Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
69bihari · Újonc (30 hozzászólás) · 2020. október 08. 18:58

Sziasztok, voltam Mézi 29-nél, én a magam részéről nem ajánlanám!  Írja hogy első a zuhany nála, gondoltam is hogy ez így még jó is, de megérkezéskor vetközés után én kértem had zuhanyozhassak , fél órára mentem de mindenel együtt 10 perc volt,  olyan futószallag érzésem volt sajnos! De mondta hogy jön nemsokára a következő vendég s zuhanyozni is szeretne (elöttem is megtehette volna :(  ) így inkább olvassgatom tovább a forumot s akit a legjobban ajánlanak ahhoz megyek;)

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2020. október 08. 17:23

Sorstársaim..😊😊Gabo30 és Szerencsközelit.... én mondtam nektek, hogy  jooooo a csaj...😉😉 Van meg egy jo kis csaj itt... viszont  róla még nem.irtam.... egyenlőre még tesztelem ...most járok szerintem.a tesztelés 14.-ik alkalomnál..... de még tesztelés alatt.....😉😉😉

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2020. október 08. 17:09

Tinus29 ről írnék én is! Teljesen egyet értek az előttem írottakkal! Csinosabb mint a képeken isteni popsival és arcra is szép:) igényes korrekt lány és amit én is szeretek szókimondó közvetlen! Francia tudása isteni nézni is szerettem érezni még jobban pont ahogy szeretem:) szexben se volt probléma több féle pózban is kipróbáltuk és nincs nyafi jó volt minden:) összességében egy fiatal lány aki szerencsére jó vigyázni rá:)

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2020. október 08. 09:43

Tinus 29.. Közvetlen aranyos  szókimondó csajszi ,olyan mint a képeken de szerintem élőben sokkal szebb.Kecó belváros ami nekem nagyon jó helyen van 😊

Szeret irányítani az ágyban,Nf  jóó  mehet több pózba no nyafi😊Először jártam nála de nem utoljára ez már biztos! Nekem be jött a szolgáltatás amit kaptam.

Elmondása szerint most csak hétvégéig van itt nyírbe,de a hónap vége felé újra itt lesz.Részemről ajánlott! Egy ujj kedvenc a listámon 😉👌👌

https://www.videkilany.hu/79105-tinus

Kis csávó · Lelkes újonc (222 hozzászólás) · 2020. október 07. 16:32

Helló srácok. Kendi 21-ről van valakinek használható véleménye. Főleg a 2 lányos dolog érdekelne. Köszönöm.

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2020. október 06. 17:58

Én csak összefutottam vele de szerintem is igen csinos és szép lány:) pár percet beszélgettünk cuki csaj biztos vagyok benne hogy jó vele együtt lenni:) 

ZéróZénó · Újonc (217 hozzászólás) · 2020. október 06. 14:06

Nina(38)
Teljesen véletlenül akadtam a profiljára, de nagyon nem bátntam meg, hogy meglátogattam... Szerencsés véletlenek :)
Szuper kedves, vidám, beszédes, aranyos Nő. Végre a képek sem átverősek, szerintem nem teljesen frissek a fotói, de ő van rajtuk 100%ban. Csinos, nincs (!!!) kis pocak, gyönyörű cicik, kerek popsi, szép nőies alkat. Masszázs kategóriában hírdet, kezei nagyon kellemesek, finom puhák. Francia nekem bejövős volt, tetszett. Kifejezetten aktív volt végig, jókedvű, pozitív hozzáálású csajszit ismertem meg, remélem még találkozunk! Extrákra érdemes rákérdezni...
Részemről nagyon ajánlott kategória, biztos, hogy még meglátogatom amint lehetőségem lesz!
https://www.videkilany.hu/79744-nina

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2020. október 06. 11:59

Sziasztok.

Szamanta 23-ról van valakinek infója? Köszi.

Pysti · Újonc (165 hozzászólás) · 2020. október 06. 10:47

Ezt várjuk tőle is elmegy felderíti a terepet és meg írja .

