Igen, én már voltam Bellával. Odaadó korrekt lány, tiszta lakás, aranyos kislány. Őt mindenképpen ajánlom!
Igen, én már voltam Bellával. Odaadó korrekt lány, tiszta lakás, aranyos kislány. Őt mindenképpen ajánlom!
Sziasztok!
Bellánál volt már valaki?Valami vélemény róla?
Aki Rékához készül: Extra vékony csajszi, ügyes francia, korrekt hozzáállás, átlag környezet.
Tolna megye nagyon gáz "ebből a szempontból". Számomra megfelelő lány messze nincs az oldalon.
Pécsett már jobb a helyzet, csak hát az nem a szomszédban van.
Bellánál mit jelent a meglepi nem tudja valaki?
Sziasztok!Nem igaz,hogy élvezetnél még nem járt senki:((Valakinek van valami tapasztalata akkor ne tartsa magába!!!Ezért van ez a fórum,hogy meg tudjuk a lányokrol érdemes-e meg látogatni öket!!Akkor fiuk hajrá ha valaki járt már nála ne tartsa magába!!Elöre is köszönöm!sziasztok
Nelly38 nem az aki a képen volt. A csaj aki így hirdeti magát,és fogad teljesen más.Egyébként egy nagy nulla. Vigyázzatok vele!!
Az ég óvjon tőle!
Enikőt mindenképpen javaslom. Kedves lány, és nagyon odaadó.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. az apróban hirdető Rékababáról tue valaki valami infót? Vagy Enikőről? érdemes meglátogatni őket? Előre is köszi a segítséget
Tisztelt Urak! Nelly 38 érdekelne engem. Van róla valamilyen tapasztalat?
Urak,Nelly 38-ról valami infó? Milyen? Ajánlott? Mert kicsit messzebbről mennék hozzá,ha jó a csaj.
"Tüzes élvezet" róla semmit nem írtatok...nála volt már valaki?
Halooo!
Szekszárdon van magyar lány aki max 30?
ha van tapasztalat...köszi!
Angelina bevállalós csaj.
Sziasztok!
Réka szex(árd) - ról van valakinek valim infója? Érdemes meglátogatni?
Köszi az infót előre is!!
Szia
Voltam nála töbször is ,főleg amikor Jázmin nem volt Szekszárdon Jázmin szerintem sokkal jobb de Ő sem rossz!Szerintem megéri meglátogatni őt (is)
sziasztok, az apróban hirdető bella0427-ről van valakinek biztos infoja?
köszi
Sziasztok!van egy csaló cigánylány a városban,most Anna néven hirdet az apróban,a képen nem ő van,odahiv az Alisca utcához és p*nzt kér előre ***moderálva*** szobára,felmegy a házba de már nem jön vissza és a telót sem veszi fel,ma arra jártam láttam megy egy vendéggel azt is átverte 15 perc után elment a srác a ház elöl.egyébként a csajszi extra vékony de teljesen lepukkant,retkes és igénytelen vigyázatok vele!
köszi szépen az infót