Szia
Én mát töbször voltam Jázminnál,csak azt tudom mondani Ő nagyszszerű!Korrekt,kedves,rendes,és nagyon szexi!
Szia
Én mát töbször voltam Jázminnál,csak azt tudom mondani Ő nagyszszerű!Korrekt,kedves,rendes,és nagyon szexi!
Sziaszok!
Jázminról vagy Melisszáról van valakinek valami tapasztalata? Vagy kit érdemes meglátogatni szekszárdo? Köszi az infót előre is
Jó lenne ha paksra is kerülne egy két csajszi....
Szerintem ***moderálva***
Sziasztok!Nikolnál járt már valaki?Van valakinek valami infója róla?
Sajnos Eszti telefonszáma és e-mailja ugyan az mint még jó pár név alatt hirdető(Endzsy, Mizoka stb...)!!!!!!!
Cukibaby007 legalább csináltál volna egy másik névvel regisztrációt.
***Kérjük az önreklám mellőzését***
Sziasztok,ma voltam Esztinél,és meg kell hagyni,nagyon korrekt lány.Tiszta lakás,kedves fogadtatás,és egyben kiválo sexpartner!
köszönöm!!! bár nekem a vékonyabb csajok jönnek be nem néz ki rosszullehet meglátogatom ha télleg annyira rendes köszi mégegyszer
Zoli11 Jázmint ajánlom én nem csalódtam semmiben kulturált kedves értelmes, nem csak egy test amire p*nát raktak és azt lehet nyomni hanem tényleg egy igazi nő. Itt Szekszrdon nagy kincs az ilyen de még Anita is egész jó...
melyik az az endzsi csaj nem az a szép barnatestü csak??????mindig egy kép van kint nála???????????
A most Endzsy név alatt( kamu képpel), 70-es számmal hírdetővel találkozót beszéltem meg. Tisztáztuk, hogy már előtte más név alatti hírdetésekor beszéltünk. Amikor megérkeztem a lakótelepre( Kadarka) mondam , hogy itt vagyok. Erre Ő jövök eléd! Mondtam, hogy mondd a házszámot és odamegyek, mire Ő . Jövök,jövök! Elém jött. Mondta, hogy odaadja a lakás kulcsot,***moderálva***, mert el kell vinnie most a barátnőjének amiért visz valakit fel.Nekem rögtön beugrott Újonc2 hozzászólása!!!Mondtam, hogy hagyjuk, nem éredkel***moderálva***. Egyébként szerintem én áp*ltabb voltam mint a hölgy. Vigyázzatok! Vigyázzatok!
Az Endzsi név alatt futó hölgy fényképe valójában egy máshol hirdető budapesti lány képe!
Sziasztok, Viktória néven másol hirdető hölgyről valaki tud infot?
Kösz!
Sziasztok!
Szekszárdon kit érdemes meglátogatni? Légyszi segítsetek
előre is köszi az infót
Köszi az infót,pont meg akartam látogatni,teón nagyon csábító ajánlata volt!
Jennyről info?
De jó hír újra itt van Jázmin!:)
Kösz az infót!
VIGYÁZZATOK!
A most éppen Izabella néven futó "hölgyet" messziről kerüljétek. Általában a kereső alján van mindig egy 70-es számmal, most már kamu képpel (legalábbis most már arc nélkül)
A p*nzt előre kéri, azzal az indokkal, hogy jattolnia kell a szobáért és megvárat egy megbeszélt helyen. A gond csak az, hogy se p*nz se csaj. Utána meg kinyomkodja a telefont mint aki jól végezte dolgát.
Egy kis szünet majd jön új névvel, új hirdetési szöveggel. Próbáltam finoman fogalmazni, nehogy moderáljanak.
Végre:::::DDDD Jázmin visszatért .....:DDD Királyság
Melissát miért nem ajánljátok?
Elküldenéd az ottani nevét ide:***moderálva***