Múlt héten munkából kifolyólag a városotokban jártam megint, tavaly nagyon kellemes emlékeket szereztem amikor egy annó hirdető Zoé 18 nevű lányt meglátogattam, gondoltam megint messze vagyok otthonról, nem lát rám senki, nézzünk megint egyet. Már meló közben elkezdtem volna leszervezni az esti programot, de sajnos a masszázs rovatban kinézett 25 éves lány mindig elutasította a hívásomat, a keresztnevére már nem emlékszem. Biztos nagyon elfoglalt volt, isteni dögös fotói voltak fent a hirdetésben, sajnáltam is. Na mondom kell egy B terv, kinéztem magamnak Zoé 20-at.
Szokásos kör, több lépésben kapom meg a címet, körút, könnyen odataláltam. Rend volt nála, nem volt kupi, mint amiket eddig láttam és kb ennyi volt a jó tulajdonság. Rózsák száma átlagos, első ránézésre hiányoltam a sminket róla, sebaj tanulok ebből is, majd legközelebb felhívom majd a figyelmét a vendéglátómnak, hogy rajzoljon valami arcot magának, mert így nem az igazi.
Végig rohant, háromszor szóltam rá nagyon kedvesen, hogy ne cibálja, végül feladtam, úgy láttam hogy nem ért hozzá, vagy nem is akarja komolyan csinálni.
Közben 3 percenként csörögtt a telefonja, oldalra nyúlt és kinyomta, mondanom se kell, hogy elég illúzió romboló volt.
Aztán amikor végeztünk, de még a kifizetett órából még volt bőven, akkor mondtam ,hogy akkor a hirdetésben írt masszázs dolgot kipróbálnám, mondta, hogy azt ő nem bírja sokáig.
Valami hátsimogatást ott leművelt, közben félkézzel üzenetet írt a telefonján, és mondta hogy már a következő ügyfél itt vár a ház előtt, szolidan jelezve, hogy elhúzhatnék már.
Én nem is erőltettem ezt a dolgot, de gondoltam billentyűzetet ragadok hogy elmeséljem nektek, milyen a Zoé 20 nevű lány.
Az a "baj" hogy ezekre a fiatal feszes husú csajokra porcosodik a gyík nálam, de ha ilyen hanyag szolgáltatást fognak nyújtani, akkor én simán átnyargalok a negyvenes gyengéd milfekre, aztán majd nézhetnek a kislányok mint a kiszántott egér...
Ez a helyzet srácok. Üdv.
Lánykereső Szerkesztőség