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2020. október 05. 22:03

Én sem tudok de ha tudnék írnék:) ha mindenki így tenne sokkal jobb lenne szerintem:) meg kell osztani minden élményt hogy segítsünk egymásnak:€

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2020. október 05. 20:59

Szerintem nincs azzal gond ha valaki érdeklődik többek között ezért is van szerintem a fórum:)

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2020. október 03. 20:58

Szerintem itt mindenki normális csak lett egy kis félreértés:) 

Pysti · Újonc (165 hozzászólás) · 2020. október 03. 19:14

Látod tudsz te normális férfi is leni nem csak olyan nyavajgós pasi.

Pysti · Újonc (165 hozzászólás) · 2020. október 03. 10:34

Ezt kellett volna tenni 4- 5 beírással hamarabb, 

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2020. október 03. 09:24

Na,ha már igy lezarta mindkét fél a szappanoperába illő eszmecsere sorozatot, megemliteném ,hogy én pl.. mivel töltöttem a szabadidőmet😉😊 Szóval.meglátogattam az Ivon38 néven hírdető hölgyet🙂 Pár " makktársam felhivta a figyelmem(Tibeti,Mindenhato,Leslie) ,hogy ha időm engedi látogassam meg a hölgyet,nem fogom megbánni! Időpont egyeztettés kedves hag a teloba,amikor oda értem a lakáshoz az ajtoba egy csinos ,kedves hölgy fogadott! Ami ritka a képeihez képest meg csinosabb volt élőbe! Bent ,megbeszéltük amit megkellett ,zuhanyzásra indulás,fürdő okes,törölköző,tusfürdő minden van bőven! Egy extra van a csok,igénybe vettem,kivancsi voltam ,hogy csak szájra puszi van esetleg,hátttt...nem... csok ,igazi csok ahogy kell....😉 Francia finom érzéki , mondtam neki közbe ,hogy "Miért van olyan érzésem ,hogy tudod mi kell egy férfinak?" De magamtol rájöttem azért mert ez a korosztály tudja mi kell nekünk! Aktus ,kedvemre valo ,oda figyelt rám,leste a kivánságaimat, hogy szeretném, semmi nyafogás, szóval nekem ez egy nagyon jo péntek este volt, a hölgynek köszönhetően! Most voltam először de nem.utoljára....😉😉

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2020. október 03. 08:39

Légyszíves ne itt! Ennek semmi értelme!!! Nem ezért írtam hogy ez alakuljon ki belőle! Elfér szerintem mindenki egymástól remélem nem csak én gondolom így:)

Belly 33 · Újonc (12 hozzászólás) · 2020. október 03. 00:02

Mindenható örülök!!! És azt hiszem privátba leírtam. A vendégeim is így vannak vele, ahogy Te fogalmaztál!!!

És én itt búcsút intenék Neked, mert sok a műsor.

Dícsérd az illető hölgyet a NEVEM kihagyása nélkűl, aki ezt a csodálatos napot biztosította számodra.

Jó éjt!

MasszazsNyh · Újonc (18 hozzászólás) · 2020. október 02. 17:18

Sziasztok! Tudnátok ajánlani Nyíregyházán érett minimum 45-50 éves szolgáltatót??-Szandrán és Suzin kívül! Lehet privátban is, ha esetlen nem itt hirdet, de tudtok ajánlani. Köszönöm!

Gollam · Újonc (4 hozzászólás) · 2020. október 02. 14:05

Legalább nézzétek már át az üzeneteiteket mielőtt elkülditek.. Mennyivel jobb úgy olvasni egy hszt, hogy nincs tele helyesírási hibával. 

Belly 33 · Újonc (12 hozzászólás) · 2020. október 02. 12:54

🤣🤣🤣 na sajnálom. 

Szép napot🤗🤗🤗

Téma indítva: 2010.02.25., 17673 hozzászólás összesen