultúrált a lakása, és teljesen korrekt a hölgy!
Sziasztok, Bella aki az apróban hirdet?
Volt egy *** moderálva *** egy melinda nevű nő... hallott mostanság valaki róla?
Idősebb korosztályból nincs is felhozatal?
kösz
Az Élvezet nevű lány kamus. Elmentem a megadott címre. de ott már nem vette fel a telefont.
Voltam Lauránál. Bár ne tettem volna. A teste olyan amilyen de a borotvált intim nála 1 cm-es szőrt jelent. A szája büdös. A + extrát három percig csinálja aztán fel a gumi. A Lakás koszos, mint ahogyí az a törölköző is amit használ. Full igénytelen, unottképű.
Kerüljétek nagy ívben.
Szia!
Viltam, nála. Aranyos kedves lány. A teste szép. Kipróbálni érdemes.
Szia.
Bellánál már voltam. Nagyon odaadó, kedves lány, tiszta kéró, korrekt *r.
Őt mindenképpen ajánlani tudom Szexárdon. (mást talán nem is)
Sziasztok!
Jázminnnál vagy Bellánál járt már valaki közületek?
Sziasztok!
Laráról mit tudtok?
Kevés ez az egy kép róla ez alapján nem lehet eldönteni h érdemes -e meglátogatni...
Esetleg valaki volt nála?
Köszi az infót!
Szia, nem kell Pécsig utaznod, pécsváradnál megtalálható Bia22 és Héd20i, érdemes őket felkeresni.... családi házban vannak, Hédi egy görög lány, hely tiszta.