... rég írtam, de érdekes vita alakul...
Az én szerény véleményem szerint a férfi-nő 18+ társasjáték két emberen múlik. Ezért társasjáték, és általában ketten játsszák. És van hogy valami, nem stimmel, de nem mindig a szolgáltatással van a baj, vagy a nővel. Mi férfiak ezt azért szeretjük erre korlátozni. Pedig valamikor rajtunk is múlik, és amikor belefutunk ilyenbe, akkor igyekszünk magunkról hárítani az okot, elvégre mi fizettünk. De ez nem elég ok. Attól még két ember játszik.
Csak egy saját példa: a régiek emlékeznek Lindára a Toldin. Mindenki dicsérte, így én is felkerestem. Hát nekem nem jött be. Aki nem lusta, az visszakeresheti a róla írt beszámolómat, ez így nem írtam oda. csupán abból az okból kifolyólag, mert Linda mindent megtett, nem is volt csúnya. Valójában én nem éreztem az irányába a vonzalmat. Nem volt meg a kémia. De volt fordítva is. Mindenki lehúzott egy lányt, én elmentem hozzá, és nekem viszont nagyon is bejött. Na ő, az azóta sokak kedvencévé vált Dóra.
Szóval érdemes az értékelésnél tárgyilagosnak maradni. Van az igazi rossz élmény, ott nem kell. De ahol valahol nem alakult ki a kémia, ott nem biztos, hogy ki kell emelni, mert ez önmagunkra is nézve egy kritika. És a kritikát sokan nem szeretik.
És legyen pár javaslat:
Ivon: nagyon érdemesre javaslom meglátogatni. Egy tökéletes tinitestbe bújt profi milf, aki tudja ezt, és tudja is használni. De vigyázat! Ha egyszer a karmai közé szabadulsz, akkor nem ereszt, és visszavágyódsz. Esélyetek sincs, hogy ne így legyen. *** moderálva ***
Lara25 (most már Bp-en , pár napot volt itt) : egy aranyos, készséges lány, akivel egy érzéki együttlétet lehet eltölteni.
Mira22: egyszer mindenképp érdemes meglátogatni. Bombatestű ő is. Vagy rabja leszel, vagy nem. Ha utóbbi alakul ki, akkor sem fogod megbánni.
Virág20: aug-szept között járt itt, most nyugaton veszi le a lábáról a férfiakat. Egy aranyos, szeretgetni való lány.
Vani27, Nadia21 (most már Tanja): nagy cicis képekkel van a hírdetésük. Képek valóságosak, érdemes elmerülni bennük.
Debrecen:
Kimberly23 : képek a valóságot tükrözik, aranyos,kedves szeretgetni való lány.
Szabrinaaa, Lettyyy: együtt rendelnek. Őket legszívesebben nem ajánlanám, nehogy ne legyen időpont hozzájuk. Daniella óta a legnagyobb élményeim ők.
Szerencsére hosszú ideje elmondhatom, hogy negatív tapasztalatom nem volt, így olyant nem tudok írni, akit nem ajánlok most sem.
... és persze, mint mindig: ezek az én szubjektív látásmódom alapján tapasztaltak, mások más mellékhatásokkal távozhatnak---